Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lidt for og imod, mest plus :-) + Vi bestilte sent, men alt håndteret hurtigt. + Vi havde en meget sløv medarbejder der ikke kunne forstå hvad en deadline betød. Firmagaver prøvede virkelig at ve... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet julegaver hos jer i 4 år nu, og det er altid en god oplevelse. I har mange gavevalg i forskellige prisklasser- og der er noget for både mænd og kvinder, hvilket tiltaler mig rigtig m... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gaveudvalget var rigtig flot og bredt, og vi er meget glade for kvaliteten og værdien af de gaver, vi har valgt. Én ud af ti af vores gaver blev dog ikke leveret før jul som lovet, hvorfor jeg ikke ka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været hurtigt, nemt og effektivt at handle julegaver fra Firmagave. De svarer hurtigt på mail, holder hvad de lover og har et stort og fint udvalg af gaver. Som regel er der nogen der ikke syn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Brindes
  2. Loja de Souvenirs

Escrito pela empresa

Hos Firmagave-shop finder du alt i firmagaver, gaver til medarbejdere, personalegaver o.l. Vi har et stort udvalg, og klarer gerne alt det praktiske.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alt spillede 100 %

Alt spillede 100 %
Alle fik deres gave på dagen. og alt passede med hvad vi havde bestilt.
Vælger med garanti Firmagave A/S igen, næste gang vi skal bruge gaver. :)

19 de dezembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt mange julegaver hos…

Jeg har købt mange julegaver hos Firmagave A/S, og hele forløbet har været perfekt. Vi havde Katrine som kontaktperson, og selv med mange ønsker at formå hun at håndtere alt på en meget professionel og effektiv måde. Hun har virkelig gjort et fantastisk arbejde, og vi er meget tilfredse med både service og produkter. Vi vil helt sikkert købe igen næste år. En stor anbefaling herfra!

1 de dezembro de 2024

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Annullerer ordre

Har et par gange forsøgt at bestille varer på hjemmesiden. De første gange kan jeg dog ikke vælge levering, så jeg kontakter kundeservice. Her får jeg at vide man udelukkende kan købe gavekort på siden (hvorfor er der så en læg i kurv knap, når den ikke virker, og ingen ordentlig melding på hvad man gør forkert?).
Kommer ind på hjemmesiden igen for at forstå princippet. Nu kan pludselig godt bestille varer direkte, så jeg bestiller 4 stk. betaler med kort og alt er OK.
Senere annullerer Firmagave ordren. De kommer med en stråmand om jeg vil lave forretning med varerne og sælge dem videre til 3-part, hvilket aldrig har været min intention.
Firmagave har åbenbart en forretningsprofil hvor man skal købe gavekort (til sig selv) og håbe de ønskede varer så er tilgængelige når engang gavekortet skal indløses. Dertil kommer man skal betale fragt for brug hvert eneste gavekort (selv ved levering til samme adresse) + man naturligvis skal betale et håndteringsgebyr.
Alt i alt så kan jeg kun fraråde alle at lave forretninger med Firmagave A/S.

Update
Jeg har nu været i direkte kontakt med Anette der skriver besvarelsen herunder. Jeg havde ikke fået et tilbud om hjælp til at bestille som skrevet, men det fik jeg efterfølgende af Anette. Garderne er modtaget, de er fine. Så tak for hjælpen Anette, det er kundeservice.
Jeg ændrer bedømmelsen fra 1 til 3 stjerner. Ikke højere fordi man skal igennem Trustpilot for at finde en medarbejder der kan og vil hjælpe.

21 de janeiro de 2025

Hej Jørgen.
Først og fremmest, så er jeg ked af at læse din 1 stjernes anmeldelse af din oplevelse. Den er beklagelig, at læse på baggrund af den emailkorrespondance jeg kan se, du har haft med mine kollegaer.

Det er sandt, at der har været en fejl i vores system, som har gjort at Garderen i en kort periode har ligget tilgængelig til salg på hjemmesiden, og denne fejl er rettet så hurtigt som vi overhovedet blev opmærksomme på det.
Garderen ligger udelukkende til salg igennem en gaveshop, da det er et produkt, som vi her i huset har arbejdet hårdt og målrettet til at få produceret til salg, udelukkende til erhverv igennem vores gaveshops, dette er også et vilkår fra vores leverandør, og det er derfor et produkt vi værner ekstra for ikke kommer til salg til private.

Jeg kan se min kollega i jeres mails har tilbudt dig, at hjælpe dig med at bestille gavekoder til at kunne bestille de fire garder, som du gerne vil købe til dine erhvervsforbindelser, og dette hjælper vi dig selvfølgelig stadig utroligt gerne med.
Og selvom de bliver bestilt igennem en gaveshop, så er det selvfølgelig stadig kun en fragt- og håndteringsomkostning, da din ordre kun vil blive leveret til din erhvervsadresse.

Det er korrekt at vores webshop udelukkende er en B2B webshop og alle køb er betinget af et CVR nummer og et minimumsbeløb.
Og jeg beklager meget at kommentaren om videresalg bliver forstået som en anklage, dette har ligeledes heller aldrig været vores intention, og der skulle i stedet nok have været henvist til vores handelsvilkår, hvoraf vi kan beskytte varer imod videresalg.
1.1 Anvendelse: Almindelige salgs- og leverings-betingelser gælder for alle aftaler om Firmagave A/S, CVR-nummer 39426439, salg og levering af produkter og/eller tilknyttede ydelser til erhvervskunder. Disse handelsbetingelser er gældende for alle transaktioner.
1.2 Anvendelse og videresalg. Produkter og tilknyttede ydelser, som Firmagave A/S sælger og leverer til kunden, er beregnet til gaver til brug for kundens virksomhed. Kunden er ikke berettiget til at videresælge produkter til 3. mand.

Jeg håber at dette i det mindste har skabt en smule mere forståelse og håber at du trods alt får en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet et par gange hos Firmagaveshop, og det kan varmt anbefales. De har et fint udvalg og leverer en SUPERGOD service og lynhurtig levering, det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

22 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske firmagaver og stort udvalg…

Fantastiske firmagaver og stort udvalg i shoppen til valgte pris.

God dialog omkring muligheder og nem og ligetil opsætning.

Gaverne blev leveret flot indpakket og i rette tid til at kunne sende medarbejderne på en velfortjent juleferie.

22 de janeiro de 2025

Hej Rudy,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på. Vi glæder os til at betjene jer i gaveshoppen igen i år. ❤️

Firmagave-shop.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Annullerer gennemført ordre på trods af at varen er på lager.

Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge tid på at støtte dette firma ved at aflægge en ordre på deres hjemmeside.
Uden belæg for det annullerer de din ordre selvom varen er på lager, dette er i strid med lovgivningen på området og alligevel fastholder de at det er måden de fører en online forretning på, jeg ville derfor gå et andet sted hen og lægge din bestilling da dette firma selv vælger og vrager imellem deres kunder. Skræmmende og virkelig useriøst.

20 de janeiro de 2025

Hej Pernille.
Først og fremmest, så er jeg ked af at læse din 1 stjernes anmeldelse af din oplevelse. Den er beklagelig, at læse på baggrund af den emailkorrespondance jeg kan se, du har haft med min kollega.

Dernæst vil jeg meget gerne prøve at besvare din anmeldelse.
Vi er en online B2B webshop. Det betyder at vi udelukkende handler med andre erhvervsdrivende og det er derfor ikke muligt at ligge en ordre på vores website, uden at man afgiver sit CVR nummer i bestillingsprocessen. Hvilket min kollega også tydeligt skriver i hendes mail til dig, da hun informere dig om, at din ordre er blevet annuleret.
Dette fremgår tydeligt at vores handelsebetingelser:
Disse handelsbetingelser accepteres ved køb på vores hjemmeside og tillader os at annullere ordre på baggrund af en fejl i vores system, som gjorde det muligt at gennemføre en ordre uden CVR nummer.

I dette tilfælde er du i din fulde ret til din mening om, at du hellere vil ligge din ordre et andet sted, da vi desværre kun sælger produkter B2B, beregnet til gaver hos erhversdrivende, deraf vores firmanavn.

Vi arbejder hårdt på hver eneste dag at skabe et produktsortiment af unikke og enestående produkter, som erhversdrivende kan forkæle deres medarbejdere og kunder med, og vi er derfor meget bevidste om, at det ikke er produkter vi ønsker at sælge til private. Derfor vælger og vrager vi ikke i vores kunder, vi vælger at være en B2B virksomhed, for at kunne give erhversdrivende et udvalg af firma- og kundegaver, de ikke kan finde andre steder.

Jeg beklager din oplevelse, og er ked af at læse din dårlige anmeldelse af vores website, men på baggrund af ovenstående, så fastholder vi vores beslutning og alle salg uden CVR nummer, ville være blevet annulleret inden behandling.

Awesome service

Awesome service! There was a mistake in the form, which caused many issues but they did not get frustrated or give up. Always with a smile in their tone, everyone was very helpful! Not to mention the wide range of gifts to choose from! Would definitely use them again. Thank you 😊

16 de janeiro de 2025

Resposta da Firmagave A/S

super thank you for the nice words., they are immediately given to the whole team
thanks

Fantastisk service
Det gør vi igen næste år.

18 de novembro de 2024

der er givet videre til hele teamet
God jul når i kommer så langt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service.Købte en vase hvor…

Fantastisk service.Købte en vase hvor det viste sig der var en lille fejl i.Da der blev reklameret over den sendte de uden viste en ny.Ikke sidste gang vi handler der

21 de março de 2024

Hej Vivi :)
Tusind tak, for din virkelig fine anmeldelse! Den sætter vi utrolig stor pris på, og vi vil glæde os til at servicere jer og jeres virksomhed igen en anden gang :)

Med Venlig Hilsen
www.firmagave-shop.dk

Fantastisk service!

