Fedex Avaliações

2.069
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vælger aldrig FedEx, hvis jeg har en chance for at vælge fragtmand selv. Min pakke ankom her til Aalborg i går og den stod til udlevering i dag, hvilket ikke er sket. Pakken blev sat på hold med d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen ordentlig kundeservice, ingen præcis leveringstid og tilsyneladende ingen mulighed for at få fat i et rigtigt menneske. Kundeservicen er en robot, som efter min oplevelse er fuldstændig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en pakke af nogle glemte sager fra et hotel i Amsterdam 21/9. Han forsøger torsdag 24/9 at levere til døren uden held, da han ikke kunne finde ud af at åbne en ulåst dør. Jeg ringer så to... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Notification says package will be delivered between 10:00 and 14:00. No show. Attempted delivery at 15:42. How is it that AI is going to destroy the world in 6 months, but these guys can't make a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.069)

185 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendighed service. Vil fravælge webshops som bruger dem i fremtiden.

Fik mail i går om min pakke ville blive leveret i dag mellem kl 0950 og 1350 dette blev bekræftet i sms kl ca 11 i dag.
Nu har jeg fået en mail om den først leveres på mandag isted igen mellem 0950 og 1350.
Firmaet har ingen pakke shop hvor jeg bor, ikke muligt at lave fuldmagt så pakken kan stilles uden man downloader deres app.
Tlf kan man ikke komme igennem på.
Alt i alt et elendigt firma. Vil fremover fravælge at handle med web shops som bruger fedex.

12 de dezembro de 2025

Pakken ankommer i går?

Pakken ankommer i går?
Ja goddag mand, økseskaft.
Hvis i ikke er sikre på hvornår den ankommer så sig det. Hvorfor prøve at holde fast i dato som allerede er passeret? Hvorfor kan jeg ikke bare få et klar realtids dato så jeg ved hvad jeg kan forvente. Håbløst

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FedEx - DET BLIVER IKKE VÆRRE!

FedEx - det bliver ikke værre!!!
Får besked om, at pakken leveres 8/12 mellem kl. 9.40 og kl. 13.40. Senere på dagen opdateres tidspunktet til inden kl. 18, men pakken kommer ikke! I dag får jeg så besked om, at FedEx arbejder aktivt på, at finde et andet leveringstidspunkt! Hvordan kan man først love levering og så ændre det? Når jeg tracker pakken, er den stadig i Polen! Kontakter leverandøren, som bekræfter, at der er problemer med leveringer fra Polen - her undrer jeg mig også over, at man benytter et totalt inkompetent fragtfirma! FedEx's totalt latterlige robot-chat, får man intet ud af, så jeg udfylder en formular i går og bliver lovet, at jeg får svar i dag - igen en løgn! Jeg aner ikke, om jeg nogensinde får den pakke - det er virkelig et skod-firma!!!

8 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har i dag fået leveret en pakke af…

jeg har i dag fået leveret en pakke af fedex.dk i 5230 odense m, samt den seneste tid har jeg fået mange pakker leveret af dem , ham der levere er altid smilende og det fungere bare har aldrig været ude for at opdatering ikke virker når jeg modtage en pakke så ham der levere pakker hos mig burde få en jule bonus for super service kan kun anbefale jer som leverandør af pakker ......

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan man levere mere ringe service .

Kan man levere mere ringe service .. næppe

Man skal være hjemme, så tog en hjemmearbejdsdag. kl. 16.28, fik jeg en besked om de har førsøgt at levere. Men ingen ringede på.

Ringer til dem og kan snakker med en latterlig ai bot og forsøger at taste mit tracking nummer ind, men er man ikke hurtig nok, forfra. Efter 4 forsøg... bingo og så endelig igennem til et menneske. En sød kvinde der forsøgte at gøre sit, men det hjalp ikke for...

I dag blev jeg så igen hjemme hele dagen. 13.31 ringer det på vi lukker ind, men også løber ned, så vi er dobblet sikre, men INGEN Fedex bud at at se.

Det jo en JOKE !

man får en sms om man kan bestille ny levering, det virker ikke, selv om man taster pakkenummer, telefon nummer og email ind. og ved 3 forsøg, så kan man så ikke mere og skal igen have fat i "kunde service"

Imponerende sådan et firma kan eksistere i Danmark.

Delivery Issue – Loss of Trust

I just received a notification stating that FedEx couldn’t deliver my package because I wasn’t home. However, I’ve been home all day, and my security cameras confirm that no delivery attempt was made.
If there’s a delay, please be transparent about it instead of providing misleading information. This experience has caused me to lose trust in your ability to handle packages with the care I expect.
Unfortunately, I look forward to not using your services in the future. Consider this one more lost customer.

Værste service længe

Sidder på 2 dagen og venter på pakke og ingen opdatering ,kun aflysning af levering og besked om den skulle komme idag , men kan se den er i kolding og ringer man får man en robot stemme som ikke vil sende en vidre til kundeservice,handler aldrig med firmaer der benytter dette selskab mere ,føler mig sku godt snydt ......

Under al kritik!

Appen siger levering mandag, så jeg tager fri og er hjemme hele dagen. Ingen levering.
Dagen efter opdateres appen med at de arbejder på at finde en ny dag til levering. Dagen efter igen står stadig det samme ... og så overdrages pakken til PostNord med levering i pakkeboks fredag. Det er under al kritik - og oven i kommer så Fedex' gebyr på 180 kr. for at opkræve 53 kr. i importmoms.

Jeg vil gå langt udenom Fedex i fremtiden, og jeg vil fravælge virksomheder, der anvender dem til deres forsendelser.

Jeg haDårlige service

Jeg har bestil en vare hvor jeg ikke kan vælge andet en FedEx. De skrive en dato for hvornår jeg skal modtage den. Da jeg så ser på tracking FedEx leverer i mailen, er den ikke en gang kommet til Danmark.
De har en Viatuel Assistent der ikke kan noget som helst.
Dette er den ringeste levering jeg har været ude for. Der kommer kun et tlf nr i USA frem.

inkompetent fragtfirma

inkompetent fragtfirma
Den ene stjerne er en for meget.

Pakke er nu forsinket i 3 dage grundet FedEx kaos.
Fedex app der fungerer absurd dårligt, da der ikke opdateres så man har overblik.

Lovning om levering der ikke finder sted,

Mails med leveringsdato den 12 april 2025. Altså for 8 mdr siden. Det er simpelthen til grin.

Der findes andre små og mellemstore fragtfirmaer der slår Fedex med længder på leveringstid og kundeservice.

Komplet inkompetent fragtfirma

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte;
1) appen fungerer dårligt og opdaterer ikke når pakken er ude til levering; og det er jo lidt træls, når leveringen forudsætter at man er hjemme for at underskrive.
2) det er ikke muligt at afgive fuldmagt til leveringen uden underskrift, andet end du printe en fuldmagt og hænge på din postkasse.
3) når man ringer til kundeservice, skal man igennem en håbløs AI telefonsvare først.

MY WORST DELIVERY EXPERIENCE

I just read the same exact comment as I would love to write, but I’ll repeat.
The worst delivery experience I ever had.I can’t receive my package for a week now, it came to the country of destination and from this point, didn’t move… They are sending me emails every day, that it will come tomorrow. When you call them, there is freaking robot who will make sure that you won’t speak with a real assistant, but IF you are LUCKY enough and they choose you as “chosen” they will definitely tell you, that you will receive it tomorrow!
Then I asked so many times if I can change delivery, to the post point, I said I’ll pay extra or whatever it takes, they are saying that their system doesn’t let them. Then they said, but there is a picture from a courier, of your main door, so he was there, he tried, and definitely he was trying to call your door phone… But I’m still here, sitting at home every damn day and waiting for the package… I was never writing bad reviews, but here I’m sorry, my nerves are on the edge…

3 de dezembro de 2025

Dårligst af alle

Jeg skulle have leveret en pakke, som de så forsøger at leverer hos naboen - selvom der ikke er noget at tage fejl af, det lykkedes ikke og de tager pakken med igen, man får en sms om man kan bestille ny levering, det virker ikke.
Så kan der en ny besked om man kunne hente pakken ved fedex i Kolding inden 4 hverdage, ellers sendes pakken retur? Man bestiller med hjemme levering, som ikke virker. Nu er skal jeg kører 140km for at få pakken - imponerende sådan et firma kan eksistere i Danmark!!

2 de dezembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais