FirstVet - Danmark Avaliações 78

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Fruebjergvej 3, 2100 København, København Ø, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något aku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr. Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan slet slet ikke anbefale jer nok. Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde bø... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don’t use never this app please. Just go straight to the doctor. Otherwise you will pay 699kr and they will tell you that you must go to the doctor. Be careful, they don’t write you any medication.

Detalhes da empresa

1. Veterinário

Escrito pela empresa

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det kändes mest som att hon vi pratade…

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något akut.
Vi ringde akuten och dom bekräftade att dom gärna rekommenderar att ringa akuten för att själva inte hamna i trubbel om dom säger fel..

22 de julho de 2023

Tak for hjælpen

Jeg snakkede med Camilla ang vores hund. Hun var bare perfekt. Tusind tak for snakken, rådene og hjælpen. Følte mig meget tryg efter samtalen
Så 10 stjerner til Camilla

17 de fevereiro de 2023

Dejligt nemt

Dejligt nemt at kunne tale med en læge og vise via videoopkald hvad der var galt med min hund, han har det rigtig godt igen, spiser og leger så det var heldigvis ikke så slemt som jeg troede, tak for samtalen og en meget fin og detaljeret journal både på mail, hjemmeside og app som man kunne bruge til at vise en dyrelæge hvis det skulle blive nødvendigt

18 de outubro de 2022

Tak ❤️

Jeg har en ældre (8 år) hyrdehunde pige som desværre var blevet meget lad, pruttede meget 🙈, var enormt energiforladt og havde mistet appetitten totalt og jeg blev gradvist mere og mere urolig. Igennem min forsikring hos TRYG har jeg FirstVet med gratis og jeg tænkte: Eftersom dyrlægen var lukket på tidspunktet - at det var værd at prøve firstvet for at få lidt ro i sindet og vide om jeg skulle aflyse aftenen og tage min hundepige med på dyrehospitalet. Så d. 2.9 kl. 20.30, kommer jeg igennem til en utrolig sød og professionel dyrlæge (jeg tror hun hed Maria) - hun så min hund på video og stillede en lang række spørgsmål og gav rigtig gode råd. Derudover fik jeg tilsendt en mail som slog mig at være så omsorgsfuld og så udførlig - at jeg faktisk ikke engang fra en fysisk dyrlæge har modtaget samme “støtte” og grundighed før. Det gjorde mig enormt glad og enormt tryg.

Jeg fulgte alle dyrlægens (Marias råd) og min elskede hund var på benene og tilbage til sit madglade selv, hurtigere end jeg turde have håbet ❤️

Tusind tak for god service, omsorg, grundighed og muligheden ❤️

100% anbefalelsesværdigt !

2 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endelig et brud på dyrelægemonopolet

Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink dyrlæge igennem der svarede på alle spørgsmål og beroligede os det sagtens kunne vente til en hverdag.
Absolut ikke sidste gang vi bruger tjenesten 👍

25 de dezembro de 2021

Fantastisk opfindelse

Kan slet slet ikke anbefale jer nok.
Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde børnenes nattesøvn 😉 )
De sidste par gange har vi talt med Karen. Yderst sympatisk, sød og dygtig.
Vores varmeste anbefalinger

26 de outubro de 2021

Professionel hjælp

Det er dejligt beroligende at have en professionel dyrlæge “ved hånden” næsten 24/7, som kan give en diagnose og/eller henvise til egen dyrlæge.

11 de novembro de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais