Firstzoo Avaliações 144

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt företag som inte ens kunde byta ut när jag köpte fel burk. Krånglade bara fram och tillbaka om rabatt jag kunde få om jag behöll burken och köpte en ny. Allt gick bara på mailande . Oseriöst! S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt mig av Probiotika tuggorna nu i 3 veckor och jag har märkt sån skillnad på min Malteser!! Jag upplever att både de rinnande ögonen är borta men också problemen med många dagar med lö... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

“100 % nöjdhetsgaranti” som inte gäller i praktiken Köpte probiotiska tuggor efter löfte om 30 dagars 100 % nöjdhetsgaranti. Produkten användes korrekt i 30 dagar men gav ingen förbättring. Nä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår labbe Nova är inne på burk 2 nu och vi har precis tecknat ett abonnemang för vi märker redan skillnad. Vi köpte den eftersom hon äter gräs. Som bonus är trampdynorna mjukare, hennes päls är mjukar... Ver mais

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

144 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Retur och reklamation

Retur och reklamation

När förpackningen öppnades kom det en stark kemisk lukt från produkten som inte matchade de eteriska oljorna,
Jag tror att denna produkt kan vara osäker att använda och inte uppfyller sanitära standarder. Kontrollera kvaliteten.
Se email, 2025-05-19

19 de maio de 2025

Väldigt besviken

Väldigt besviken, Väldigt dåligt kvalitet ,halsbandet fungerar inte alls och dem döljer att den tillverkarens i Kina ,Tack för ingenting.

7 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beställde fästinghalsband

Beställde fästinghalsband. De luktar väldigt starkt....Boken om pälsvård kom inte med i paketet så den vet jag inte hur jag ska få.
Sen var leveranstiden väldigt lång.

17 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fästinghalsbanden fungerar inte och ger klåda!

Fästinghalsbanden tar lång tid för leverans och First Zoo upplyser om att det tar 48 timmar innan de funkar helt. De luktar fruktansvärt starkt när man öppnar dem och efter 5 dagar funkar de fortfarande inte. Beställde till 8 hundar och vi har provat på 3. Ett lossnar lätt och märker inget effekt. 2 sitter kvar men båda började slicka sina ben/tassar fram dag 2 och en har slickat så det nästan blöder på en armbåge. De får fortfarande fästingar och igår plockade vi 13 på en av dem! Helt värdelös produkt, tror inte på att det är naturliga ämnen heller när hundarna reagerar så. Kommer reklamera halsbanden. Värdelöst. Vi återgå till spayen K9 som man sprayar på innan man går ut. Den är naturlig!

14 de maio de 2025

VARNiNG!

VARNiNG!! Uselt företag som bryter mot Konsumentköplagen, Marknadsföringslagen och därmed förstås sina egna utfästelser och nöjdhetsgaranti. De vägrar acceptera lagstadgad reklamation, och nöjdhetsgarantin är ren bluff. Fästinghalsbanden funkar inte alls; ens hunden fick t.o.m. fler fästingar. De beställer från Kina, så det skickas därifrån direkt till kund, men det försöker de mörka.
Har anmält dem till Konsumentverket och uppmanar andra drabbade att göra detsamma.

12 de maio de 2025

Blufföretag med skräpprodukter

Riktigt dåligt företag som utlovar 30 dagars kundnöjdhet men du får inte öppna varan 😡 Fästinghalsbanden till hund fungerar inte alls samt att de kliade sig där halsbandet satt. Lång leveranstid troligtvis Kina. Ingen innehållsdeklaration el ursprungsland.
De vill bara tjäna pengar. De är inte ens värda en ⭐️ Kunde lika gärna ha kastat de 500 i sjön😠 VARNING!!!!

12 de maio de 2025

Dåligt

Fästinghalsbandet tycker jag är värdelöst. Plockat fästingar under och bredvid halsbandet på båda hundarna.
Vill gärna ha pengarna tillbaka.

6 de maio de 2025

Företaget har inget varulager i Sverige1

Företaget har inget varulager i Sverige, utan varan kommer från Kina. Vilseledande reklam med många positiva recensioner. Halsbandet gav ingen effekt på vår hund som fick många fästingar runt huvudet där halsbandet borde ha givit effekt med sin doft. Fick man reklamera?

10 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dålig information om företaget.

Har inte använt varan ännu. Hoppas den är bra, inköp gäller fästinghalsband
Dåliga upplysningar om varifrån varorna skickas och om företaget.
För lång leveranstid, trodde det fanns lager i Sverige.
Ångrar därför mitt köp, inte försvarbart med så långa transporter för miljön.
Alldeles för omständigt att returnera ochbångra köp. Vilseledande reklam.

5 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.