A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Finobo og vil især gerne fremhæve den fantastiske service, jeg fik fra Katrine. Fra start til slut har processen været både professionel og tryg. Katr... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik en super god behandling af Tim og havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Vi følte os trygge gennem hele forløbet. Vi endte med at få lavet helt nye boliglån samt skifte bank. Alt f... Ver mais
Escrito pela empresa
Uvildig finansiel rådgivning
Marselis Boulevard 1B, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Efter kamp med utallige banker fandt Finobo en fair løsning til os. Og de gjorde det fra fredag til mandag. Helt igennem fantastisk service.

Resposta de Finobo
Kanon god vejledning, Thomas var grundig og fandt en løsning til os, der gik over vores forventning. Vi er så glade for forløbet og vil helt sikkert anbefale Finobo.

Resposta de Finobo
Fra start til slut har processen været både professionel og tryg. Katrine var utrolig imødekommende, kompetent og hurtig til at svare på alle mine spørgsmål. Hun formåede at forklare tingene på en enkel og forståelig måde, hvilket gjorde det hele meget nemmere for mig.
Det er tydeligt, at hun går op i sit arbejde og i at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Jeg følte mig godt guidet hele vejen og kunne mærke, at der blev taget hånd om mine behov.
Jeg kan varmt anbefale Finobo – og hvis du får mulighed for det, så håber jeg, at du også kommer i kontakt med Katrine!

Resposta de Finobo
På trods af lidt startvanskeligheder med en bank, der pludselig stillede andre krav end aftalt, var samarbejdet med Christian Tveen fra Finobo hele vejen igennem super professionelt, og vi fik landet en aftale, der sparer mig for mange penge hver måned.
Tak for et godt samarbejde. Jeg anbefaler jer til alle i min omgangskreds, der interesserer sig det mindste for deres økonomi.

Resposta de Finobo
Super professionel oplevelse. Lavet estimat på nettet - første samtale med Sune og herefter 2 samtale med Frederik Hyltoft. Ærlig progfessionel og meget gennemført. Selv om jeg ikke skulle gøre brug af det nu var det super god information jeg tog med videre. Tak

Simpelt og overskueligt.
Evner til at forhablde renter vi "alm. Mennesker" ikke kan opnå.

Resposta de Finobo
Super hjælpsomme og de fik forhandlet det jeg gerne ville, men ikke selv kunne komme igennem med.

Resposta de Finobo
Stor tak til Christian Tveen og Finobo for et godt og udbytterigt forløb.
Christian Tveen formår at gennemgå forløbet i detaljer, men samtidigt i øjenhøjde.
Ligeledes har Christian og Finobo forhandlet en super aftale på plads med vores nye bank.

Resposta de Finobo
Mads gjorde så meget godt for os, vi havde 4 ønsker og mål for at ville gøre brug af tilbuddet - og dem løste han til ug!!

Resposta de Finobo
Vi endte med at få lavet helt nye boliglån samt skifte bank. Alt foregik meget professionelt, og vi blev grundigt og trygt guidet igennem hele processen.
En klar 5-stjernet oplevelse.

Resposta de Finobo
Venlige, lyttende og imødekommende medarbejdere.
Konstruktiv og kompetent rådgivning.
Fandt fine besparelser.

Resposta de Finobo
Vi har brugt Finobo til at skaffe et byggelån til en totalrenovering, samt tilbygning. Tim fra Finobo var fantastisk til at hjælpe og virkelig rar at tale med. Han skaffede os de bedste forudsætninger for dette projekt. Noget vi nok aldrig selv var kommet frem til og talte virkelig vores sag hos bankerne.
Tusind tak til Finobo og især Tim. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen når byggelånet skal omlægges til et realkreditlån.
Det skal nævnes at selvom det kun var for at skaffe et byggelån, så hjalp Tim også med at se hvordan fremtiden kunne se ud med nuværende lønforhold og det fremtidige mulige banklån. Ud over forventning af service.

Resposta de Finobo
Vi blev gjort opmærksomme på hvilke finansielle produkter, der findes, og som vi kunne have gavn af i en periode, hvor vi ved at vores udgifter bliver højere og indtægt lavere.

Rigtig god oplevelse.
Der var hurtig respons på vores henvendelse til at begynde med. Vi har hele tiden haft følelsen af en meget opmærksom kundekontakt. På intet tidspunkt havde vi følelsen af at være blevet glemt.
Meget fleksibilitet ifht. at imødekomme vores behov ved møder og telefonsamtaler.
Grundig, skarp og meget detaljeret rådgivning, der virkelig tog højde for helhedsbilledet i den finansielle og økonomiske del af vores liv. Vi blev klædt utrolig godt på af rådgiver for at kunne træffe den mest optimale beslutning vedr. vores lån og økonomi fremadrettet.
Det var et meget positivt outcome vi stod med, da vores rådgiver præsenterede den endelige løsning/produkt og hjalp efterfølgende helt i mål med bankskifte og låneomlægning.
Vi følte os utrolig godt guidet igennem hele processen og vi var særdeles betryggede ved at det var den samme rådgiver der var tilknyttet vores case i hele forløbet.

Resposta de Finobo
Vi fik assistance af Katrine, og er meget tilfredse med hendes arbejde og rådgivning.
Vi har skiftet bank, og lagt vores lån om, så vi får en del mere luft i økonomien.
Hun kiggede også på vores pension, og gav os kompetent rådgivning herom.
Vi synes vi har lagt en stor sum penge hos Finobo - men vi var aldrig kommet til bunds uden hjælp. Så de er godt givet ud.
Vi giver de varmeste anbefalinger.

Resposta de Finobo
Rigtig godt forløb, god forståelse for vores behov med et godt resultat.

Resposta de Finobo
Vores skepsis blev hurtigt gjort til skamme.
Vi har haft en yderst positiv oplevelse med Finobo og vores rådgiver Katrine Ross. Hun har været både professionel, ærlig og virkelig taget sig tid til at forklare tingene på en forståelig måde.
Hendes tilgængelighed har været høj, og vi har følt os set, hørt og inkluderet i processen hele vejen igennem.
Resultatet af Katrines gennemgang af vores økonomi har betydet, at vi nu har skiftet bank, fået et markant større månedligt rådighedsbeløb og samtidig fået mulighed for at investere et pænt beløb. Derudover har vi fået en viden om økonomi, som vi ikke tidligere har modtaget vejledning omkring.
Vi kan varmt anbefale Finobo til alle, som ønsker at optimere deres økonomi.

Resposta de Finobo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.