Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores lille pige fylder 4 år, og på grund af den aktuelle situation kan vi ikke holde fest. Vi besluttede at købe nogle dekorationer, så hun vil stadig nyde festen, selvom den bliver kun med sine foræ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skrev en kontakt formular om hvor hurtigt de kunne levere. Fik hurtigt svar tilbage og bestilte med det samme. Det lå klar til afhentning dagen efter i gls pakkeshop. Hurtig levering og varerne le... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk service! Jeg nåede dårligt at gennemføre betalingen før Thomas skrev at han allerede havde afleveret min pakke hos GLS 🙏🏼 Der kommer heldigvis MANGE børnefødselsdage osv d... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para festas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Festmosfæren er vi leveringsdygtige i festartikler til fødselsdage og til fester, hvor vi har folieballoner og oppyntningsartikler til næsten alle festligheder og lejligheder. Vi har et stort udvalg af temapakker til børnefødselsdage, hvor man nemt og enkelt kan bestille opdækning/oppyntning til fødselsdagen med temaer som f.eks. Biler (Cars 3), Den Gode Dinosaur, Doc Mcstuffins, Enhjørning, Fodbold, Frost, Heste, Minnie Mouse, My Little Pony, Paw Patrol, Pyjamasheltene, Spiderman og Star Wars. Skal du holde en rund fødselsdag eller 18 års fødselsdag har vi også oppyntningspakker til dette - og størrelser der både passer til en fødselsdag derhjemme eller i et selskabslokale.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Har bestilt noget d 1

Har bestilt noget d 1. Januar, har ikke modtaget det og de svare ik på mail , insta eller tager ikke telefonen !!! Dårlig service håber ik de trækker pengene !!!!!

14 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg…

Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg gjort det … Hele tre mails har jeg sendt pg der ingen tlf numre at kontakte jeg synes simpelthen det er så respektløs at bedrage folk på denne måde . Det over en uge siden jeg har bestilt en masse varer til børnefødselsdag og ingen af dem er blevet leveret endnu … Heller ej bliver der besvaret på mine mails .. Så dig som sidder bag skærmen og tager pengene til dig håber jeg du blir kvalt i dit eget bræk !

10 de janeiro de 2022

Kan ikke får fat i dem

Kan ikke får fat i dem
Jeg har bestilt nytårspynt den 24 december som skal bruges imorgen jeg har valgt levering efter aftale da jeg bor i Odense, jeg kan ikke få fat i dem det svar ikke på deres telefon og heller ikke når jeg skriver til dem på deres hjemmeside
Har også kontaktet dem på Facebook og instagram uden held

Jeg vil nu annullere min ordre og vil havde pengene retur så jeg kan nå at købe pynt anden sted

30 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg det!!!!! Dette firma er åbenbart gået under jorden og direktør Thomas er IKKE til at finde eller kontakte- 2 tlf nummer som ikke eksisterer og firma adressen er et hus hvor der bor en almindelig familie, som skal forstyrres af kunder, som kan hente ordre, som ikke findes!!! HOLD JER LANGT VÆK FRA FESTMOSFAEREN!!!!!!!!

30 de dezembro de 2021

Ingen kundeservice, ingen levering

Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice! Jeg har en lille pige, som nu står uden det pynt hun har valgt til sin fødselsdag på lørdag. Det er under al kritisk. Jeg bestilte varerne den 9/11 og alligevel har jeg ikke modtaget dem endnu eller hørt fra jer. Jeg er uforstående overfor hvordan i kan drive forretning på den måde. Når jeg forsøger at kontakte jer, via. Jeres kontakt formular på jeres hjemmeside, pr. Tlf. Eller facebook er der heller ikke svar. Så dårligt både på kundeservicen, kommunikationen og (manglende) levering.

18 de novembro de 2021

Manglende levering og INGEN kontakt

Jeg har bestilt en festpakke med Gurli gris til min datters 2 års fødselsdag for en uge siden, og har INTET hørt siden og de svarer hverken på mail eller facebook! Er ret træt af at jeg højst sandsynligt er blevet snydt :(
IKKE handl hos dem!!!

11 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Festmosfaeren trækker pengene uden og sende varen

Festmosfaeren trækker pengene fra. In konto for en fest pakke til min datters fødselsdag, kan se på gls nr at pakken ikke engang er indleveret i nu, dette er direkte ulovligt at trække penge inden man har afsendt pakken.
Forsøgt 3 gange telefonisk og kontakte dem, men de tar den ikke i dtalt besked men ingen ringe tilbage, skrevet mail men ingen svar.
Pas på de tar pengene, men sende ikke varen

27 de outubro de 2021

Modtag ikke mig pynt

Jeg havde en aftale med ham der ejer festmosfaeren om at levere pynt til min datters 1 års. Jeg havde sendt alt den information han havde bedst om, lavet reklame for firmaet (som var en del af aften) men da vi nærmer os hendes dag, svare firmaet hverken på Instagram, facebook, det telfonnr vi har haft kontakt over, deres eget telefon nr. eller mail. Det ender med jeg står med hendes fødselsdag uden det lovet pynt fra firmaet og ingen svar..

Øv ikke troværdigt.

24 de setembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais