Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bytte batteri här för 4 månader sedan. Det är redan svullet – tydligt fel. De vägrar ta ansvar och skyller på mig utan bevis. Enligt konsumentköplagen är det deras ansvar om de inte kan bevisa fela... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service och mottagande i toppklass. Snyggt, rent, välkomnande. Fixade gammal hårddisk och lyckades rädda filerna. Utmärkt. Full pott.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan absolut rekommenderas! Snabb proffsig hjälp. Och en kopp kaffe under tiden vi väntade. Det lönar sig att anlita dom, de vet vad de gör och är väldigt kunniga. Bra och vänligt kundbemötande! G... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett ärligt bemötande. Hjälper genuint utan att fiska pengar. Bytte BARA det jag ville byta utan att lura på än en massa andra hittepå kostnader som MobilCenter på asecs. På asecs skulle det kosta 6... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares

Laga iPhone hos Fixiphone billigt. Vi utför Iphonereparation snabbt och erbjuder tre månaders garanti - Utför även skärmbyte m.m. Vi finns i Umeå, Luleå ,Skellefteå örnsköldsvik,Gävle

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

167 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mycket oproffsigt från början till slut

Efter påminnelse en månad efter att jag skickat in två telefoner för försäljning fick jag värderingar som var avsevärt lägre än förslaget på hemsidan. De svarade inte trots upprepade påminnelser på frågan på vilket sätt skicket avvek från hur jag beskrivit det, och plötsligt skickades mina telefoner tillbaka utan någon som helst interaktion med mig. Fruktansvärt oproffsigt, det luktar lurendrejeri lång väg.

19 de setembro de 2023

Resposta de Fixiphone.se

Hej Kent! Tråkigt att du är inte nöjd med värderingen, vi har kollat upp nu och uppdaterat en del priser för inköp. Jag beklagar igen.

Scam

Jag besökte butiken i Sundsvall i slutet av juli första gången då jag hade en sprucken skärm. Killen i butiken tyckte jag skulle ta en ''A-kvalitetsskärm'' då den har rätt färger och är snäll mot batteriet. Sagt och gjort så betalar jag 2200:- för den typen av skärm. Han ville också att jag skulle skriva ner mina koder till honom vilket jag vägrade göra, man ska inte behöva lämna ut koderna för ett skärmbyte. Går sedan tillbaka och hämtar den.
Redan när jag kommer hem så börjar problemen, telefonen blir kokhet och startar om sig själv hela tiden samt att färgerna på telefonen är helt fel, blir prickar på bilder i grönt/rött/svart etc. Samt att när man tar blixt med framkameran så blir den blå eller grön när den ska vara vit.
Telefonen startar om sig själv ibland upp mot 10ggr på 15 minuter och jag går tillbaka till butiken i början på augusti. Han säger att det är fel på min telefon och inte på skärmen och att iom att jag inte gav han koderna till telefonen så kunde han inte göra det han skulle. Han tar in telefonen igen och ber mig komma tillbaka, när jag kommer tillbaka säger han att det inte är fel på skärmen utan som sagt på min telefon. Han vill att jag ska återställa min telefon vilket jag vägrar göra. Tänker inte tappa allt jag har i telen för att det är fel på skärmen. Problemen fortsätter och jag går tillbaka en 3e gång och kräver mina pengar tillbaka. Han vill att jag ska lämna telefonen igen så han får felsöka min kamera samt batteri?? Säger att det är fel på skärmen och inte kameran eller batteriet och att jag inte tänker lämna den igen utan vill ha pengarna tillbaka. Får då ringa till kundtjänst och maila, blir då uppringd av någon på Fixiphone som också påstår att det inte är fel på skärmen, jag hotar med att anmäla till ARN om jag inte får mina pengar tillbaka och han ber mig att ge killen ett sista försök att laga telefonen. Går tillbaka en 4e gång och han får byta skärmen igen. Denna gång får jag en RIKTIG skärm som är helt rätt i färgerna och telefonen slutar bli kokhet och starta om sig. Killen säger att den andra kanske hade fabriksfel. Det är märkligt iom att han sa alla andra gånger att den inte hade något fel utan att det var fel på massa annat.
Detta företag försöker uppenbarligen att scama sina kunder. Rekomenderas absolut inte.

