Feevra Avaliações 55

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Den er meget smal i åbningen i toppen af hætten, der gad jeg godt at man selv kunne bestemme hvor langt ned man ønskede den kunne komme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har endnu til gode at afprøve masken, men kan i første omgang bekræfte, at det har været en super købsoplevelse. Jeg bestilte 2 masker for 800, som dukkede op få dage efter. Det gjorde jeg lige o... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt til knæ, ankler og til hovedet og må sige de er så fantastiske. Bruger dem kun til at køle. Jeg ligger den hverken på frost eller køleskab og alligevel er de dejlig kølende. første lever... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ved en fejl til at bestille en forkert farve og Feevra tog den retur og ombyttede den med det samme gratis. Virkelig god service! Angående produktet var jeg en smule skeptisk på forhånd, men j... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Feevra udvikler innovative løsninger til sundhed og velvære, der gør din hverdag lettere og mere komfortabel. Som dansk virksomhed sætter vi en ære i kvalitet, brugervenlighed og hurtig levering. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, så du får den bedste oplevelse. 💚

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg tror den bliver er hit

Jeg tror den bliver er hit. Har kun prøvet et par gange nu, men føler allerede det "SLIPPER" bindevævet omkring mine hofter.
Er dog i tvivl om jeg kan holde ud at ligge i "overstræk" med benene i 15 min.

20 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Super køb

første levering kom hurtigt, men anden levering var der problemer med, men jeg havde en super fin dialog og nu er den landet. så 5 stjerner herfra

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god lindring til migræne!

Jeg er overordnet rigtig glad for min migrænemaske fra Feevra – den virker godt og giver god lindring, når jeg har migræne. Køleeffekten er rar, og kvaliteten føles god, og designet er pænt. Det er en stor fordel, at du med Feevras maske kan have den på og stadig kunne se imens.

Kundeservicen fortjener også ros, da de har været meget søde og hjælpsomme.

Jeg ville dog ønske, at masken kunne fås i flere størrelser. Det havde været rart, hvis den sad lidt mere tæt og gav mere tryk, mens den køler hovedet.

Jeg har lidt svært ved at finde ud af, om den er bedst at have i fryseren eller køleskab. I fryseren bliver den lige lovlig kold, og i køleskabet er den ikke helt kold nok. Jeg har den derfor liggende i fryseren, men lader den så ligge ude i 5–10 minutter, før jeg tager den på.

28 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering

25 de novembro de 2025
logotipo da Feevra

Resposta de Feevra

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både service og levering har levet op til dine forventninger 🫶🏻

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Sofie // Feevra

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais