Wat een geweldige service!! Aangezien Post-nl niet helemaal meewerkte met een goede levering die op tijd aankwam, heb ik gebeld naar feestwarenhuis. Aangezien het om een surprise party ging en ik... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
2 Helium gevuld ballonnen besteld voor 3 jarige verjaardagsfeestje. Een ballon bleek heel slap te zijn … wat een teleurstelling voor ons en onze dochter :( Klacht gemeld bij de winkel en gelijk excuse... Ver mais
Quick delivery, Nice to know at a a certain amount free delivery. Had to say golden balloons bit less quality, but maybe that was expected since unusual colours often pop quicker.
Bestelling gekregen maar klopte helaas niet , kan gebeuren maar ze geven niet thuis , mail gestuurd en een klachtenformulier ingevuld maar nog steeds geen reactie na 12 dagen , zo slecht!
Detalhes da empresa
Feestwarenhuis.nl is de online webshop met ruim 15.000 verschillende producten. Direct uit voorraad leverbaar en voor 17.00 besteld is direct verzonden.
Informações de contato
Weg en Bos 86, 2661GX, Bergschenhoek, Holanda
- 010-307 3633
- info@feestwarenhuis.nl
- feestwarenhuis.nl
Geen reactie op klacht…
Wat een geweldige service!!
Wat een geweldige service!!
Aangezien het om een surprise party ging en ik het over 2 dagen nodig had hebben ze een nalevering gedaan!!
Helemaal top, uiteindelijk kreeg ik ze allebij binnen en gelukkig op tijd.
Met een bijgeleverde retoursticker kon ik de andere weer terug sturen!
Hele fijne service, TOP!!
Express veel te groot besteld
Express veel te groot besteld, maar valt echt super klein! Kwaliteit slecht
De aantallen klopten niet in de…
De aantallen klopten niet in de bestelling
Heel jammer
Sneller levering en alles is conform…
Sneller levering en alles is conform hetgeen is omschreven
Goede ervaring
Snelle verzending, artikelen komen overeen met de foto's op de website, bedrijf doet wat ze belooft. Prima.
Snelle nette levering
Snelle levering. Er was een artikel vergeten. Na contact te hebben en een snelle reactie, heb ik ontzettend snel het artikel ontvangen. Ook zat er een lief kaartje en een attentie bij. Het contact verliep snel en respectvol.
je suis satisfaite de la facilitée…
je suis satisfaite de la facilitée dáchat sur le site, du produit et de la livraison dans les delais.
Uitstekende service
Uitstekende service, behulpzaam telefonisch te woord gestaan. Vervolgens online besteld en binnen een uur lag het pakketje netjes klaar op de afhaallocatie. Top en blij mee!
prompte terugbetaling
M/L past prima voor maat 46/48
Very poor quality
netjes en goed verpakt bezorgd.
netjes en goed verpakt bezorgd.
mooi tirolerhoedje.
Snelle toezending van de bestelling
Snelle toezending van de bestelling. Prijs-kwaliteitsverhouding prima.
Een paar keer airwalker ballonnen…
Een paar keer airwalker ballonnen besteld, en op tijd geleverd! Mijn complimenten voor jullie!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.