Banner for Fiskeruta AS

Fiskeruta AS Avaliações

1.345
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supre produkter levert rett på døra til avtalt tidspunkt. Det er enkelt å takke nei dersom man ikke ønsker levering når de ringer en ukes tid i forkant. Dette er produkter med god kvalitet som selger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjaføren ble noe forsinket og det ble mørkt før han var i området. Ringte han og vi ble enige om å møtes på sted kjent for oss begge. Det gikk helt fint. Hyggelig kar. Smakte på herligheten i form av... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En smaksrik og nydelig fisk til en bra pris. Rask levering👍🏻Skulle gjerne visst at det var stykker med bein og ikke fileer. Det kommer ikke fram på nettsiden så vidt jeg kan se. Men det er store bei... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Peixaria
  2. também em
  3. Atacadista de frutos do mar
  4. Loja de Alimentos Congelados
  5. Mercado de peixes e frutos do mar
  6. Serviço de Entrega de Mantimentos

Escrito pela empresa

Fiskeruta er Norges største leverandør av sjømat på døra. Siden 2010 har vi levert porsjonspakket fisk og skalldyr hjem til norske familier med egne frysebiler – fra Kristiansand til Tromsø, med ekspresslevering sju dager i uka. Over 80 000 nordmenn har handlet hos oss. I utvalget finner du blant annet torskeloin, laksefilet, fiskekaker, ishavsrøye, lutefisk og Norgespakken. Alt leveres i ubrutt frysekjede, klart for fryseren. Sjåføren sender SMS før levering, leveringen er gratis uten minsteordre, og du betaler med Vipps, Klarna eller kort. Mange slår oss på pris – ingen matcher oss på kvalitet. Sjømaten er porsjonspakket i restaurantkvalitet, så du tar ut det du trenger og lar resten vente i fryseren. Fiskeruta ble startet fordi det var for vanskelig å få tak i god sjømat der folk bor. Målet er å være en glede i hverdagen: kunnskap, service og lidenskap for norsk sjømat. Vi støtter lokale idrettslag og løfter fram norske sjømattradisjoner. Dette finner du i Fiskeruta-bilen (alt i 5 kg-esker eller tilsvarende, porsjonspakket): Fisk: torskeloin (Norges beste Premium torsk), skrei loins, torskefilet havfryst og linefanget, laksefilet Premium Luksuslaks, ishavsrøye Premium, kveitefilet (ekte Michelin kveite), kveite linefanget, breiflabb, steinbitfilet, sei loin, rødspettefilet, smørflyndre, havabbor, tunfisk loin sashimi grade og hvalbiff. Røkt, saltet og tørket: røkt laks Salmonking, røkt torsk av loin, røkt kolje loins, røkt blåkveite, lettsaltet torsk, lettsaltet uer, klippfisk loins, boknafisk og lutefisk Premium. Panert og for barna: sprøbakt torsk (også glutenfri), sprøbakt stillehavslysing glutenfri, dobbelpanert rødspette, sei cordon bleu og meksikanske fiskepinner. Fiskekaker: Premium fiskekaker glutenfrie, fiskekaker Dalen, steinbitkaker Premium og Dalen, seikaker Dalen. Skalldyr: grønlandsreker XL, XXL og XXXL, scampi og kamskjell. Pakker: Klassiske Norgespakken og Kampanjepakken med favoritter for hele familien. Vi leser og svarer på alle anmeldelser, også de kritiske. Kundeservice: kundeservice@fiskeruta.no eller 451 15 555.

Slik handler du hos Fiskeruta

Escrito pela empresa

Egne frysebiler helt hjem
Sjømaten holdes i ubrutt frysekjede fra pakkeri til din dør. Sjåføren sender SMS før levering.
Ekspresslevering sju dager i uka
Vi leverer hjem fra Kristiansand til Tromsø, uten minsteordre.
Vi svarer alle
Alle anmeldelser leses og besvares av Fiskeruta, også de kritiske. Ring 451 15 555 eller skriv til kundeservice@fiskeruta.no.

Gratis levering uten minsteordre

Ingen fraktkostnad, ingen minstepris

Vi leverer hjem til deg med egne frysebiler uten fraktkostnad, uansett ordrestørrelse. Sjåføren sender SMS før levering.

Informações de contato

Norges største på sjømat levert hjem

Ekspresslevering med egne frysebiler, sju dager i uka.

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

1 mil avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.345)

1.312 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fin bil å få besøk av😁

God service og hyggelig sjåfør. Fint at de varsler før de kommer slik at vi er tilstede.litt lei for at de nå ikke har fiskekaker uten hvitløk for de var gode, Det er store fine gode stykker både på laks og torsk .

6 de outubro de 2026

Hei! Tusen takk for fin og nyttig tilbakemelding! 🤩
Så bra du setter pris på forhåndsvarslingen, den hyggelige sjåføren og de flotte stykkene med laks og torsk! Vi tar definitivt med oss innspillet om fiskekakene videre. Kos deg masse med den gode sjømaten! Hilsen Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra oppfølging og leveranse av…

Alltid bra oppfølging og leveranse av veldig gode fiskeprodukter.

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Thomas! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid er fornøyd med både oppfølgingen og de gode fiskeproduktene våre. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god service og gode produkter

Veldig god service og gode produkter. Alltid fornøyd med kvaliteten

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Reidun! Tusen takk for den superhyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid er fornøyd med både servicen og kvaliteten på produktene våre. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ovnsbakt torskeloin var helt topp.

Ovnsbakt torskeloin var helt topp.Fint å følge oppskrifter på nettet. Det ga fiskemiddag av høy kvalitet. Hyggelig service også.

