Kære Forsyning Helsingør Nu har I sat 1 sæt nye affaldsspande. Tak for det. Det er imidlertid sådan, at jeg betaler for 2 sæt/2 affaldsafhentninger. Så hvorfor leverer i kun 1 sæt?... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig fin app "Affaldsportal", hvor man kan melde manglende tømning. Derefter sker der ikke noget. Opfølgende skriftlige henvendelser bliver heller ikke besvaret. Forsyning Helsingør behøver selvfølg... Ver mais
Vauw fem stjerner til Forsyning Helsingør , kloak, Theis. Det kan man kalde service, hurtig udrykning, svar/ opringning og råd ift hvis problemet skulle opstå igen. Endvidere orientering af tidlig... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Forsyning Helsingør er et multiforsyningsselskab, der leverer el, varme og vand, og vi sørger for, at spildevand og affald kommer godt væk.
Informações de contato
Energivej 25, 3000, Helsingør, Dinamarca
- kundeservice@fh.dk
- fh.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Intet fungerer
Intet fungerer, fejl i regningerne og håbløs service. Trist at man er tvunget til at være "kunde" hos dem.
Utrolig lavt serviceniveau ifm en…
Utrolig lavt serviceniveau ifm en obligatorisk affaldsordning. Det virker som om renovationsmedarbejdere leder efter årsager til ikke at tømme skraldespande, og der er ingen løsningsforslag fra “kundeservice” for at minimere gener for deres kunder.
Da det er obligatorisk kan man ikke opsige sit kundeforhold og der er derfor ikke noget incitament for at forbedre hvilket også fremgår af diverse anmeldeser.
Ærgelig service fallit
Jeg har normalt ikke noget at klantre Forsyning Helsingør for, men det ærger mig at stå op kl. 6 og ordne mit sidste haveaffald - få det i papirsække (op til stregen kun) - have præcis 10 stående ude ved vejen. Tale hyggeligt med min genbo - låne hende et par sække, MEN mit er så ikke afhentet, da jeg kommer hjem. Pludselig kommer jeg i tanke om, at jeg udfyldte alting på min lille telefon ift. tilmelding, men der er et eller andet med at man skal bekræfte det hele, efter det er udfyldt, og det glemte jeg nok. Men alligevel sækkene stod så fint, og I hentede lige overfor. Da ville jeg så finde det klædeligt og serviceminded overfor jeres kunder, at I lige tog mit med. På denne her anden måde får jeg sådan en dårlig smag i munden og en fornemmelse af mennesker, der arbejder for 'systemet', men ikke for menneskene. Hvad ville der falde af jer, for lige at tage mine ti sække med?
Service over alle grænser.
Efter at forsyning helsingør har konverteret systemet omkring elforsyning havde jeg ikke mulighed for at se forbrugsdata m.v.
En telefonisk forespørgsel bragte mig i forbindelse med en medarbejder(inde), som efter anden opringning måtte opgive.
Jeg fik så følgende tilbud: Om tre uger skulle jeg møde op på selskabets adresse og medbringe min computer. Så ville det blive ordnet.
Modtog brev fra mit boligselskab om
Modtog brev fra mit boligselskab om, at min husleje var pålagt lige over 1000.- for ubetalt vandafledning. Jeg havde ikke modtaget hverken regning eller rykker og skrev dette til FH. Svaret var, at de var overgået til opkrævning pr email og de kunne se, at de havde sendt regning og rykkere til min gamle email, som de havde i deres oplysninger. Jeg skrev at de ikke havde oplyst mig pr brev om, at denne ændring i betaling var foretaget, for aå havde jeg da sørget for, at de fik min nye mail (min gamle mailside lukkede) - og at jeg i lyset af situationen, ville have de betalte gebyrer tilbage. Det kunne jeg ikke få, for jeg havde tidligere indbetalt for sent (???) - ja, dét har jeg! Men jeg har sandelig også betalt rykkergebyr for det! Det skal jeg vel ikke betale for én gang til??
Jeg kunne forstå, hvis opkrævningen kom på Eboks, men ens private email?? Uden at sende en skriftlig oplysning pr post, det er ikke iorden. Jeg har sendt sagen til ombudsmanden. Jeg er sikkert ikke den eneste, som er røget i denne luskede rykkerfælde!
Fremragende service
Hurtig tilbagemelding på mail, super service, ingen problemer. Skrev med 2 forskellige damer fra kundeservice, begge meget servicemindede. Får ombyttet til større papir/pap container uden beregning - fremragende.
Gebyr som tak!
Da jeg flyttede ringede jeg til Forsyning Helsingør og bad dem om at sørge for at jeg forblev grøn elkunde hos dem.
Vi havde nok en 3-4 telefonsamtaler ifm flytningen, men det lykkedes.
Takken fra Forsyning Helsingør var en "rykker/bøde" på 100kr, som de nægtede at trække tilbage.
På intet tidspunkt i alle samtalerne havde Forsyning Helsingør oplyst mig om at de oprettede et nyt kunde nummer og at jeg derfor skulle lave en ny PBS aftale.
Regningen lignede sig selv på nær konto og registreringsoplysninger med småt i bunden af en af siderne.
Dem havde jeg ikke set og jeg var jo i god tro, da jeg jo var kunde i forvejen og havde bedt om at fortsætte med at være kunde.
Forsyning Helsingør mente at det var mit eget ansvar at opdage den lille linje i en regning, der lignede alle de andre, der blev betalt via PBS, og at jeg burde have gættet mig til at de havde slettet mig som kunde og oprettet mig igen.
De var ikke til at hugge og stikke i.
Det blev til et farvel efter at have været kunde i mange år og i dag køber jeg så min strøm af en anden grøn udbyder.
Betal for 2 Affaldsafhentninger - Få 1!...
Kære Forsyning Helsingør
Nu har I sat 1 sæt nye affaldsspande.
Tak for det.
Det er imidlertid sådan, at jeg betaler for 2 sæt/2 affaldsafhentninger.
Så hvorfor leverer i kun 1 sæt?
Forglemmelse? Ligegyldighed? Andet?
Forventer at I, i morgen, når I tømmer affald på addressen, lægger 1 sæk, så jeg kan fortsætte med at bruge den ene af de gamle skraldespande, indtil I får bragt jeres ting i orden.
I modsat fald forventer jeg refusion for manglende afhentning.
Søren C. Bauer
Jeg har solgt min virksomhed og i den…
Jeg har solgt min virksomhed og i den forbindelse skulle jeg ikke længere bruge Forsyning Helsingør. Dette skriver jeg til dem i en mail, men det reagere Forsyning Helsingør ikke på og forsætter med at sende regninger og rykkere til trods for min skriftlige opsigelse.
Jeg ringer så ind til dem og får en ubehøvlet pige i røret som begynder at diktere mig om at jeg skal udfylde nogle formularer for at opsige samarbejdet.
Det er jeg ikke interesserede i, da en skriftlig opsigelse må være nok. Det er det i hvert fald ren juridisk.
Men så var beskeden at de vil fortsætte med at sende mig rykkere. Jeg spurgte efter pigens navn, men hun vil kun fortælle hendes fornavn, som er Marie, ikke hendes efternavn.
Med andre ord så ville Marie ikke identificere sig selv . Nok fordi hun ikke tør at stå inde for egen adfærd. Sikkert fordi Marie endte med at smide røret på, da jeg ikke var indforstået med hendes dikterende adfærd.
mangler STADIG at få udleveret sække på trods af to opkald til kundeservice
Så er der igen problemer med FH.
Betalte i mandags for ekstra skraldesække. Onsdag morgen da jeg fik tømt skrald, var der ingen sække. Ringer onsdag til en medarbejder i kundeservice som fortæller de bliver bragt ud senere. Det gjorde de så ikke.
Ringede derfor igen i morges (fredag) og klager igen. Får at vide at det da også er for dårligt og de beklager mange gange og vil levere dem senere så jeg har dem til weekenden. Bedyrer at der er sket en fejl og medarbejderne spørger ind til hvem der dog har lovet mig det forleden uden at overholde aftalen. Men - har STADIG ikke modtaget nogle sække. Så nu spørger jeg FH: hvor vil I have jeg gør af alt mit skrald fra nu af og frem til næste tømning?????
Rod i opkrævningerne
Efter at fh.dk er gået fra bagudvis betaling af faktisk forbrug til kvartalsvis acontobetaling forud er opkrævningerne røget helt bag om dansen. Regninger bliver ikke fremsendt i Eboks på trods af tilmelding til dette, men pludselig fremsendes rykkere i Eboks. Desuden skulle, ifølge fh.dk, regninger være sendt til både min kone og jeg, men min kone har Intet modtaget. Det virker ærlig talt som en rodebutik.
Måske det er på tide at privatisere…
Måske det er på tide at privatisere affalds området så der kommer noget konkurrence/service ind over?
Kære Helsingør forsyning
Kære Helsingør forsyning
Tak fordi i husker og sende mig en årsopgørelse for 2017 nu som er på 899,17 kr + en rykker, så når men ringer og spørger dem om hvordan kan det være at man får en årsopgørelse for 2017 + en rykker på samme tid ,så kan de ikke svaret på spørgsmålet og vælger at lægge røret på. Jeg ringede pænt og spurgte om hvordan de kan sende en årsopgørelse for 17, når vi er i 2020? De fortæller mig at de har sendt den for længe siden og at det må være gået tabt i posten?? jeg beder pænt om bevis for dette, da jeg for få dage siden har tømt min postkasse og fandt begge breve deri. De truet med advokat når man beder om bevis for deres påstand, og kan ikke svarer på de spørgsmål man kommer med. Jeg vil ikke anbefale jer til nogen som helst, da de vil drukne i regninger som i ikke har beviser for.
Hvor er kundeservicen?
Efter at have haft problemer med at få bestilt afhentning af storskrald og haveaffald på samme dato, har jeg forsøgt at kontakte forsyning Helsingør. Jeg har valgt at blive ringet op efter at have været i telefonkø to gange, samt skrevet til FH på mail og i bestillingssystemet. De er ikke vendt tilbage.
Det betød at renovationsmedarbejderne nægtede at tage mit storskrald og alene hentede haveaffald. Der blev ikke udvist nogen form for fleksibilitet eller kundeservice.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice - eller mangel på samme.
Nu har Forsyning Helsingør igen valgt at lave vores betaling om, nu skal vi betale hvad Forsyning Helsingør tror vi bruger en gang i kvartalet, i stedet for at betale for forbrug på månedsbasis. I den forbindelse går man ud fra Forsyning Helsingør har kigget tilbage på kundernes forbrug, så de regninger man får også afspejler det der faktisk bliver brugt. Men nej, så smarte er de ikke, det virker som om forbruget de har vurderet er taget ud af den blå luft. For at undgå en stor efterregning til januar, kontakter vi Forsyning Helsingør for at få sat forbruget op, det har man altid kunne gøre før. Denne gang bliver vi over telefonen mødt af en medarbejder der ikke taler ret pænt og siger forbruget ikke kan sættes op, for som hun siger: "Så kan vi jo ikke bestille andet". I stedet mener hun vi skal lave en opsparing ved siden af for at kunne betale den efterregning vi nu vil få til januar. Ja undskyld mig, men hvis ikke kundeservice sidder der for at hjælpe kunderne, hvad i alverden sidder de der så for?
Så er der lavet om på hvordan vi ser…
Så er der lavet om på hvordan vi ser vores forbrug vand og el.Er åbenbart en hemmelighed for os for det er komplet umuligt at finde de koder der skal benyttes for at komme ind på system.
Kunne være rart at blive informeret om ændring af system og hvordan man så kommer på igen
Hvaaa... hva laver i???
Fuldstændig håbløst... der er ikke styr på noget, regningerne kommer ikke til tiden, datoerne er forkerte.. fik regninger for et halvt år på én og samme dag. Havde selvfølgelig lagt pengene til side, men virkelig ubehageligt at der er så lidt styr på tingene hos jer...
Udpræget dårlig kundeservice!!!
Udpræget dårlig kundeservice!!!
Efter solgt ejendom for snart 3 år siden, har vi modtaget en flytteopgørelse på over 12.000 kr. Helsingør Forsyning undskylder sig med at have lidt under i systemfejl, og derfor ikke har kunne sende regningen før. Vi har kontaktet forsyningen som først kommenterer på den konkrete sag efter 3 uger og 2 rykkere fra vores siden. Svaret fra forsyningens kundeservicechef var at jeg fik tilsendt et link hvor jeg kunne læse om forældelsesfrister.
Sagen er nu indgivet som klage hos Ankenævnet på Energiområdet. Jeg flytter alt hvad jeg kan væk fra Helsingør Forsyning.
Årlig opkrævning for afhentning af …
Årlig opkrævning for afhentning af affald.
Er chokeret over at Forsyning Helsingør fremsender regning med årlig opkrævning for afhentning af affald. Dette har indtil dato været kvartalsvis betaling.
Dette er virkelig et kraftigt dyk ned i forbrugernes lommer uden forudgående information.
Pas på, regning er for let at overse
Forsyning Helsingør, sikre sig at kunden overser en regning. Ikke alene kommer regning som brev, hvor reklamer og en masse andet og man LAN overse noget vigtigt der. Og så er det besværligt, at de vil have for flere måneder. Forsyning Helsingør vil jo sikre sig, at kunden overser en tegning, mens ALLE andre faste regninger betales automatisk med kortbetaling.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.