Veja o que dizem as avaliações
Po raz kolejny nie udało mi się zasilić mojego konta poprzez sms. Koszt sms-a jest naliczany u operatora natomiast konto w Filefoxie nie jest zasilane. Moje interwencje nic nie dają - wciąż jest to s... Ver mais
Od kilkunastu lat mój ulubiony serwis. Działa szybko, sprawnie i jest przystępny cenowo. Obsługuje praktycznie wszystkie najpopularniejsze hostingi. Polecam z czystym sumieniem.
Od dłuższego czasu jestem z Filefox. To świetny i niezawodny portal, który polecam wszystkim. Można bezproblemowo ściągać muzykę, filmy i programy z różnych miejsc.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Serwis do pobierania plików z hostingów Premium
Informações de contato
Polônia
- filefox.pl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
firma stara się o zadowolenie klienta
firma stara się o zadowolenie klienta , tylko drogi cennik , jak ma być premium to trzeba płacić , lecz o 20 % można by obniżyć ceny , pewnie było by więcej zainteresowanych.
Świetna usługa takiej szukałem
Duże zasoby
Znalazłem programy , które szukałem + możliwość szybkiego ściągnięcia za bardzo przyzwoitą stawkę.
Wszystkie serwisy w jednym miejscu
Wszystkie serwisy w jednym miejscu. Polecam.
Dobra strona solidna ściągam od 10 lat…
Dobra strona solidna ściągam od 10 lat polecam
Stara, dobrą jakość.
Od lat program Firefox jest ze mną i pomaga mi zapoznawać się ulubionymi dziełami kinematografii. Praca z tym programem to czysta przyjemność. Polecam ten program.
Tamta wersie była lepsza bynajmniej dla…
Tamta wersie była lepsza bynajmniej dla mnie
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Od lat jestem z wami
Od lat jestem z wami. Dla mnie emeryta, jest fajną rzeczą ściągać interesujące mnie pliki z różnych serwerów. Linki do interesujących mnie stron kopiuję z portali rosyjskich, niemieckich i amerykańskich. Nie "rozgryzłem" nowej witryna le powoli nauczę się. Fajnie że jesteście
Od kilkunastu lat mój ulubiony serwis.
Od kilkunastu lat mój ulubiony serwis.
Działa szybko, sprawnie i jest przystępny cenowo.
Obsługuje praktycznie wszystkie najpopularniejsze hostingi.
Polecam z czystym sumieniem.
Tutaj wszystko jest tak jak powinno…
Tutaj wszystko jest tak jak powinno być. I tyle!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.