Am cumpărat o mulinetă de pescuit marca Shimano Ci4 5500 pe care aicia Fiskedeal.dk am găsit-o la cel mai bun preț posibil comparativ cu toate celelalte locuri de unde puteam cumpăra acest produs. Tot... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meget utilfredsstillende oplevelse og problematisk håndtering af en klar fejl fra virksomhedens side. Jeg bestilte 16 varer og modtog dem i 2 pakker. Kort efter udpakning konstaterede jeg,... Ver mais
Comenzile ajung mereu la timp gasesc tot ce am nevoie pentru partidele mele de pescuit ,mai ales lucruri de calitate si cu siguranță voi lucra cu voi si pentru momeli pe viitor firee intinse
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hver dag har vi 15 nye lystfiskertilbud fra de kendte mærker. Mere end 375.000 lystfiskere har allerede meldt sig på hos os.
Informações de contato
Estados Unidos
- fiskedeal.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mangler en vare
Jeg bestilte 16 varer og modtog dem i 2 pakker. Kort efter udpakning konstaterede jeg, at der manglede en vare – altså at ordren ikke var fuldt leveret.
Ved kontakt til kundeservice bliver jeg mødt med krav om at fremsende billeder af emballage og labels, som jeg naturligvis har smidt ud efter udpakning. På den baggrund afviser de at sende den manglende vare eller refundere beløbet.
Det er efter min opfattelse i strid med gældende forbrugerret. Som kunde har man krav på at modtage den fulde bestilling, og det er virksomhedens ansvar at levere korrekt. Manglende levering af en vare udgør en mangel, og sælger er forpligtet til enten at efterlevere varen eller refundere beløbet – uden urimelige dokumentationskrav.
At afvise sagen alene fordi emballagen ikke længere er tilgængelig, virker både uproportionalt og i strid med god forretningsskik.
Vil anbefale andre at være opmærksomme på deres rettigheder, hvis de oplever lignende problemer.
Jeg har købt herfra flere gange og det…
Jeg har købt herfra flere gange og det er gået perfekt alle gangene. Jeg var lidt skeptisk fordi hjemmesiden er i Holland men det er helt fint. Gode priser og hurtig og levering.
Broken item
Hello!
I make order ,not for a big money, but..., one of the items (box for lure) was broken. I give to know to support, and they propose me to destroy old one and send a foto and only then they can solve my probem..., BUT it not my problem because YOU send me a broken item, the parcel was ok, so you send me no good box, and now you want me to take out all items from box and destroy it and keep all lures and hooks in my hands for a one more week until you make everithing ok...
Im not sutisfied fith this situation.
Det spiller vare
Jamen nem og overskuelig hjemme side god kunde service da en stang var knækket modtog jeg hurtig en ny. Og levering der super har handlet der en del nu
Jeg har bestilt herfra mange gange
Jeg har bestilt herfra mange gange. Alt lige fra stænger, bidmeldere, boilie og kroge. Gode produkter til god pris. Hurtig levering.
Locul unde pescarii stiu dece
Super gode ting til lave priser stort…
Super gode ting til lave priser stort udvalg af mærker og ting fik pakke hurtigt
Jeg har over flere år købt en hel del…
Jeg har over flere år købt en hel del fiskegrej og tilbehør. Sidste ordre : 3370847. De har fornuftige priser og gode tilbudspriser. Jeg er supertilfreds som kunde og kan kun varm anbefale at man handler hos Fiskedeal.
Good fishing shop, great team.
I am very satisfied. I have bought from them several times. They always arrived on time, well packaged and undamaged. I recommend them to everyone. Thank you. 😀
Min far ville købe en fiskestang til…
Min far ville købe en fiskestang til min søn i julegave, og eftersom den skulle sendes fra Holland, ville han bestille i go tid og bestilte den start november 2025.
Min far får bestilt den forkerte stang, hvilket vi af gode grunde først opdager juleaften. Nu vil de ikke returnerer stangen fordi den er bestilt for over 50 dage siden, så nu har min gamle far smidt 700kr efter den butik, i god tro på at han kun var i god tid med en julegave til sit barnebarn, og min søn på 12 år står med en fiskestang han på ingen måder har nogen som helst gavn eller glæde af.. der var på ingen måde nogen som helst forståelse eller sympati for at det var en julegave som vi ikke havde kunnet forudset skulle byttes.. sygt ringe service, på ingen måde løsningsorienteret, men iskolde og ligeglade med sagen.. vi handler der ALDRIG IGEN, jeg er rasende og min søn er dybt ulykkelig.. de har ingen skam i livet.. svindler butik.. føj!

Resposta de Fiskedeal
Et kæmpe udvalg til meget forskelligt…
Et kæmpe udvalg til meget forskelligt slags fiskeri. Prisen er virkelig brugervenlig, med kvalitets mærker i alle afskykninger og en rigtig hurtig forsendelse. Skulle man være uheldig og fået et produkt som har en skade eller noget der går i stykker første gang man bruger det så skal man slet ikke være nervøs. Fiskedeal har nok markeds mest brugervenlige og nemmeste system til at lave garanti eller retur ordre. Jeg bruger ikke andre hjemmesider selv til mit karpe fiskeri og jeg har efter hånden smidt mange ordre afsted alene i 2025
God pris og hurtig levering
Købte ny fiskestang og fiskehjul. Bestilte torsdag og varen kom allerede mandag.
Generelt en rigtig god oplevelse at handle via denne side!
5/5 stjerner herfra.
Jeg har købt en masse fedt fiskegrej…
Jeg har købt en masse fedt fiskegrej som bestemt lever op til forventningerne, og jeg tror ikke jeg har set den kvalitet i andre butikker i Danmark. Så jeg er bestemt ikke færdig med at handle hos Fiskedeal.dk.
Mine vare blev sendt fra Holland, men det er hurtigt og pålidligt.
Vh. Rasmus C
Kompetent og seriøs.
Der var problemer med modtagelsen af en pakke, og Fiskedal løste det straks, da jeg henvendte mig.
Den købte vare var helt som forventet, og man har indtrykket af en seriøs virksomhed.
Fast delivery and good quality products
gode priser
Der var super fin kundeservice
Der var super fin kundeservice. Men dog var der 14 dages vente tid, Så næsten dobbelt op på hvad der er forventet leveringstid. Men fin kvalitet på varerne😊
Hurigt og nemt
Hurigt og nemt. Og deres priser er banket helt i bund ..
Jeg har bestilt en fiske stang 3/9-25…
Jeg har bestilt en fiske stang 3/9-25 har skrevet frem og tilbage med dem og de skriver til mig min ordre er ved at blive klar gjord hvilket ikke passer. De har ingen gang stangen jeg har KØBT OG BETALT for allerede inden ordren er afsendt. Og nu svare de mig ikke utrolig dårlig kunde service vil anbefale folk ikke at købe der fra.

Resposta de Fiskedeal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.