Bytte batteri här för 4 månader sedan. Det är redan svullet – tydligt fel. De vägrar ta ansvar och skyller på mig utan bevis. Enligt konsumentköplagen är det deras ansvar om de inte kan bevisa fela... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Service och mottagande i toppklass. Snyggt, rent, välkomnande. Fixade gammal hårddisk och lyckades rädda filerna. Utmärkt. Full pott.
Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Ver mais
Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Ver mais
Detalhes da empresa
Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle
Informações de contato
Kungsgatan 52 , 90752, Umeå, Suécia
- 0101301380
- ismat@fixiphone.se
- fixiphone.se
Não respondeu a avaliações negativas
Skärmen hade ett år garanti men han…
Skärmen hade ett år garanti men han inte fixar garantin efter produkterna slutar fungera den 10 månaden. Kunde fixar mitt phone med annat
Service när den är på riktigt
Wow! Vilken service! Kom in med kraschad display och knappa halvtimmen efter var den fixad och lagad. Supertrevlig personal och grymt smidigt när olyckan är framme! TACK!

Resposta de Fixiphone.se
Helt fantastisk service och bemötande
Helt fantastisk service och bemötande. Har fått Samsung skärmen reparerad på en timme. Så otroligt glad att ni finns. Ni får mina högsta rekommendationer.

Snabb och skicklig
Vänligt bemötande, tog sig an min telefon omgående och gjorde ett mycket bra jobb. Känner mig lugn och trygg att lämna ifrån mig telefonen. Rekommenderar å det varmaste.

Dålig kvalitet
Bytte skärm på min iPhone då touchen inte funkade klockrent längst ut i sidan trots att den såg hel ut men utbytesskärmen var av jättedålig kvalitet och gick sönder av ingenting dagen efter bytet (originalskärmen hade hållt för samma hantering i flera år). Blev också repig direkt trots att jag valde den dyrare skärmen (A-kvalitet) samt skärmskydd. Så besviken och 1600 kr fattigare så har jag nu en mer trasig telefon än innan 😔 fattar att man ska vara försiktig med sin telefon men det kan ju inte vara meningen att man ska behöva ha den i bubbelplast för att den inte tål något alls..
Riktigt luffarföretag.
Riktigt luffarföretag.
Säljare i butiken utlovar att skärmen är OLED och att den är av hög kvalitet.
Påpekar att det står INCELL på skärmen, men dom lovar då att det är en OLED och att INCELL gör OLED skärmar.
Ingenting stämmer överens med vad dom lovar och säger.
Handla inte här, varnar er!
lurig företag tyvärr ge känslan av Bedrägeri
säljer inget till de .ge ett pris på hemsida när man skicka iphonen utan de beskriver vad var det som inte stämde i beskrivningen ge ett skambud dålig attityd givetvis tackade nej till deras skambud och jag fick tillbaka min iphone tyvärr bortskämt förtag ge känslan att de vill lura folk rakt i ansikten istället för trygghetskänsla ge ett känsla av bedrägeri som sprider i landet.
Lagade min trasiga Iphone
Jag har länge varit utan mobil, så gick till Fixiphone och lagade mobilen. Snabb hjälp, trevlig personal.
Fixade mobilen inom 1 timme. Funkar helt utmärkt rekommenderar verkligen.

Bra service.
Bra service, bra bemötande. Så tacksam för hjälpen idag🙏.

Rekommenderar
Blev själv rekommenderad av en vän.
Lätt att komma i kontak med, trevlig personal och fint bemötande.
Snabb repetition. Rekommenderar vidare 🫶

Sälj ingen telefon hit
Sälj ingen telefon hit. Det finns aktörer på marknade som håller vad de lovar o så finns dessa…. Som inte gör det
Inte ens nära
Lägg ner värderingen på er sida
Illa kvickt
Finns flertal exempel
Så välj annan
10 ggr av 10
Ghassan i Halmstad
Det var bra hjälp jag fick tack Ghassan för jättebra service.

Perfekt!
Otroligt trevlig och bemötande personal. Bytte LCD display på en IPhone 12, snabbt utfört. Klockrent!

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Snabb åtgärd. Klarläggande information.

Resposta de Fixiphone.se
Snabbt fixat och proffsigt bemötande.
Snabbt fixat och proffsigt bemötande.

Resposta de Fixiphone.se
Jätte bra hos er butik gå inte till iPhone akuten
Jätte bra var hos en butik ska inte lämna namn men /iphone akuten
Super trevlig och förstående personal
Tog bara 15 min

Var snabb att logga min telefon hus er
Var snabb att logga min telefon hus er

Resposta de Fixiphone.se
Bra service och det viktigaste bra…
Bra service och det viktigaste bra kundbemötande!📲

Resposta de Fixiphone.se
Mycket snabb och bra hjälp
Mycket snabb och bra hjälp! Trevlig personal! Rekommenderar starkt!

Resposta de Fixiphone.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.