Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hemsida vad gäller tips om spar. De faktagranskar och har bra koll på vilka räntor som finns där ute. Bra på att återkoppla vid funderingar och upplever sajten som allmänt professionell!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade en fantastisk upplevelse med Finansvalp.se när det gällde att sänka min ränta. Hela processen var otroligt enkel och effektiv. De agerade snabbt och lyckades på ett imponerande sätt sänka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hemsida att söka allmän information om privatekonomi på. Fick snabb och mycket trevlig hjälp när jag hörde av mig om funderingar kring kreditkort. Rekommenderar varmt!

Detalhes da empresa

1. Consultor Financeiro

Vi hjälper dig fatta mer välinformerade beslut för din plånbok.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

23 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Finansvalp" INTE ärliga eller "oberoende"

"Finansvalp" påstår själva att de är "oberoende" och att man ska kunna "lita på" den info de ger. Det stämmer dåligt! De redovisar enbart ett godtyckligt urval av aktörer och deras påståenden om vilka som ger "bästa räntan" på sparkonto stämmer inte alls. Det verkar mer som att de är sponsrade av Multitude Bank, eftersom de alltid utses till "bästa val"! De påstår att Multitude Bank ger 4,40% ränta, men det gäller för 12 månader bundet, medan Erik Penser Bank, som inte ens är med i jämförelsen, ger samma ränta på bara 6 månaders bindningstid.

21 de dezembro de 2023
logotipo da Finansvalp

Resposta da Finansvalp

Hej Peter,

Tack för din feedback och för att du delar dina synpunkter med oss. Vi uppskattar verkligen att våra användare tar sig tid att granska och kommentera vårt arbete!

Du skriver "De påstår att Multitude Bank ger 4,40 % ränta, men det gäller för 12 månader bunder..." Som du kan se i vår artikel står det; "Bäst sparkonton överlag finns hos Multitude Bank med en sparränta för fria uttag på 4,17 %. Binder du dina pengar 1 år kan du få bästa sparräntan just nu – 4,40 %, även det hos Multitude Bank."

Du skriver sen att Erik Penser inte är med i jämförelsen. Det är dem visst. De har en rörlig ränta med fria uttag på 2,30 % (jmf med Multitude Bank på 4,17 – 17 januari 2024).

Det som jag tror har lett till ditt "dåliga" betyg till vår jämförelse är ett "tekniskt misstag" som vi nu har löst. Vår märkning av den aktör som är bäst syntes oavsett vilken bindningstid man tittar på. Det gjorde att Multitude hade märkningen "bäst" även på 6 månaders bindingstid. Erik Pensers ränta på 6 månaders bindningstid är precis som du skriver 4,40 %, medan Multitude Bank har 4,25 % (17 januari 2024). Vi har nu byggt om vår site så att märkningen inte syns på alla flikar när du bläddrar mellan olika bindningstider.

Tack igen för din feedback och för att du hjälper oss att bli bättre! Vi har gjort ändringar på siten och förbättrat informationen så att den är mer korrekt utifrån din synpunkt.

TACK!
/Olle Pettersson

Bra tjänst

Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader varje månad.

Tydlig sajt och bra funktioner!

27 de abril de 2023

Tack!

Fick hjälp att sänka mina lånekostnader via Finansvalp. Grymt bra!

2 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.