Akkurat kjøpt Turiform Enjoy bambus…
Akkurat kjøpt Turiform Enjoy bambus sengesett hvor produktinfo opplyste om at det var glidelås i bunn av dynetrekk og putevar! Vel, putevarene hadde ingenting og dynetrekket hadde knapper..!!
Rask levering i julerushet, men manglet en vare. Det ordnet kundeservice kjapt. Godt pakket inn og varene passet beskrivelse og bilde på nett.
Synd hvordan feel har blitt. Setter opp prisene for så å gi rabatt. Det er ikke greit i min bok. Handlet mye der før, men den tiden er over.
En annen ting jeg reagerer veldig på er at de sletter kommentarene som ikke er bra nok på face osv.
Folk lar seg dessverre lure av dette. Ikke kjøp rabatter, se på sluttsummen er mitt råd
Hyggelig opplevelse både i butikk og på nett. Rask sending og svar fra kundeservice når man tar kontakt.
Mye fint interiør, her kan man fint drømme seg bort i både butikk og på nett. Har handlet fysisk i butikk og på nett og jeg sitter igjen med positive opplevelser og god kundeservice ☺️
Tok også kontakt med kundeservice og allerede neste dag var det fikset, stor tommel opp fra meg 👍🏻 som fortsatt kommer til å handle mye her!
Handlet julevarer på Feel Strømmen storsenter som skulle være 60% avslag, stolte på at de gjør ting riktig. Kom hjem (bor langt unna) og fant ut at jeg hadde betalt de fleste varer til full pris, lureri. Kassedama var mer opptatt av hvordan hun ser ut enn kundene. Dårlig kundeservice.
Sendte mail i etterkant for å gi tilbakemelding, fikk i svar om at man måtte sende bilde av kvittering. Følte meg mistenkeliggjort av ledelsen som svarte på mailen, sendte skjermdump av kvittering og fikk ikke noe svar tilbake. Eller unnskyldning for feilen.
Kommer aldri til å handle på Feel Strømmen igjen.
Drar heller til Feel på Metro. Der får man bedre service.
Kommer til å klage dette videre til hovedkontoret.
Blir harrasert og terrorisert av dette firmaet på SMS hvor det er umulig å avregistere seg eller besvare
dette er så kynisk og ondskapsfullt og utpekullert av jeg oppfordrer alle til å boikotte dette firmaet og nettsiden , ikke støtt terrorister.
Rask levering, varen var godt pakket inn, ingen problemer. Anbefales.
SPAM OG REKLAME PÅ SMS , ALDRIG SINGA OPP FOR DET !
Problemfri handel og svært hyggelig kundeservice.
Varene var som beskrevet og ble levert tidligere enn antatt. Veldig fornøyd.
I love this shop! They sell beautiful classic interior and goods for every home. The items are always high quality and the prices are affordable. Just make sure you visit one of their physical stores, because their online store sometimes have slow delivery.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.