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Randi! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig glade å høre at ovnsbakt torskeloin ble en suksess, og at oppskriftene våre på nettsiden var til god hjelp for å skape et fantastisk måltid. Det å levere både topp råvarer og hyggelig service er akkurat det vi brenner for! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service om fisk som alltid

God service om fisk som alltid.
Vi handler fast!

6 de outubro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Marcus! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det betyr alt for oss å ha så flotte og faste kunder som deg! Vi skal fortsette å levere den samme gode servicen og den førsteklasses fisken hver eneste gang. Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Kurt Arnfinn! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig glade å høre at du er så fornøyd med både servicen og kvaliteten på produktene våre. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

God kvalitet på fisken

God kvalitet på fisken, super hyggelig service .

Resposta da Fiskeruta AS

Hei! Tusen takk for den superhyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med både den gode kvaliteten på fisken og servicen vår. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høy pris, men god kvalitet

Høy pris, men veldig god kvalitet på produktene

28 de setembro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Erik! Tusen takk for en så ærlig og fin tilbakemelding! 🤩 Vi skjønner godt hva du mener med prisen, og det gjør oss ekstra stolt at du likevel synes den høye kvaliteten gjør det verdt det. Vi brenner virkelig for å levere de aller beste råvarene rett hjem! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom over de tilfeldig og super fornøyd

Kom over de tilfeldig og super fornøyd. Prima varer og lettvint og digger kokken på hjemmesiden som hjelper med planlegging og oppskrifter. Kjempehyggelige og serviceinnstilte de som leverer og det hender at jeg prøver noe nytt når de er her. Vi bestiller fast laks, tunfisk og steinbitkaker. Nå sist tok vi óg kveite.

Hei Kirsten! For en utrolig hyggelig tilbakemelding! 🤩
Så gøy at du tilfeldigvis fant oss og har blitt så fornøyd! Det er utrolig stas å høre at oppskriftene og tipsene fra kokken vår på nettsiden er til god hjelp i hverdagen.
Og for en fantastisk meny du har fast – laks, tunfisk og steinbitkaker er jo skikkelige vinnere! Kveite er en absolutt delikatesse, så vi håper den falt skikkelig i smak den også. Tusen takk for at du er en så flott kunde hos oss. Kos dere masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Fint å kunne avtale tid

Fint å kunne avtale tid . Lett kommunikasjon. Gode torskefileter!

2 de outubro de 2026

Hei Boel! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er kjempestas å høre at du opplever kommunikasjonen som enkel, og at det er praktisk å avtale tid. Og så er det selvfølgelig ekstra gøy at torskefiletene våre falt i smak! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Availability and quality

Availability, friendliness and quality makes it a choice everytime for me and my family

30 de setembro de 2026

Hei Elena! Thank you so much for the fantastic feedback! 🤩
We are truly honored to be the top choice for you and your family. Knowing that you appreciate our availability, friendliness, and quality means the world to us! Enjoy all the delicious seafood, and have a wonderful day! 🐟✨ Kind regards, Fiskeruta AS

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Borge! Tusen takk for fin tilbakemelding! 🤩 Det er utrolig godt å høre at alt løste seg og at du satt igjen med en god opplevelse til slutt. Vi jobber alltid for å være både raske og hyggelige! Kos deg masse med sjømaten! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Alltid blide og hyggelige

Alltid blide og hyggelige. Veldig god fisk😊

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Elisabeth! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩 Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er fornøyd med både humøret til folkene våre og den gode fisken. Vi gleder oss allerede til neste gang! Kos deg masse videre med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Kjempe fornøyd 👍

Topp service med varer rett på døra til avtalt tid 👍Alltid hyggelig kontakt på telefon og ved leveranse. Deilig og sunn mat som vi koser oss med og gjerne anbefaler til andre. Håper ordningen vil fortsette.

30 de setembro de 2026

Hei Agnes! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss utrolig glade å høre at du er så fornøyd med alt fra telefonsamtalen og punktlig levering, til den gode og sunne sjømaten. Og du kan være helt trygg at denne ordningen skal vi fortsette med i lang tid fremover! Tusen takk for at du anbefaler oss videre og for at du er en så god kunde. Kos dere masse med maten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Ganske fornøyd takk!

Ganske fornøyd takk!

2 de outubro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Lorna! Tusen takk for det! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at du er godt fornøyd. Vi setter utrolig stor pris på at du handler hos oss!
Kos deg masse videre med den gode sjømaten, og ha en strålende dag! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produktene er av høy kvalitet og…

Produktene er av høy kvalitet og gladlaksen Morten er den triveligste og hyggeligste personen som noen gang har solgt meg noe som helst 👍

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Mattis! Tusen takk for den utrolige rosen! 🤩 Vi skal definitivt føre rosen videre til "gladlaksen" Morten, han kommer til å bli superglad! Utrolig stas at du setter pris på både ham og den høye kvaliteten på maten. Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Utmerket fisk og service 😊

4 de outubro de 2026

Hei Randi! Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! 🤩
Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med både fisken og servicen vår. Det betyr alt for oss! Kos deg masse med den nydelige sjømaten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusen takk for fiske karbonadene

Tusen takk for fiske karbonadene. Jeg synes di er veldig gode. Og leveringen er flott. Nå er middag og pålegg sikra. Gunnar

4 de outubro de 2026

Resposta da Fiskeruta AS

Hei Gunnar! Tusen takk for den utrolig koselige tilbakemeldingen! 🤩 Så utrolig stas å høre at fiskekarbonadene falt så godt i smak. Det gjør oss kjempeglade at du også er fornøyd med leveringen. Kos deg masse med den nydelige maten! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais