Mijn eerste bestelling hier ivm de goedkoopste prijs. De bestelling werd vlot geleverd, maar er waren te weinig artikelen geleverd. Mailcontact gehad en het zou worden nagestuurd. Na een week status g... Ver mais
Ik heb inmiddels al diverse bestellingen naar grote tevredenheid mogen doen bij FH drogisterij. Super voordelige acties van fijne producten. Het wordt allemaal heel netjes verpakt en snel verzonden.... Ver mais
Ik heb niet het product ontvangen dat ik heb besteld (had oral b pro expert voor gevoelige tanden besteld, kreeg de "gewone", een spaans/portuguese batch). Mail gestuurd, nog in afwachting van afhan... Ver mais
Ik heb opzetborstels voor de IO besteld en crème van Biodermal 3 stuks voor 40 euro waar ik in de winkel dit voor 1 flesje betaal. Ik had mijn twijfels, maar keurig bezorgd. Persoonlijk telefonisch co... Ver mais
Grote cosmetica winkel
pleiadenplantsoen 22, 1973BV, Ijmuiden, Holanda
Respondeu a 92% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Bestel hier niet!!
4 producten van Biodermal ontvangen waarvan 3 niet meer houdbaar. Bij ontvangst merkte ik al dat de folie niet goed geseald zat op beide potjes, maar ja je gaat niet gelijk van het ergste uit. Maar na het openen van het eerste potje rook ik een vreemde muffe geur aan de dagcrème. Niets vermoedend opende ik de tweede en ook hier rook ik dezelfde vreemde geur. Dus toen kreeg ik argwaan. Ook had ik een zelfbruiner besteld en in tegenstelling tot de crèmes staat hier wel een houdbaarheidsdatum op. Deze was 072023! Dus al 2 jaar over datum!!
Na deze bevindingen heb ik Biodermal een mail gestuurd met de vraag om de productiedatums en dus ook de houdbaarheidsdatums te controleren.
Helaas staat er op cosmetische producten vaak geen houdbaarheidsdatum, maar alleen een open pot symbool met daarin het aantal maanden weergegeven hoe lang het te gebruiken is na openen. Maar om een dergelijk symbool te mogen voeren moet het product 30 maanden houdbaar zijn. Dat waren deze crèmes dus niet!
De dagcrème heeft een houdbaarheid tot 11/2024 en de nachtcrème tot 08/2024 en dit betreft ongeopende houdbaarheidsdatums geen productiedatums!
Met deze feiten en foto's heb ik contact gezocht met FH-Drogisterij en heb verzocht mijn geld terug te storten. Helaas worden de feiten die aangeleverd zijn door Biodermal in alle stelligheid ontkent door FH-Drogisterij en beweren zijn zelfs dat er bij Biodermal mensen werken die niet over de juiste kennis beschikken. Ik mag de potjes ongeopend op eigen kosten terug sturen en dan pas krijg ik mijn geld terug. Maar dat is natuurlijk bizar, want natuurlijk heb ik ze moeten openen om er achter te komen dat ze niet meer goed zijn. En wat moet FH-Drogisterij met deze geopende potjes die niet meer te gebruiken zijn??
De conserveringsmiddelen in cosmetica verdwijnen als de houdbaarheidsdatum verstrijkt wat schimmels en bacteriën bevorderen en dit kan heftige reacties uitlokken bij mensen met een gevoelige huid.
Dat dit "bedrijf " zulke goede recensies heeft is mij een raadsel. Het enige wat ik me kan bedenken is dat de meeste mensen zich niet bewust zijn van de houdbaarheid van cosmetische producten en daardoor niet weten dat ze producten ontvangen die niet meer goed zijn, dus het is een flink verdienmodel voor "bedrijven" zoals dit, die met zulke prijzen stunten. Dus mensen, als de prijzen te mooi zijn om waar te zijn dan zijn ze dat ook en klopt er iets niet!!

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Overzichtelijk site met goede aanbiedingen en super snelle en nette levering. Top

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Supersnelle levering voor schappelijke prijs. Zeer tevreden emt het product en de gemakkelijke bestelling en levering. Top!

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Ze heeft me goed en netjes geholpen per telefoon en met foto '"s testuren van de verpakking per mail dat ik de verpakking van het produkt dat ik zocht kon bekijken .of het overeen kwam .Bedankt daarvoor .

Goed geprijsde producten
Voordelig
Bekende merken
Betrouwbaar
Snelle afhandeling en levering

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Heb 2 totaal verschillende dagcrème's gekregen en dan ook die die waren nog weer verschillend van elkaar! Echt potverdorie hoe moeilijk kan het zijn om de juiste creme in te pakken en te verzenden? Dit was mijn 1e keer dat ik hier iets heb
besteld ben diep teleurgesteld Heb mail met foto's vd foute crèmes
gestuurd ben heel benieuwd hoe dit wordt opgepakt en wordt
afgehandeld?
Inmiddels is er contact met mij opgenomen en is het alsnog goed en netjes afgehandeld en is mij de juiste creme toegestuurd.

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Had loreal lipstick infaillible 24H ,was een stuk goedkoper dan bij andere drogisterijen zowel online als in de winkel,
Alleen 1 nadeel je kan niet via klarna betalen,
Maar goed van te voren betaald en het was snel geleverd , wel jammer dat je verzendkosten moet betalen,het is een betrouwbare site.

Hele goede service
Met een telefoonnummer waar je terecht kan voor al je vragen
Het allerbelangrijkste ze doen graag dat extra stapje voor de cliënt
Complimenten ga zo door 💪🏼

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Ik kan verder geen bericht sturen omdat ik de bestelde nog niet heb ontvangen

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Goede kwaliteit van product.
En snelle service.
Gewoon een tevreden klant.

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Snelle levering. De prijs is een stuk lager dan in de winkel. Top!

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Bestelde artikelen zeer snel en volgens afspraak ontvangen.
Volgende keer plaats ik wederom mijn bestelling hier.

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Mijn favoriete dagcrème besteld omdat deze hier goedkoper was. Aangekomen in een origineel doosje met een grote sticker van happy holidays erop en nog extra plakband om de boel bij elkaar te houden. Doosje geopend: ook de zilveren folie op het potje was los. Lijkt wel op een retour die opnieuw verstuurd is. En wie weet of er dus echt de biodermal dagcrème in zit of een goedkopere vervanging. Klacht ingediend: kreeg als opmerking: Ik zal morgen aan mijn collega navraag doen over deze situatie en je zo snel mogelijk laten weten wat eruit komt. Dag erna niets gehoord. Ben niet zo vd negatieve reviews maar dit kan echt niet. Ik ga er verder geen energie meer in steken.
Update:De crème stinkt,dus niet goed meer. Jammer dit. De volgende keer weer via bol.com. Wel nog reactie gehad week later maar niet iets waar ik wat aan heb.
De bestelling werd heel snel geleverd.
De produkten zijn ook aantrekkelijk geprijsd.
Wat ik wel vreemd vond, dat je tijdens het bestelproces, een fooi kunt toevoegen.
Een fooi bij een online bestelling in dit soort branche, daar heb ik nog niet eerder van gehoord
Vreemde ervaring.

Resposta da FH-Drogisterij.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.