Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Ver mais
Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Ver mais
5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Ver mais
Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... Ver mais
Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.
Dr. Nolenslaan 113, 6136GM, Sittard, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bestelling en de levering verliepen heel vlot.
Ik heb zelf meer gekregen dan besteld ! (lengte van de kabels)

+Vlotte levering
+Goed verpakt
+Stevig materiaal (ATX suspension trainer)
-Vrij hoge verzendkosten voor een relatief klein/licht pakket
een echte aanrader. goede service. klantvriendelijk. ehm perfect gewoon? :)
Alles werd snel bezorgd, binnen twee dagen had ik het thuis en alles was compleet. De gewichten zijn in twee dozen verstuurd, dit was erg fijn, want zo kon ik het zelf naar binnen tillen. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Snelle en accurate levering. Super
Na lang zoeken vond ik de goedkoopste producten op Fitness-seller.nl en ben toen ook over gegaan met bestellen.
De levering was zoals beloofd en deze was goed verpakt. Verder geen op- of aanmerkingen.
Ik had zelf een denkfout gemaakt in de bestelling. Fitness-seller vriendelijk en efficient gereageerd binnen 1x dag met uitleg over situatie.
Na 2 dagen al in huis. Super goedkoop. Veel keuzemogelijkheden.
Snel besteld en nog sneller bezorgd, keurig verpakt. De volgende keer bestel ik weer bij Fitnessseller.nl. Net als de vorige keren, want ik wás al hartstikke tevreden over deze webwinkel. Wel forse bezorgkosten (15 euro), maar wat wil je: een kettlebell van 24 kilo, vanuit Sittard naar de Randstad - daar kun je niet voor heen en weer rijden #datdanweerwel

Resposta da Fitness-seller.nl
Leuk materiaal voor weinig geld
De communicatie en ondersteuning van de fitness-seller is altijd zeer goed. Er wordt altijd snel en duidelijk gereageerd op email. Ik heb een klein minpuntje: ik heb wel eens op een bestelling gewacht die binnen 4 weken (volgens de verwachte levertijd indicatie) geleverd zou worden, dit werd 2 maanden. Als een product niet direct op voorraad is vertrouw ik om die reden de levertijd indicatie niet meer. Ik heb verder een positieve ervaring met de fitness-seller.

Resposta da Fitness-seller.nl
vlotte service en zeer goede materialen. ben zeer tevreden met de wrist wraps van iron force, heb ciste in men pols en kan nu pijnloos benchen.
Ik ben zeer tevreden over de service, snelheid van de levering en de hoge mate van kwaliteit van de producten. Alle producten werken perfect en doen wat ze beloven dus ik ben tevreden over mijn aankoop. Goeie service ook en mooi assortiment bij fitness seller.
Super snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding. Bestelling is op te halen in Sittard. Vriendelijk personeel.