Festbutikken Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick mycket bra och proffsig hjälp från trevlig personal när en vara jag beställt inte fanns på lager,allt gick bra och jag är mycket nöjd med er och mina varor plus att leveransen var snabb och utan... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, mycket hjälpsamt och trevligt bemötande! Varan var tyvärr sönder när jag fick den, men redan samma dag jag hörde av mig till dem så skickade de en ny! Att det inte blev 5 stjärnor bero... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, väl packat och fick en lapp med som tack för att jag beställt från festbutikken. Kommer definitivt att beställa därifrån igen 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quick delivery [3 days to Stockholm, Sweden] and the item(Top Gun Outfit) was just as expected :)

Detalhes da empresa

1. Loja de Fantasias

Välkommen till Sveriges största utbud av festartiklar till din temafest! På Festbutikken.se hittar du Skandinaviens störta sortiment av maskeraddräkter och accessoarer till barn och vuxna. Med festtillbehör från www.Festbutikken.se kan vi garantera att din temafest till en stor succé

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

144 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har gått en månad och har…

Det har gått en månad och har fortfarande inte fått min beställning, aldrig mer jag beställer från denna sida 👎🏻

14 de julho de 2021

Kære Kund.

Jeg kan se af den pakke tracking som du også har modtaget at pakken blev leveret i din brevkasse den 21-06-2021 kl. 13:25 af PostNord. Så jeg forstår slet ikke din anmeldelse.

Det er altid en god ide at kontakte os først hvis man ikke modtager det som man har bestilt.

Med venlig hilsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hello! the package has taken a week and…

Hello the package has taken a week and havent heard shiet about it im really disapointed with everything i hope the thing i ordered is in fantastic quality now when it comes. FOCUS UP!

29 de junho de 2021

Dear Mille

if you use the track and trace you received you will se that the packet was shipped the business day after your ordered. So it is unclear to me what you think we could have done better.

I can also see that the Packet left Denmark as of June 23. So it is the Swedish company PostNord that as always have no clue what they are doing. Hence I hope you will be so kind and direct you review to them instead.

It is always a good ide to contact us so we can help tracking or claim the packet when PostNord Sweden decides not to deliver. After all we are here to help. I have contacted PostNord and I hope we will her from them soon.

Best regards

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har inte fått min vara

Jag har inte fått min vara. Jag har betalat 26/4.
Fick detta meddelande då:

Orderbekräftelse (Nr 64109)
"Hej Catarina,
Tack för din beställning. Nedan ser du information om din beställning.
Leveranstiden är 2- 4 dagar"

Det är sex dagar sen. Mycket dåligt.

4 de maio de 2021

Hej Catarina

Kan se pakken blev forsøgt leveret til dig den 30 april men du var ikke hjemme. Jeg kan samtidig se at din pakke har ligget klar til afhentning siden i går kl 11:24 så jeg forstår ikke din anmeldelse. Jeg vil samtidig gøre opmærksom på at der kun er gået 2 hverdage. Vi sendte pakken dagen efter din bestilling som altid. Så jeg har meget svært ved at se hvad vi har kunne gøre bedre.

PostNord har leveret indenfor den forventet tid, men ellers er det jo dem du skal klage over.

Lars

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Överdrivet lång väntetid tills jag…

Överdrivet lång väntetid tills jag skulle få mitt paket

20 de abril de 2021

Resposta da Festbutikken

Kære Jas. Det beklager vi meget. Vi sendte pakken samme dag som vi modtog din ordre. Først smed PostNord pakken væk. Da de så fandt pakken igen sendte de pakken tilbage til os. Vi havde på det tidspunkt heldigvis sendt en ny pakker, så der er derfor der ikke gik endnu længere tid. Jeg synes vel engelig at din anmeldelse burde være til PostNord ;-)