Heel blij met de Probiotica Vleesvrij. Mijn hondje Ollie vindt de snoepjes heerlijk. Erg fijne keuze voor zijn gevoelige maag en voor een regelmatige spijsvertering. Ik merk al zeker verschil. Een aan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben blij met de snelle en goede bezorging! Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar deze FestyBites neemt hij wel!
Wat een geweldige producten! Onze hond Rocky (labrador) heeft al jaren last van zijn heupen.. al van alles geprobeerd, maar niks hielp.. maar nu geven we m al enkele weken de producten 'Heup en gewric... Ver mais
Wij hebben de Jeuk & Huid van Festy Bites aangeschaft voor onze Franse bulldog met een huisstofmijtallergie. We gebruiken het supplement nu pas één week en merken nu al een enorm verschil. Ze kra... Ver mais
Detalhes da empresa
FestyBites streeft ernaar het welzijn van honden te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. We ondersteunen honden van diverse leeftijden en rassen voor een lang, vreugdevol en gezond leven. Wij hanteren duurzame productie- en verpakkingsmethoden, en zoekt naar zero CO2-uitstoot via energie-efficiënte processen en hernieuwbare bronnen. Kwaliteit en innovatie vormen onze kern, waarbij we samenwerken met experts om veilige, effectieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen die inspelen op veranderende behoeften van honden en eigenaren.
Informações de contato
Boerenkamplaan 130, 5712AJ, Someren, Holanda
- +31 6 26821094
- support@festybites.com
- festybites.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Eindelijk van jeuk en buikpijn af!
Onze Pomeriaan Sushi heeft al lange tijd last van allergieën, veel jeuk, een gevoelige huid en regelmatig haaruitval. Daarnaast had ze vaak last van haar darmen, met diarree en overgeven, waardoor we regelmatig bij de dierenarts zaten. Omdat Sushi allergisch is voor kip, zijn we gestart met Jeuk & Huid en Probiotica Vleesvrij van Festybites.
Inmiddels zien we echt een enorm verschil. Ze krabt veel minder, haar huid is rustig, haar vacht ziet er weer mooi uit en haar darmen zijn eindelijk stabiel. Ze voelt zich zichtbaar beter, is veel actiever en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Voor Sushi is deze combinatie echt een aanrader!

Top product 'Jeuk & Huid'
Lang gezocht naar een product wat goed hielp tegen de jeuk bij onze hond. Uiteindelijk uitgekomen bij het product 'Jeuk & Huid' van Festybites! In kort termijn merkte we resultaat voor onze hond. Een aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onze Bailey is inmiddels wat ouder en merk dat hij soms wat stijver wordt, vooral na het slapen of een langere wandeling. Sinds hij de Heup & Gewricht bites van Festybites krijgt, beweegt hij een stuk soepeler en lijkt hij zich veel comfortabeler te voelen. Hij vindt de bites ook nog eens erg lekker, dus geven gaat zonder moeite. Wij zijn er heel tevreden over en zouden het zeker aanraden aan andere baasjes!

Resposta da FestyBites
We zijn erg tevreden over FestyBites.
We zijn erg tevreden over FestyBites.
Een duidelijke website met snelle service.
Onlangs 2 zakken jeuk en huid gekocht en we zien direct verschil bij onze Doser!

Resposta da FestyBites
Wij zijn ontzettend tevreden over Festybites Heup & Gewricht!
Onze Franse Bulldog Jaap heeft jarenlang veel last gehad van zijn heupen en gewrichten. We hebben verschillende merken geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Uiteindelijk zijn we overgestapt op Festybites en dat had echt een enorme positieve invloed.
Jaap beweegt weer veel soepeler en zit duidelijk beter in zijn vel. Waar we vroeger bijna maandelijks bij de dierenarts kwamen en hij zelfs Novicam nodig had om zijn klachten onder controle te houden, is dat nu niet meer nodig. Dankzij de supplementen kunnen we zijn gewrichten goed ondersteunen en onderhouden.
Natuurlijk is iedere hond anders, maar voor Jaap heeft Festybites echt een wereld van verschil gemaakt. Wij raden dit merk dan ook van harte aan aan andere baasjes van honden met heup- en gewrichtsklachten.

Resposta da FestyBites
Het werd snel bezorgd alleen jammer …
Het werd snel bezorgd alleen jammer dat mijn hond ze niet lekker vind dus doe ik het in een beetje vlees na een paar dagen eet ze de snoepjes nu wel

Resposta da FestyBites
Snel ontvangen.top ik hoop dat het…
Snel ontvangen.top ik hoop dat het helpt v d jeuk.

Snel en correcte levering
Snel en correcte levering, helaas eet peppa de bites niet...ik plet ze onder wat natvoer.

Resposta da FestyBites
Mijn hond bijt niet meer op zijn pootje
Na enkele weken de snoepjes voor de jeuk te nemen bijt mijn hond niet meer op zijn pootjes terwijl we er al meer dan een jaar mee aan het zoeken waren voor een oplossing.

Resposta da FestyBites
Bestelling dag ervoor na in huis.
Bestelling dag ervoor na in huis.
Wij gebruiken het al 2 jaar maar bestelde via bol.
Onze Donder is er van opgeknapt!

Resposta da FestyBites
Gebruik het nu al een aantal maanden en…
Gebruik het nu al een aantal maanden en het lijkt goed te werken. Wel jammer dat het best duur is

Resposta da FestyBites
Ik ben blij met de snelle en goede…
Ik ben blij met de snelle en goede bezorging!
Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer
kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar
deze FestyBites neemt hij wel!