Jeg kjøpte først et MS20 apparat hos fitshop. Jeg var ikke helt fornøyd etter å ha testet det. Heldigvis er kundeservice hos fitshop utmerket! Dermed fikk jeg levert tilbake ms20 apparatet og oppgrade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Georgie at the Nottingham shop was amazing, he spent a long time with the wife and myself offering great advice and fantastic knowledge on the "Cross Trainers" we were interested in! He helped every s... Ver mais
Communication was very clear and the information was helpful and accurate. When I found the item cheaper in their English store, they were proactive in advising who to contact there. Then the price dr... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kjøp til en god pris hos Fitshop, Europas Nr. 1 i hjemmetrening , med 81 butikker og en onlineshop.
Informações de contato
Reino Unido
- fitshop.no
Veldig bra
Veldig bra! Enkelt, trygt og rask levering mtp at den sendes fra Tyskland til Norge! Produktet var også perfekt! Anbefales!
Positivt overrasket over hvor liten og…
Positivt overrasket over hvor liten og nett den var :)
Produkter av topp kvalitet og…
Produkter av topp kvalitet og konkurransedyktige priser.
Profesjonelle og hjelpsomme kundebehandlere, gjør at jeg kommer til å bestille hos Fitshop igjen.
God opplevelse - kjør på
Bestilt herfra to ganger nå. Gode på pris. Ble utfordringer med en av levering pga skade under transport. Ble løst raskt på e-post, ny forsendelse kom kjapt. Pga avstanden tar levering naturlig nok noe tid. Hvis det haster bør man nok finne annet alternativ. Men jeg har ikke funnet noen som er like billig
Veldig fornøyd med kvaliteten på det jeg har bestilt.
Ser noen har svært dårlige opplevelser, så var i tvil om jeg skulle bestille. Men det har gått veldig bra. Anbefales.
Very poor delivery and communication
Very poor delivery and service. Website advertised 8-12 days delivery. Received the item after 28 days. Poor communication from fitshop who claimed they would revert to me with updates but never did unless reminded or pressed. I regret giving them my money.
Fryktelig dårlig kommunikasjonskapasitet.
Altså. Jeg har veldig lyst til å gi top score siden de har veldig hjelpsom og imøtekommende kundeservice.
- Dette er min erfaring.
Men selve kommunikasjon mellom kundeservice og kunde er ... til å være ett så stort selskap så er det rett og slett veldig VELDIG dårlig.
- For oss som ikke har anledning til å ta kontakt via
telefon, så er det kun e-post.
- Vanligvis så får du kun ett e-post svar daglig. Er du
oppriktig heldig, så får du 2 svar på samme dag.
- Dette fører til at ett problem som kunne vært løst på
5-10 minutter heller kan ta 1-2 uker.
Dette er en fryktelig kjip situasjon å havne i. Spesielt når det er treningsapparat som du bruker ofte som har gått i stykker.
Skulle veldig gjerne ha gitt 5 stjerner, men mangel på effektiv og rask kommunikasjon er for dårlig.
Igjen. Topp kundeservice.
Dårlig kommunikasjonshyppighet.
Flotte produkter og godt pakket .
Flotte produkter og godt pakket .
Fikk 5 kolli tyngste på 80 kilo.
Levert Nord-Norge på 15 dager
Ikke verdt risikoen
Flott på pris og levering, men krise hvis det er feil/mangel på produktet. Jeg har kranglet med dem i snart fem måneder for å få dem til å rette mangel på et (dyrt) produkt som nå bare støver ned. De gir fullstendig f når de først har fått pengene sine. De er underlagt norsk forbrukerlov, men kan ikke klages inn til forbrukerrådet, så man står uten særlig effektive klagemidler.
Helt elendig service.får ikke det du…
Helt elendig service.får ikke det du bestiller ,kontakter du de, svarer de som om de ikke skjønner og bortforklarer ting i alt mulig tøys som ikke er relevant for bestillingen. Styr unna
Ikke til å stole på
Bestilte noen manualer her i januar 2021. De skulle da være på lager i løpet av noen få uker. Nå er vi i januar 2022. Har ikke fått varene jeg betalte for, nå for ett år siden.
De sier alltid at manualene skal være på lager i løpet av noen uker, så forskyver de datoen når tiden nærmer seg. Selv om varene er bekreftet på lager om noen få uker, så har det vært løgn hver gang.
Dette er en av de verste opplevelsene jeg har hatt med en butikk. Anbefaler å holde seg unna. Man kan tydelig vis ikke stole på at de holder sin del av en avtale.
Aller billigst, kjemperask levering, topp kvalitet
Jeg så at Fitshop solgte et treningsapparat til flere tusen under den laveste prisen på både Kelkoo og Prisjakt. Det virket for godt til å være sant, så jeg gjorde litt due dilligence;
- Selskapet som eier domenet fitshop.no er et NUF av et tysk selskap, Sport-Tiedje GMBH.
- Det er flere elendige anmeldelser av selskapet her inne.
Jeg tok kontakt med selskapet pr epost, som sporenstreks svarte at de anstrengte seg for at kundene sine skulle bli fornøyde.
Jeg tenkte at man ikke nødvendigvis kan stole på negative kritikker av veldig store selskaper, for det kan lett bli disproporsjonalt fordi det ofte bare er de misfornøyde kundene som tar seg bryet med å ta igjen ved å skrive dårlige anbefalinger.
Jeg bestilte med kredittkort, vel vitende om at finansavtaleloven § 54b beskytter meg som forbruker, ved at jeg kan rette de samme innsigelsene mot banken min i Norge hvis selgeren i utlandet ikke gjør som han skal.
Jeg la inn en ordre på fredag, på 9000 kroner for et Finnlo Bio Force treningsapparat. Torsdag uken etter dukket det en lastebil opp utenfor huset mitt, og en hyggelig sjåfør bar ut treningsapparatet. Apparatet var flatpakket, og etter 2 timers montering sto det klart på hjemmekontoret mitt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.