Väldigt bra utbud på hemsidan av otroligt många fina skosnören! Även bra guide hur långa skosnören bör vara. Snabb återkoppling vid beställningen. Enda lilla nackdelen var att det tog 9 dagar från det... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Beställningen extremt smidig och snabb bekräftelse. Däremot så tog leveransen överraskande lång tid. Så pass lång tid att jag började överväga att jag blivit lurad. Vi har numera varannandagsutdelning... Ver mais
Enligt företaget som ska utföra leverans finns inget paket i deras system. Lurendrejeri att ta betalt för snabb leverans och inte ens skickat paketet när de skrivit att det senast ska vara framme.... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Sen eller utebliven leverans
De lovar att skicka senast nästa vardag efter en veckas väntan skickade jag en fråga per e-post. Inget svar och ingen leverans.
En riktigt bra butik
Alltid nöjd med rätt färg på skosnöre och gratis frakt.
Great selection and good prices.
Great selection and good prices.
One star less because delivery was a bit slow (however, it was the free of charge delivery alternative)
Har inte fått min order som är betald…
Har inte fått min order som är betald och får ingen kontakt med företaget. Varning!
Ingen leverans
Ingen leverans. Ingen möjli6till kontakt, svara inte på mail.
Bra pris på utmärkta skosnören.
Bra produkt
Bra produkt, men leveransen tog 14 dagar trots att jag betalade för expressleverans.
Allt var ok!
Blivit lurad 2gånger på skosnören
Blivit lurad 2gånger på skosnören. De skickar inte varor som utlovas. Väntat över 1månad på 2 skosnören som aldrig kommer fram. Supporten svarar inte på mail.
Ärendet polisanmält.
Snabb leverans och bra pris!
Quality is good
I got what I wanted and The Nice price.
Tog lång tid att få beställningen
Prolonged delivery
The parcel first sent did not come to me. After several contacts with Feetuniqe, they made a new delivery. And this time it did reach me after a couple of days.
I don't know what happened to the first parcel. However, now I've got my shoestrings and I am content.
Beställde två par skosnören för ett tag…
Beställde två par skosnören för ett tag sedan, ena paret kom aldrig fram men Amy på kundtjänsten fixade fram ett par nya så jag kan inte klaga på så mycket förutom lite långsamt svar första gången jag var i kontakt och försökte avbeställa en order.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.