Femix.se Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de DVDs

Välkommen till Femix.se – din butik för filmkvällen! Köp DVD, Blu-ray och snacks online. Oavsett om du är en hängiven filmsamlare eller letar efter helgens underhållning, erbjuder vi ett brett och spännande sortiment av fysisk film. Hos oss hittar du tusentals titlar i alla tänkbara genrer. Vi är stolta över att bidra till en cirkulär handel genom att ge begagnade filmer i mycket gott skick nytt liv, vilket är en vinst för både plånboken och miljön. Givetvis har vi även ett stort utbud av helt nya och inplastade filmer för samlaren. För att göra din upplevelse komplett kan du dessutom klicka hem dina favorit-snacks direkt hos oss – allt du behöver för en lyckad filmkväll i ett enda smidigt paket! Vi vet att en trygg upplevelse är avgörande när du handlar på nätet. Därför kan du alltid förvänta dig säkra betalningar, noggrann paketering och riktigt snabb frakt direkt hem till dig. Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som älskar film. Upptäck vårt utbud på Femix.se och läs gärna våra omdömen här för att se varför våra kunder uppskattar att handla hos oss!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

27 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Högsta betyg!

Jag ger denna webbutik högsta betyg för snabb och omtänksam service. Min beställning av filmer skickades förvisso först till fel adress. Men de var tillmötesgående och bad om ursäkt och jag fick det "nya" paketet redan två dagar efter fadäsen plus att jag som plåster på såren fick välja en valfri film för 100-lappen. Så jag kommer att återvända till denna webbutik igen.

26 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Femix kan du lita på!

Detta företag gör allt för att din köpupplevelse ska bli den bästa! Skulle det bli minsta problem med din beställning, såsom att Postnord skulle slarva bort din försändelse, så tar företaget direkt tag i problemet.
Produkterna är noga kontrollerade innan de skickas.
De har en personlig service som slår det mesta.
Femix kan du lita på!

10 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har inte fått det jag beställt och betalat.

Jag väntar fortfarande på försändelsen. PostNord har väntat på den sedan 18 juli och tycks vänta fortfarande. Var är försändelsen??????????

Nu är allting ordnat (PostNord sjabbel).
Tack Marcus på Femix. Fint jobbat.

18 de julho de 2026
logotipo da Femix.se

Resposta da Femix.se

Hej! Det har blivit något fel vid ombudet nu när jag kikar på det, vi tar fullt ansvar för slarvet och skickar en ny försändelse tillsammans med uppföljaren till filmen du beställt!

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste kundeservice på lang tid

Femix.se er en svensk butikk som selger filmer fysisk. Fikk en klassiker derfra, men det er ikke alt. Da det viste seg at jeg fikk importavgift ville selger betale de 110,- for meg. Det viste seg ikke å være mulig for norske kunder, så jeg fikk 150,- tildelt som rabatt ved neste kjøp! Vanvittig god kundeservice i typisk hyggelig svensk ånd! Heia Femix og Marcus :)

4 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra pris men lite smolk i bägaren

Bra pris, snabb leverans & mycket bra packat. Men smolken i bägaren var att produkten (en steelbook-box) var begagnad och att det inte stod tydligt utskrivet i annonsen. Boxen hade massor av synliga repor på undersidan och ett par små på ovansidan. Annonsbilderna visade ej det. Trots detta så var priset hyggligt bra eftersom produkten är på väg att utgå.

7 de julho de 2026
logotipo da Femix.se

Resposta da Femix.se

Tack för din ärliga recension och för de fina orden om pris, leverans och emballering. Vi beklagar att det inte framgick tillräckligt tydligt att steelbook-boxen var begagnad och att reporna inte syntes på produktbilderna. Det borde självklart ha varit tydligare i både beskrivningen och bilderna.

Vi tar till oss av kritiken och kommer att bli noggrannare med att beskriva skicket samt fotografera synliga märken och repor på begagnade samlarutgåvor. Du är varmt välkommen att kontakta oss så ser vi gärna över ärendet tillsammans med dig.