Ze hebben met de klant een zeer goede verstand houding en wat ze bespreken met de klant komen ze ook naar ik ben zeer tevreden met hun met fietslease holland gr toon hendriks
Veja o que dizem as avaliações
Allereerst, ik geef nooit tienen en dus niet alle sterren, omdat er altijd wel iets (of iemand) is dat/ die beter kan. Maar eerlijk is eerlijk, Fietslease Holland verdient van mij vrijwel een 10. Houd... Ver mais
Afgelopen woensdag op donderdag nacht is er bij ons in de schuur ingebroken , en 2 e bikes van net 5 mnd oud weg genomen . Gelijk contact opgenomen met fietslease holland en alles was binnen een d... Ver mais
Fiets werd geleverd en bij de uitleg bleek de accu niet goed terug te kunnen klikken. Telkens blijven proberen, repareren, of wat aanpassen en aan mij vragen of het mij ook lukte om de accu terug te... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Fietslease Holland
Zorgeloos fietsen begint bij een goed gesprek
Wil je slimmer en duurzamer reizen zonder direct een grote investering te doen? Bij Fietslease Holland begrijpen we dat je gewoon een goede fiets wilt, zonder het gedoe dat er vaak bij komt kijken. Of je nu op zoek bent naar een razendsnelle speed-pedelec voor je woon-werkverkeer, een praktische bakfiets voor de kinderen of een comfortabele e-bike voor in de stad: wij regelen het voor je.
Persoonlijke aandacht, geen portals We doen het net even anders dan de grote, anonieme leasemaatschappijen. Bij ons vind je geen ingewikkelde online portals of eindeloze wachtrijen. Wij geloven in direct contact. Heb je een vraag of hulp nodig? Dan app, mail of bel je ons en krijg je meteen iemand aan de lijn die echt met je meedenkt. Onze filosofie is simpel: we vinden een weg, of we maken er één.
Eén vast bedrag, maximale vrijheid Kies je voor Fietslease Holland, dan kies je voor volledige zekerheid. Voor een vast bedrag per maand is alles tot in de puntjes geregeld: van een uitgebreide verzekering tegen diefstal en schade tot al het onderhoud en snelle reparaties. Wij nemen de volledige zorg voor de techniek en de administratie op ons. Zo heb jij de vrijheid van een premium fiets en de rust dat alles goed geregeld is. Jij hoeft alleen maar op te stappen en te genieten.
Flexibiliteit die bij jou past Of je nu kiest voor privé lease of een zakelijke oplossing voor je hele organisatie: wij bieden maatwerk dat meebeweegt met jouw situatie. We zijn nuchter, transparant en doen wat we zeggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en geniet je van de hoogwaardige service die bij een kwaliteitfiets hoort.
Fietslease Holland: Wij regelen de rest, jij hoeft alleen maar te fietsen.
Informações de contato
Grote Esch 1001, 2841 MJ, Moordrecht, Holanda
- 085-9022111
- klantenservice@fietsleaseholland.nl
- fietsleaseholland.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zeer klantvriendelijk
Klantenservice loopt via Oscar en deze man is zo vreselijk goed in dingen regelen en oplossen , waanzinnig goed bedrijf en zeer klantvriendelijk

Resposta de Fietslease Holland
Fijne service en reageren overal erg…
Fijne service en reageren overal erg snel op! Echt een aanrader!!
Ze hebben met de klant een zeer goede …
Geweldig
Hele geweldige fiets fiets heerlijk echt top en de service top.in 1 woord top
Levering
Staat binnen 2 dagen geregeld heb zelf kontakt opgenomen na 1 week met leverancier die had de fiets staan maar wacht op bevestiging dus naar fietslease kontakt opgenomen en vertelt hoe of wat dus dat en dan na 2 dagen krijg je bericht wanneer geleverd

Goede service!
Super netjes aanrader !klantvriendelijk…
Super netjes aanrader !klantvriendelijk en behulpzaam
Hoogduin fietsen in Boskoop
Snel geregeld
Snel geregeld, lease contract binnen 24 uur geregeld, duidelijke afspraken qua levering en men hield zich daar perfect aan

Resposta de Fietslease Holland
Vriendelijke medewerkers en erg snel…
Vriendelijke medewerkers en erg snel geleverd , toppie 😀
Super service
Super service
Snel en gemakkelijk duidelijke communicatie wat erg fijn was
Vriendelijk en snel geholpen door de…
Vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice
Alles was meer dan prima geregeld
Alles was meer dan prima geregeld. Duidelijke uitleg.
Duidelijke omschrijving wat te doen bij…
Duidelijke omschrijving wat te doen bij leasen fiets, goed advies en behulpzaam
De reactietijd is super snel
De reactietijd is super snel! En het contact met ze liep ook altijd heel soepel.
Netjes afgeleverd
Netjes afgeleverd , niet volgens afspraak want hij zou dinsdag 23 december bezorgd worden maar gelukkig was ik thuis .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.