Detalhes da empresa

1. Atacadista de Equipamentos para Ginástica
  2. Loja de Equipamentos de Ginástica

La société Fitshop bénéficie de plus de 40 ans d'expérience dans le monde du fitness. L e N° 1 en Europe du fitness à domicile, avec 60+ magasins spécialisés et sa boutique en ligne. 2x en Belgique -> Anvers & Bruxelles ------------------------------------- De Fitshop Group heeft maar liefst 40 jaar kennis en ervaring op het gebied van sport en fitness - Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness. 2x persoonlijk voor u in de buurt in België -> Antwerpen & Brussel

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

11 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondanks ontbrekende stuks, goede service

Via Lani een Force usa g3 besteld. Wel om uitgestelde levering gevraagd van 3 weken wegens omstandigheden. Toestel is 3 dagen na de gevraagde datum aangekomen. Uiteindelijk bleken er een paar niet essentiële stuks te ontbreken. Lani heeft dit zeer vriendelijk opgelost en 1,5 week later heb ik de ontbrekende stukken ontvangen via hun leverancier!

2 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen oplossing na maanden: toestel blijft stroef, klant blijft in de kou

Op 18 maart 2025 kochten wij een krachttoestel (Taurus WS3) bij Fitshop Antwerpen. Vanaf dag één werkte het toestel stroef. Wat een investering in gezondheid moest zijn, werd al snel een bron van frustratie.

Na vier interventies van techniekers in vijf maanden tijd, is het probleem nog steeds niet opgelost. Er was geen duidelijke communicatie tenzij wij zelf actief opvolgden. De boodschap bleef: “het toestel is technisch in orde”.

Bij aankoop werd het toestel enkel kort zittend getoond. Een degelijke test in reële omstandigheden was niet mogelijk. Pas achteraf vernamen we dat het om een showroommodel met eerdere (beperkte) belasting ging. Dit werd niet volledig toegelicht op het moment van aankoop.

We zijn altijd beleefd en redelijk gebleven, en hebben op elk moment open gestaan voor een constructieve oplossing. Na maanden aandringen kregen we géén tegemoetkoming – geen omruiling, geen terugname, enkel het voorstel om kabels uit coulance te vervangen, zonder garantie op verbetering.

Een professioneel bedrijf hoort klantgericht te handelen, ook als een toestel technisch “werkt” maar duidelijk niet bruikbaar is zoals verwacht. Dat is hier helaas niet gebeurd.

Fitshop laat ons achter met een toestel dat niet doet wat het moet doen, en een klant die zich totaal niet geholpen voelt.

1 de agosto de 2025
logotipo da Fitshop

Resposta de Fitshop

Beste Jochen Konings,

Bedankt voor uw terugkoppeling, maar we kunnen uw ergernis niet helemaal delen.

Dat de krachtstation een Toomzaalmodel is, werd u tijdens het adviesgesprek meegedeeld, en daarvoor is er ook een eerlijke korting gegeven. Tevens is er een duidelijke verwijzing op de factuur, waarin wordt aangegeven dat er visuele gebreken kunnen zijn.
De apparatuur wordt natuurlijk ook in onze showroom technisch gecontroleerd.
Zoals u zelf aangeeft, waren onze medewerkers 4 keer ter plaatse. Er werden geen gebreken gevonden. De kabelspanning werd opnieuw gecontroleerd en de geleidingsbuizen van de gewichten werden gesmeerd.
De uitvoering van de oefeningen is zonder beperking mogelijk.

We hopen echter dat u snel plezier en succes zult hebben met uw training.

Sportieve groeten,
Uw Fitshop Team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bij aanvang tijdens de verkoop in de…

Bij aanvang tijdens de verkoop in de winkel, leek alles prima in orde, vriendelijke verkopers, maar puntje bij paaltje: (eens toestel aangekocht en
Alles ook meteen betaald), het fitnesstoestel zou gratis worden geleverd en geïnstalleerd aan huis, was mondeling overeengekomen tijdens de verkoop,
Wij hadden er alle vertrouwen in, maar nu wordt dit gewoon via een extern bedrijf aan huis geleverd (op het gelijkvloers)! èn dienen wij het zelf naar boven te brengen in ons appartement, en moeten wij het eveneens volledig zelf installeren! Hier zullen wij geen reclame voor maken en kopen wij nooit nog een fitnesstoestel

24 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roeitoestel snel geleverd

Roeitoestel gekocht in de winkel in Antwerpen. Prima uitleg en mogelijkheid tot uitproberen (van meerdere toestellen) in de toonzaal. Maakt de keuze makkelijker. Uiteindelijk zeer degelijk toestel gekocht aan een correcte prijs. Levering ook binnen de 10 dagen ondanks de kerstperiode. Tot hiertoe zeer tevreden.

17 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ligfietstrainer besteld in showroom te…

Ligfietstrainer besteld in showroom te Antwerpen. Verkoop ging vlot met de nodige uitleg en nazicht van voorraad: “geen probleem zijn in stock en zal snel geleverd worden”Tussen de 5 en 7 werkdagen. Na 15 werkdagen nog geen contact van leverancier dus :” snelle levering? Vergeet het. Vooral veel geduld.

7 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Poor Service

Item came damaged and came in two different packages no logic and poor service I paid quite a bit for it and a lot fro shipping and they can’t even send the item new? Don’t order from here the don’t even care about your package and will send you a damaged one which means you pay a lot for a new item but they send you a damaged piece either way.

8 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.