Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Envois de mauvais produits, pourtant avec les bonnes références . Réclamation pour le retour et le remboursement, retour effectué depuis plus d’un mois et plusieurs échanges par mail, ils ont fini a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je toestellen, verbreed je de mogelijkheden, en bespaar je tijd en geld. Wellicht verras je jezelf en vind je het nog leuk ook. Fiyo gelooft dat iedereen dit kan.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maandagavond wasmachine deur besteld…

Maandagavond wasmachine deur besteld van beko, op de website staat origineel maar dat betwijfel ik.. dit omdat het niet exact hetzelfde is. Maar het past en functioneert. Prijs is iets duurder dan op een andere website.
Maar half 10 in de avond besteld en de volgende ochtend binnen

13 de abril de 2026

Uitstekende service

De bestelling werd snel bezorgd en bleek een onderdeel stuk te zijn een mail gestuurd van het product de volgende dag een nieuwe bezorgd nog nooit bij een andere bedrijf meegemaakt alleen hiervoor zou ik tien sterren geven .
Bedankt Fiyo

14 de abril de 2026

garantie van koelkastschanieren opgelost

Ik had een probleem met koelkastscharnieren die ik bij Fiyo had gekocht. Toen het probleem zich voordeed, heb ik daarover contact gehad met Dalila van de klantenservice. Zij heeft het supersnel en klantvriendelijk opgelost. Ook heeft ze meegedacht welke scharnieren in mijn situatie het beste gebruikt kunnen worden. Alles binnen enkele dagen opgelost.

31 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Plaatje op de website komt niet overeen

De deeghaak voor onze keukenrobot die we kregen had een ander design dan degene die we besteld hadden. Het plaatje op de website was precies het design van onze oude. Wat we kregen past weliswaar, maar heeft andere eigenschappen bij het kneden.

5 de abril de 2026
logotipo da Fiyo

Resposta de Fiyo

Beste Hans,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat het design van de ontvangen deeghaak afwijkt van wat je verwachtte. Soms worden onderdelen door de fabrikant aangepast in uitvoering, terwijl ze technisch wel compatibel blijven.

We kijken dit graag verder voor je uit. Zou je foto’s van de ontvangen deeghaak en je oude exemplaar willen sturen naar info@fiyo.nl? Stuur ook meteen een foto van het typeplaatje van je keukenrobot.

Dan kunnen we dit voor je controleren en met je meedenken over een passende oplossing.

Fiyo klantenservice

logotipo da Fiyo

Resposta de Fiyo

Beste Martin,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat het onderdeel goed is ontvangen en dat alles weer werkt 🙂 Daar zijn we blij mee!

Mocht je nog tips of verbeterpunten hebben waardoor we van 3 naar 5 sterren kunnen gaan, dan horen we dat natuurlijk graag.

Fiyo Klantenservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.