22 de agosto de 2023

Inget seriöst företag!

För andra gången så försökte jag sälja min mobil till dem eftersom man blir lurad på vad mans ska få för pris. Får ett pris på 4000 kr på sidan. I mailet står det en värdering att man ska få mellan 2400 - 4000 sen hör dem av sig på mail och skriver att batteriet är dåligt och den blir värderas till 1500. Inget seriöst ställe!

4 de agosto de 2023

Resposta de Fixiphone.se

Hej! Tråkigt att du är inte nöjd med värderingen, vi har kollat upp nu och uppdaterat en del priser för inköp. Jag beklagar igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Köpte en iPhone 11 PRO Max

Köpte en iPhone 11 PRO Max
Dom hade bytet skärmen på den … Touch hänger inte med …. 👎

22 de junho de 2023

Resposta de Fixiphone.se

Hej! Du har ett års garanti på telefonen som du har köpt minsta lilla problem täcks av garantien och du är välkommen att komma in med den.

Bytte batteri här…

Bytte batteri här och det batteriet som dom satte vilket INTE är apples egna batteri överhettar hela tiden och mobilen börjar lagga, dom repade även baksidan på telefonen under reparationen

29 de março de 2023

Resposta de Fixiphone.se

Hej! Du har 1 års garanti på batteriet och om du upplever problem får du gärna besöka en av våra butiker så hjälper vi dig gärna.

supersnabb

Fixiphone i Uppsala.
Jag bytte ut skärmen på min iPhone 12 Pro. Det har gått tre månader nu, inga problem.

7 de dezembro de 2022

Resposta de Fixiphone.se

Härligt att du är nöjd ❤️

Svin dålig kundservice

Svin dålig kundservice.
Värderade min mobil och skickade in. Fick sedan svar tillbaka att det var batteri fel+ massa andra fel på mobilen så de drog då ner värderingen med 3000kr!! Skickade och frågade vad det var för fel utöver batteriet på den, då den inte har repor/sprickor eller slitage över huvudtaget… det kunde de tyvärr inte svara på.
Fick också skicka x antal Mail till dom innan de ens svarade tillbaka.
Fick tillbaka mobilen och har nu sålt den till en annan butik i nyskick.
Sälj inte hit, de ljuger om mobilens skick och de försöker endast dra ner på mobilens värde för att tjäna pengar.

11 de fevereiro de 2023

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag gjorde en värdering av min telefon…

Jag gjorde en värdering av min telefon på deras hemsida där det stod ”sälj den till oss för 2500 kr”. Något lägre än andra sidor erbjuder men eftersom jag har en butik i samma stad så tyckte jag det var smidigt att slippa skicka den. Väl i butiken så kollade han väldigt noga en bra stund och sa sedan att ja de kan köpa den.

För 1300 kr?! Alltså långt ifrån vad hemsidan säger vilket jag påtalade för honom. Han hummade en stund och gick iväg, när han kom tillbaks så erbjöd han 1600 kr men absolut inte mer. Sa att jag får väl sälja åt någon annan då.

När jag mailar dem svarar de att värderingen på hemsidan är ungefärlig och bedömning görs i butiken. Telefonen är i perfekt nyskick vilket han i butiken höll med om, ändå försöker de blåsa en.

Stor varning för lurendrejeri!

Uppdatering: Nu försöker de få Trustpilot att ta bort omdömet och påstår att det inte är en äkta upplevelse. Har skärmdumpar på vår mailkonversation där de till och med beklagar att jag är missnöjd med värderingen i butik och att den är alltid ungefärlig på hemsidan.

De avslutar med att det är fritt fram att yttra sig om dem/butiken så länge det inte är påhopp på deras personal. Men tydligen ljuger de även om det eftersom de nu försöker få mitt ärliga omdöme raderat.

10 de fevereiro de 2023

Styr unna!

For å gjøre en lang historie kort: Bytter batteri på Mac, og den er ikke mulig å slå på etterpå. De bestiller inn nytt, men batteriet kommer ikke fram i tide før jeg skal reise hjem, så de skal sende det hjem til meg (Norge). Ukene går og ingen batteri kommer. Jeg ringer og mailer masse. Jeg blir nødt til å få Macen reparert en annen plass siden de ikke svarer meg. Så kommer batteriet noen uker senere. Jeg ønsker pengene refundert, og etter MYE krangling så blir vi enig om at jeg skal få pengene tilbake etter jeg har sendt tilbake batteriet. Det er flere mnd siden de bekreftet å ha fått tilbake batteriet, men de har enda ikke refundert pengene til meg. Jeg har ringt mange ganger og sendt utallige mail. Nå har de sluttet å svare meg atter en gang. Og denne saken har pågått i 6 mnd nå! Utrolig slitsomt firma å ha med å gjøre. Ingen tidsfrister er blitt holdt, og jeg må mase etter hver eneste mail for å i det hele tatt få svar. I tillegg har de rotet bort noen deler som hører til inni Macen slik at dette må jeg bestille inn og få reparert en annen plass. Byttet ble utført av amatører i Skellefteå, og den dårlige kundeservicen er i Umeå. De er skyldig meg nærmere 2000 kr. Styr unna!

10 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handla inte här om ni vill ha fake…

Handla inte här om ni vill ha fake saker lämnade in en iPhone 11 bytte skärm o baksida när jag kom hem va jag inte alls nöjd Stog okänd komponent att deras skärmar är inte komponerade med iPhone osv jag åkte tillbaka o gnällde fick då inga pengar tillbaka då dom inte har retur rätt det kostade mig 4089:- , sen köpte dom min mobil för 2500 så jag gick där ifrån utan pengar och mobil hade min twist via klarna men avslutade den sen betalade så får nog lämna ärende till Arn om ni inte väljer och betala tillbaka mina pengar 4089:- dom 2500 mobil kan ni behålla

12 de dezembro de 2022

Resposta de Fixiphone.se

Hej! tråkigt att du är missnöjd, vi har tidigare svarat på dina frågor per mejl om du inte har fått mejl från oss får du gärna kontakta oss på info@fixiphone.se

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det sämsta skitföretaget som existerar

Det sämsta skitföretaget som existerar. Ringer Måndag och frågar om skärmskydd finns och kan monteras. Får svaret att det går jättebra. Åker 33 mil för att få fixat telefonen men när jag kommer fram så säger dem att dem kan lösa det efter nyår. 66 mil t.o.r åt skogen..

Detta är i Umeåbutiken

15 de dezembro de 2022

Resposta de Fixiphone.se

Hej Jesper! Jag beklagar verkligen att du har fått felaktigt information om din beställning, vi tar åt oss kritiken och förbättra oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sålde iPad smidigt och snabbt

Skickade in en iPad som jag ville sälja. Enkelt att få fraktsedel. Fick snabbt besked om att de tagit emot den och därefter en värdering med möjlighet att acceptera eller inte. Pengarna sattes in på mitt konto direkt. Smidigt!

5 de dezembro de 2022

Resposta de Fixiphone.se

Härligt att du är nöjd :)

Min Iphone 8 - Fixad!