Jeg har modtaget en julegave, der desværre er gået i stykker. Jeg kontaktede kundeservice og i løbet af 10 minutter fik jeg en mail om at der var en ny på vej!
Helt fantastisk service! Kan klart anbefales!

12 de julho de 2023

rigtig god service fra Ordre til Levering af gaver
fik alt til at lykkes til UG.

3 de março de 2023

Resposta da Firmagave A/S

Tusind tak for roseerne dem giver jeg videre til hele teamet.
det varmer

Super god service

Har af flere omgange brugt Firmagaveshop, og kan KUN anbefale dem... SUPER service, tager deres kunder seriøst og altid venligt personale man får fat på. Så bestemt ikke sidste gang jeg har brugt dem som gaveleverandør...

3 de março de 2023

Tusind tak for tilliden

Varmeste anbefalinger herfra

Jeg har handlet med Firmagave Shop flere gange og har udelukkende haft gode oplevelser. Allan & hans team står altid på spring for at løse alle forespørgsler efter bedste evne. Også når de har travlt.

Jeg kan kun give Firmagaveshop de bedste anbefalinger.

3 de dezembro de 2022

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ringe udvalg og elendig kundeservice

Min mand fik et gavekort i julegave uden der var oplyst at det skulle være brugt senest 3/1-23. ringe udvalg af gaveartikler og meget kort frist til at bestemme sig. jeg tog kontakt til dem men fik et meget beskidt svar retur uden afsender fra kundeservice underligt man kun skriver mvh men ikke fra hvem der sidder bag skærmen. hvis ikke man kan levere varen må der jo udvides på bestilling og ligges i webshoppen når ting er på lager igen eller smide nye ting på. vil ikke anbefale denne gave til nogen og slet ikke med den ringe service de har.

27 de dezembro de 2022

Hej Tina

Jeg er da rigtigt ked af din ene stjerne, Dog har vi lavet en aftale med din Mand`s virksomhed om at der er 28 gaver at vælge imellem, så skulle der være en mulighed for at i kunne finde noget som han ønsker sig. Med hensyn til Deadline for gavevalg skal du tage den med din mand`s virksomhed da de har sat datoen for hvornår shoppen skulle lukke ned af hensyn til leveringen.

Beskidt svar ?? jeg har været i dialog med dig på flere mails hvor jeg redegøre for den aftale der er lavet med din Mand´s arbejdsgiver, der bliver aldrig svaret beskidt fra vores side, vi ønsker at gøre alle glade.

Allan

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det startede med en god service

Det startede med en god service, men da vi til vores store forbavselse, fik besked fra Firmagaveshop om at vores julegaver først ville blive leveret den 29/12, ændrede den pæne tone sig, til en uforskammet og grov behandling - fordi vi krævede at få vores julegaver til tiden. Vi kan jo ikke levere julegaver til vores medarbejdere efter jul!!! - I sidste enden fik vi vores julegaver til tiden. Jeg er ikke sikker på at jeg igen vil vælge et firma, der smider sådan en bombe, 5 minutter i julegavetid.

20 de dezembro de 2022

Hej Pia

Jeg er da rigtig ked af du har haft den oplevelse. Helt korrekt at vi skrev ud om en MULIG forsinkelse. Det var heldigvis ikke tilfældet og derfor blev jeres gaver leveret til aftalte tid uge 51 den 20 december.

Vi håber trods alt at ser jer igen næste år. Du ønskes i hvert fald en dejlig jul.

Sindssygt god service!

Jeg modtog ikke det jeg havde bestilt, men da jeg snakkede med dem omkring det var de mega hurtige og hjælpsomme og sendte straks den rigtige gave afsted til mig. Super service og virkelig en god oplevelse! 5 stjerner herfra.

15 de dezembro de 2022

Hej Benjamin

Tusind tak for anmeldelsen, den er givet videre til hel teamet.

God jul til dig

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut - god kommunikation og sidst men ikke mindst flotte gaver at vælge imellem - alle er glade

15 de dezembro de 2022

Hej Charlotte

Tusind tak for roserne, dem giver jeg videre til hele teamet, vi håber at se jer igen i 2023

Tak

Anbefales klart!

Firmagaveshop er SÅ serviceminded og søde at tale med og de gør alt for at tilpasse efter kundens behov.

Vi har nu bestilt 3 gange og er lige tilfredse hver gang.
Tak for fin service!

13 de dezembro de 2022

Resposta da Firmagave A/S

Tusind tak for roseerne dem giver jeg videre til hele teamet.
det varmer i en hold tid

Firmagave

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais