Heerlijke eiwitrepen! Hoog in eiwitten, maar wel lekker, waardoor je niet daarna nog lekkere trek hebt. Sommige smaken zijn snel uitverkocht, maar over het algemeen genoeg keuze. Zijn (in de vriezer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super lekkere bars en mega snelle verzending! Zelfs met het warme weer kreeg ik een berichtje dat ze nog even wachten met versturen zodat ik geen gesmolten piggy's zou ontvangen.
Fit Piggy heeft mijn hart veroverd , ben er echt verslaafd aan , en dat met een maagverkleining, ‘s morgens proteïne oats met caramel 75 gram met alpro melk en banaantje . Even in de magnetron , ete... Ver mais
Ik heb drie pakken Oats gekocht. De smaak is prima: niets mis mee, maar ook niet bijzonder onderscheidend. Helaas klopt de bereidingswijze naar mijn ervaring niet als je een gladde, niet-klonteri... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 46% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Heerlijke bars en repen
Heerlijke bars en repen! Gezond en vullend "snoepen". Eenvoudig te bestellen, snelle levering.

Resposta da fitpiggy.nl
Lekkere chocolade reep/bar en je hebt…
Lekkere chocolade reep/bar en je hebt echt voor de hele middag of ochtend genoeg gehad. Gewoon omdat je helemaal vol zit. Ik neem ook regelmatig een halve. En ook dan geen neiging om extra te willen snacken of eten. Geen snaaien gedrag zeg maar. En ze zijn heerlijk.

Heerlijke proteine bars
Heerlijke proteine bars. Ik ben fann! Het liefst eet ik ze elke dag als ontbijt. Krijg er geen genoeg van.
Heerlijke smaken en elke keer ook weer nieuwe te ontdekken.

Ze zijn heerlijk
Ze zijn heerlijk! De levertijd is ook een stuk beter geworden! Echt een aanrader als alternatief voor een proteïnereep.

Heerlijke repen
Heerlijke repen, vult goed geen trek meer om nog andere dingen te snoepen daarna.

Verwennen zonder schuldgevoel
Goed assortiment, vlotte levering en dan genieten!

Heerlijke bars
Snelle levering, en de bars zijn zo ongelofelijk lekker. Het helpt mij echt om niet meer te snoepen. Eén bar vult enorm goed, en zorgt dat de lekkere trek verdwijnt.
Kortom, een hele grote aanrader.

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf, prima communicatie en goede producten. Ben al tijden fan

Heerlijke bars
Heerlijke bars! Doen wat ze moeten doen, echt een verwennerij en tegelijkertijd veel eiwitten binnenkrijgen 💪🏻

FIT PIGGY TE LEKKER
De tot nu toe gekochte fit piggy's zijn TE lekker.
Vooral de Hazelnootschuim😍 dat is mijn favo

Resposta da fitpiggy.nl
Fit Piggy’s zijn dé uitvinding van de eeuw!
Fit Piggy’s zijn dé uitvinding van de eew! Doordat ze voorzien zijn van een aardige dosis eiwitten en vezels vullen ze goed en voorkomt het dat je verder wil snaaien! Er zijn voldoende smaken, allemaal heerlijk, dus ook lekker om af te wisselen.

Fantastische snack
Fantastische snack! Mini gebakjes! Maakt het verantwoord eten leuker!

Zodra ik bestel
Zodra ik bestel. En dat bestellen gaat ook heel gemakkelijk. Alles staat heel overzichtelijk op de website. Als ik heb besteld is het heel snel in huis.

Een dag geen Fit Piggy is een dag minder genoten
Bestellen is makkelijk, regelmatig nieuw aanbod. Producten niet alleen goed, maar echt lekker! Een traktatie iedere dag.

Snelle service!!
Snelle service!!
En pas op,ze zijn echt TE lekker!Allemaal stuk voor stuk.
En het leuke vind ik dat de smaken elke keer weer anders zijn!!

Resposta da fitpiggy.nl
Ik ben mega fan van de bars
Ik ben mega fan van de bars! Echt een traktatie! Ook de service is top!

Te lekker voor woorden..
Te lekker voor woorden... tevens worden met de fit piggy's de graai en snaai momenten compleet van de baan geveegd... ik ben GROOT fan!!!

Resposta da fitpiggy.nl
Sinds de eerste bar direct fan
Sinds de eerste bar direct fan! Zoet, chewy, vullend en echt mega lekker! En ook de eiwit repen zijn verrukkelijk! Lekker zacht, zoet van smaak, geen nare en stugge smaak wat achterblijft, ook daar enorm fan van ☺️

I’m addicted
I’m addicted. Fit piggy hoort echt bij mijn dagelijkse maaltijden. De bars en repen allemaal top.