Min Iphone 8 hade (efter 3 år) en glappande laddkontakt och kort batteritid.
Kontoret/verkstaden i Gävle fixade det snabbt och alltigenom proffsigt, byte kontakt och batteri.
Ett vänligt mottagande och snabb service!
Fixiphone i Gävle rekommenderas

23 de novembro de 2022

Resposta de Fixiphone.se

Härligt att du är nöjd :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle sälja en ipad och det tog ca 2…

Skulle sälja en ipad och det tog ca 2 månader från att jag skickade in den tills jag fick pengar. Fick dessutom ringa flera gånger då ingenting hände, fick inte ett mail eller något.

Hamnade tillslut hos en kille som hjälpte mig direkt och fick prisförslag efter 20 min och utbetalning gick väldigt snabbt efter det.

11 de novembro de 2022

Oskicklig reparatör

Gick in för ett batteribyte i min Iphone.
Trevlig säljare..........till att börja med. Frågade mig om jag hade Google och kunde skriva omdömen. Talade även om för mig vad jag skulle skriva - "att jag hade bråttom", (vilket jag ej hade) och att han bytte batteri på 15-20 minuter - (vilket han inte gjorde) .
Efter två batteribyten på lika många dagar hade jag en mobil med uruselt batteri (batterikapacitet från
58 -0 %) på ett ögonblick., trasig kabel till sensor/högtalare och kamera, avsaknad av fukt och dammskydd (packning), samt en klämd kabel som krävde skärmbyte, vilket medförde att det nyinköpta skärmskyddet obrukbart.
Blåst på 850 kr.
De skador som han förorsakat fann en professionell mobilreparatör, som även dokumenterade detta.
När jag försökte häva köpet krävde han 350 kr för felsökning av alla fel han orsakat och en timme för detta.
Även efter att jag fått mobilen lagad på annat håll, krävde han 350 kr, denna gång för att någon annan rört hans batteri. en timme för felsökning (!) för att jag skulle få tillbaka mina pengar.

25 de agosto de 2022

jättedåligt!!

jättedåligt!!! Behövt lämna in telefonen flera gånger för att den inte blir ordentligt lagad. Sen slutar det med att personalen hottar på bortförklaringar och vägrar laga det de gjort fel. GÅ EJ HIT

4 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var in på Fixiphone i Gävle igår…

Jag var in på Fixiphone i Gävle igår och fick hjälp med min iPhone 12 pro. Snabb service och ett mycket trevligt bemötande. Ska du laga eller fixa din telefon i Gävle så är detta bästa stället

17 de maio de 2022

Härligt att du är nöjd

Riktigt dåligt företag

Riktigt dåligt företag! Jag var o lagade min trasiga framskärm och efter så vart hela mobilen seg, touchen dålig slutar funka helt ibland sen hoppar den igång efter ett tag den slutar funka helt när det är minusgrader ute. framkameran suddig när man ska ta bilder och uppe vid framkameran lyser det vitt och rött innefrån mobilen. Jag gick tillbaka med mobilen eftersom dom hade 12 månaders garant han tog in den i 1 timme och efteråt var den exakt lika dan. Då sa han att den ska bara vara så! Riktigt dåligt inte nöjd

8 de janeiro de 2022

Räddare i nöden -Toppenjobb

Min iPhone kraschade före jul. Alla bilder och kontakter etc var borta.
I första butiken som jag frågade om mobilen går att laga fick jag direkt svaret; …”ingen chansen…” köp en ny.
Googlade hemma, ville inte ge upp, och hittade fixiphone i Sundsvall på Storgatan. En trevlig kille tog emot mobilen och menade att det går säkert att fixa. 2 timmar senare ringde han och gav glädjebudskapet ”din 6s är uppdaterad och fungerar”.
Köpte ett nytt batteri och mobilen gjordes fin och nu är den som ny!!!
Tack, ett toppenjobb!!! Rekommenderar alla att fixa mobilen just här och även att tänka på att inte fortsätta att bidra med allt detta ”slit och släng” . Tönk på miljön.

29 de dezembro de 2021

Härligt att du är nöjd

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.