Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Acquistato sul sito ma mai ricevuto nulla (solo la mail di conferma acquisto, per dare un velo di "serietà"): ho provato più volte a mandare messaggio nella sezione "contatto" ma nessun riscontro (n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har prøvet flere andre lignende produkter, men Finitro Forte Plus er absolut det bedste. Iflg. røntgenbilleder var der ikke mere brusk tilbage i mine skulderled, så de smertede meget. Smerterne var... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte gigtpiller hos Finitro den 1. marts, hvorefter jeg fik en bekræftelsesmail, der lovede, at jeg ville få besked, når varen blev afsendt. Finitro hævede betalingen (894kr) på min konto 5.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hej jeg har bestilt hos jer finitro forte plus og har modtaget den i septemper men kan ikke betale regningen fordi der kun står kontonummer men ingen registreringsnummer og derfor kan jeg slet ikke o... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rent bondefangeri firma

Rent bondefangeri firma, betalte 12-12-22 og har intet hørt, bortset fra at de desværre ingen piller har fordi leverandøren ikke har kunnet levere - alligevel om de ikke fortsætter med at annoncerer for deres piller, ren Fup og fiduser.
Har skrevet og advaret andre på facebook og overvejer politianmeldelse eller kontakt til Kontant.

11 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Finitro - ja det virker meget fint

Jeg fik finitro anbefalet af en speciallæge. Bestilte det og der gik ca 3 uger inden første levering. Til gengæld har leverancerne været hjemme i løbet af godt 1 uge siden.
Om Finitro så virker? Absolut ja - jeg have slidgigt i begge knæ, da jeg begyndte. I løbet af ca 2 mdr. blev det gradvist bedre, og nu er der intet. Jeg spiller badminton 2 gange ugentlig - den ene gang i 2 timer uden pause. Derudover 10-22 km. i gang ugentlig og ellers hvad man nu går i det daglige.

2 de janeiro de 2023

Røveri eller hvad??

Opdateret den 13. januar 2023:
Jeg har netop modtaget min bestilling her 5 mdr og 2 dage efter firmaet har trukket mig for betaling.

Oprindelig kommentar:
Jeg er den 11. november 2022 blevet trukket 1295kr for en såkaldt 5 mdrs behandling. Jeg har siden modtaget indtil flere tilsvarende tilbud på pillerne, men har stadig ikke modtaget de piller, som jeg har betalt for!!!

Har haft kontakt til firmaet, der fortæller, at der har været problemer med leverancer, men de håber igen at have varerne på lager i løbet af en uge .... Der er gået adskillige uger nu og jeg får ikke længere svar på mine mails og får heller ikke refunderet mine penge, som jeg ellers har bedt om.

Jeg har været kunde i flere år og har tidligere givet 5 stjerner - det er slut nu!!!

3 de janeiro de 2023

Egentlig vil jeg give nul stjerner

Egentlig vil jeg give nul stjerner
Men det kan man ikke!
Bestilt 22 november, endnu ikke modtaget 21 december.
De skriver selv, pakkes og afsendes inden for 2 dage!
Skrev til dem 9 december og fik lovning på at der snart skete noget.
De skriver i øvrigt, vi har en professionel og omhyggelig kunde service?!
Kan ellers god lide produktet, men det her får mig til,at se mig om efter et andet produkt!
Trist, de har ellers en voldsom effektiv reklame afdeling, måske bruge kræfterne på driften!

20 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

dopo 3 mesi di pausa mi sono accorto…

dopo 3 mesi di pausa mi sono accorto dei benefici che avevo assumendo 2 capsule al giorno le mie ginocchia prima non avevo problemi ora ho dolori qualvolta che faccio salite o discese lo consiglio avendo sperimentato di persona I benefici

5 de abril de 2022

PESSIMO SERVIZIO

Ordinati 3 pacchi il 22/11/2021 e pagato ben 145 euro. Doveva arrivare entro il 3 dicembre ma non s'è visto. Ho scritto al servizio clienti lamentandomi, ma nessuno ha risposto. Ricevo un messaggio sul cellulare il 5/12/2021 che dice "il tuo pacco è stato trattenuto presso il nostro centro di spedizione. Si prega di seguire le istruzioni qui indicandomi un indirizzo internet e mi si chiedono altri 2 euro per consegnare il pacco. Sull'efficacia del prodotto non posso ancora scrivere, ma lo farò tra un mese se il pacco arriverà. Per ora posso solo dire che il servizio è PESSIMO e si ha la sensazione che ci sia un imbroglio sulla consegna.

6 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garantiscono la spedizione entro 48 ore…

Garantiscono la spedizione entro 48 ore e infatti, dopo 48 ore mandano una mail per dire che hanno spedito... senza dare il tracking però. E i giorni ormai sono sei.
Mezza dozzina di mail di richieste, perché altrimenti nemmeno si degnano di avvisare, per sapere che hanno problemi con il loro corriere. Allora lo cambiassero, io sono cliente loro e non del corriere. Per fortuna, posso fare una contestazione con Paypal. MAI dare la carta di credito o credo che non vedrete più il vostro danaro.

25 de março de 2021

Kan IKKE anbefales

Jeg har bestilt piller den 2. februar, og ikke modtaget noget endnu. De sender bare et link til deres trac & trace, og varen er samme sted. Kan ikke anbefale det.

26 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order #GR2512-1563078 Lost my money?????

Order #GR2512-1563078

I have ordered and paid 99 euro for the order on 28/01/2020, the product never arrived, customer service does not respond to my numerous mails!!!!!!! to what is happening with the money or order!!!!

20 de fevereiro de 2021

I regret the day

I regret the day I ever, ever had anything to do with your business! That was too many years ago to remember exactly BUT must be at least 15 years.
Since then I have received unsolicited emails from your business. How f....g rude! My requests to unsubscribe have been unsuccessful. Phone calls to the Australian representative and Netherland companies PROMISED to have my name expunged from your fu.king mailing list. Only, it seems, for my record to be removed until some f...king w....ker does an email update and ... f..k me here we go again.
I have tried blocking your fu..ing spam ... and like a bad fart it just come back again. How the f..k!
I do wish your company would f..king just go away. F..K OFF, sincerely you bunch of b......s,

16 de fevereiro de 2021

Jeg er 74 år og har taget Finitro

Jeg er 74 år og har taget Finitro, siden den blev introduceret i DK. Jeg har ingen problemer med leddene, eller gigt andre steder i kroppen. Jeg fortsat jogger 1 time 3-4 gange om ugen.
Jeg anbefaler Finitro af hele mit hjerte.
Carmen Kjaer
Danmark

22 de agosto de 2020

Useless

Used religiously the 9 months supply. Absolutely useless...I have mild arthritis in one knee. Doctors don’t recommend surgery. Grasping at straws....drowned. Do not waste you effort or money.

8 de julho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais