Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilasin lämmitettävät käsineet joululahjaksi. Toimitus kesti pitkään ja kun tuli niin käsineet olivat huonosti ommeltu. Tein reklamaation, joka käsiteltiin nopeasti ja sain tilalle uudet käsineet, jo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra hjälp då det hade blivit fel med min mailadress så paketet kom aldrig, så jag mailade och fick snabbt hjälp så idag kom mitt paket med luftmadrasser och kuddar Tack för det 🙏

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para atividades ao ar livre

Escrito pela empresa

Fjällbris refererar till den friska och svala vinden som man ofta upplever i fjällmiljöer. Vi är din vän ute i naturen, den vän som ser till att allting funkar så att du kan slappna av - Fjällbris gör friluftsliv enkelt och lättillgängligt. Söker du efter Fjällbris recensioner och omdömen? Här på vår Trustpilot-profil kan du läsa vad våra nöjda kunder har att säga om oss. Vi är stolta över att erbjuda kvalitetsprodukter och enastående service som gör ditt friluftsliv bekvämt och njutbart. Vi vet hur viktigt det är att kunna lita på ett företag när man handlar online. Därför arbetar vi hårt för att bygga och behålla ditt förtroende genom att alltid leverera högsta kvalitet och bästa kundservice. Våra omdömen på Trustpilot speglar vår strävan att alltid överträffa dina förväntningar. Utforska Fjällbris omdömen här och upptäck varför så många kunder rekommenderar oss. Vi värdesätter din feedback och använder den för att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för att du valde Fjällbris. Vi är här för att säkerställa att ditt nästa äventyr blir oförglömligt. Besök vår Trustpilot-sida regelbundet för att läsa de senaste recensionerna och omdömena.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I feel that company believe and trust…

I feel that company believe and trust me when i wrote that the product had a damage. And that they will send new product.then i trust company,and will contineu buy things from them.and i will also tell other people about the experiense.

16 de abril de 2026

Hei Thor!

Takk for at du deler din erfaring

Vi setter stor pris på tilliten du viser oss, og er glade for å høre at du følte deg hørt og støttet da du meldte fra om problemet med produktet ditt. Det er svært viktig for oss å løse slike situasjoner raskt og rettferdig, og det betyr mye for oss å vite at det gjorde en positiv forskjell for deg.

At du er villig til å fortsette å handle hos oss og anbefale oss til andre, er den største komplimenten vi kan få. Takk for støtten!

Vennlig hilsen,

Great customer support.

I got every question and concern answered very quickly, and professionally. Thanks for your help!

18 de março de 2026

Hi Rod!

Thank you so much for your kind words! We're really glad to hear that all your questions and concerns were addressed quickly and professionally. Providing helpful and efficient support is something we truly strive for, so your feedback means a lot to us.

If there's ever anything else you need, don’t hesitate to reach out—we’re always here to help!

Warm regards,

Great customer service

I had the issue where the light strip started to come away from the head band. I contacted the customer service department and they promptly sent me a replacement. Great communication throughout to resolve the matter.

5 de abril de 2026

Hello Neil!

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience!

We’re really glad to hear that our team was able to resolve the issue quickly and keep you well-informed throughout the process. Your satisfaction means a lot to us, and we’re always here to help if you need anything in the future.

Thanks again for your support!

Warm regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raskt svar på henvendelse om endring av…

Raskt svar på henvendelse om endring av produkt, som de oppgraderte kostnadsfritt etter jeg la inn feil vare.

14 de abril de 2026

Hei Renate!

Takk for den fine tilbakemeldingen!

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg raskt og sørge for at du fikk riktig produkt. Det er alltid vårt mål å gjøre ting så smidig og problemfritt som mulig.

Vi setter pris på din støtte og håper du blir fornøyd med oppgraderingen!

Vennlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Solved problem with product quick

Problem with product. They sent a replacement quick.

14 de abril de 2026

Resposta de Fjällbris

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear you experienced an issue with the product, but we’re glad our team was able to resolve it quickly by sending a replacement. Your satisfaction is important to us, and we appreciate you taking the time to share your experience. If there’s anything else we can assist you with, please don’t hesitate to reach out.

Savner de to putene

Kjøpte to madrasser og skulle få tilsendt to puter på kjøpet. De mottok vi ikke.

Resposta de Fjällbris

Takk for anmeldelsen din, og vi beklager virkelig at putene mangler – dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for kundene våre.

Vi sender gjerne nye puter til deg. For øyeblikket klarer vi imidlertid ikke å finne bestillingen din ved hjelp av opplysningene i Trustpilot-anmeldelsen din.

Kan du vennligst kontakte vårt supportteam på support@fjallbris.com med bestillingsnummeret ditt eller navnet/e-postadressen som ble brukt ved kjøpet? Så snart vi har fått dette, vil vi raskt sørge for at erstatningsproduktene blir sendt til deg.

Vi setter pris på tålmodigheten din og ser frem til å løse dette for deg så snart som mulig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina och hjälpsamma med att se hur…

Fina och hjälpsamma med att se hur "fel" jag gjort och korrigerade snabbt!

Hej,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att höra att vårt team kunde hjälpa dig att identifiera och snabbt åtgärda problemet.

Om du någonsin behöver ytterligare hjälp står vi alltid till tjänst.

Vänliga hälsningar,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra hjälp då det hade blivit…

Tack för det 🙏

Resposta de Fjällbris

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi ber om ursäkt för missförståndet med e-postadressen, men vi är verkligen glada att du hörde av dig och att vårt team kunde hjälpa till att lösa problemet snabbt. Det är skönt att höra att ditt paket med luftmadrasser och kuddar nu har kommit fram i gott skick. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din feedback – tack för att du valde oss! 😊

Very responsive to my needs

Very responsive to my needs

Resposta de Fjällbris

Thank you for your kind words! We’re really pleased to hear that you found our team responsive to your needs. Providing prompt and helpful support is something we always strive for, so your feedback means a lot to us. If there’s anything else we can assist you with, we’re always here to help!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusen takk for raske svar og gode tips

Tusen takk for raske svar og gode tips, som dessverre ikke virket. Da får jeg tilsendt en ny og det er jeg så utrolig glad for , ettersom hodelykten er dypt savnet. :)

Resposta de Fjällbris

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi beklager virkelig at de første rådene ikke løste problemet, men vi er glade for å høre at en erstatningslampe er på vei. 😊

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi forstår fullt ut hvor avhengig du er av hodelykten din. Vi håper den nye vil fungere perfekt for deg!

Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quick resolution to my problem

I had a problem with my Fjallbris headlamp and Ems at Customer Support quickly sent out a warranty replacement. Thank you!

Hi Scott!

Thank you so much for your kind words! We're really glad to hear that our Customer Support team was able to assist you quickly and get a warranty replacement sorted for your Fjallbris headlamp.

We always aim to make the process as smooth and hassle-free as possible, so it’s great to know we met your expectations. If you ever need anything else, don’t hesitate to reach out—we’re here to help!

Thanks again for your support!

aussergewöhnlich kundenfreundlich und zuverlässig

Der Support ist super schnell und zuvorkommend, auf Fragen wurde konkret eingegangen, ein Garantiefall schnell reguliert. Ich bin sehr positiv beeindruckt vom Kundenservice, vielen Dank

Resposta de Fjällbris

Tak for din fantastiske tilbagemelding! Vi er meget glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores supportteam. Vi stræber altid efter at yde hurtig, grundig og hjælpsom support, så det er dejligt at høre, at det lykkedes os.

Vi er især glade for, at vi kunne behandle din garantisag hurtigt og efterlade et godt indtryk. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp, står vi altid klar til at hjælpe. Tak endnu en gang for din støtte!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Min madras ligner et billigt kopiprodukt

Jeg har købt et oppusteligt liggeunderlag til reduceret pris 629 kr. Produkt er helt anderledes end det billede jeg har købt det ud fra. Vægten virker anderledes end angivetfaktist tungere. fjallbris navnet mangler på posen, og madras og det har endnu ikke lykkes med at pumpe den op. Ligeledes er mit produkt to farvet hvilket det heller ikke er købt som. Det produkt jeg har købt hos jer er ikke engang halvt så lækkert som jeres salgsside, det oser langt væk af dårligt håndværk
Jeg har sendt billede til jer, og alligevel beder i mig beskrive mit problem.
Jeg har købt et kopiprodukt, til 629 kr

Resposta de Fjällbris

Tak for din tilbagemelding, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Det, du beskriver, lever absolut ikke op til den kvalitet og standard, vi stræber efter, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Du kan være sikker på, at vi tager dette alvorligt og ønsker at rette op på det. Vi vil gennemgå din sag i detaljer og samarbejde med dig om en passende løsning, uanset om det er en ombytning eller en fuld refusion. Hvis du endnu ikke har modtaget et svar, bedes du svare på vores seneste besked, så vi kan prioritere din sag.

Tak for at gøre os opmærksom på dette – vi sætter stor pris på muligheden for at løse dette på en ordentlig måde.

Dette er droppshipping

Dette er droppshipping. Dvs si varer som du bestiller fra Kina og har derfor samme kvalitet som Temu varer. Han driver alene og tar dobbelt pris sammenlignet med Temu. Han reklamerer som om det er kvalitetsvarer men du får elendig kvalitet. Det er vel noe man kan kalle svindel. Han trykker bare Fjellbris merket på varen men det er kinavare. Han svarer på anmeldelsen ved å lime inn en standard tekst uten å svare på det jeg faktisk skriver. Dette er et forsøk på å tilslutt få fjernet anmeldelsen

Resposta de Fjällbris

Takk for at du deler dine bekymringer med oss. Vi tar tilbakemeldinger som denne på største alvor.

Foreløpig har vi ikke klart å finne noen ordre i systemet vårt ved hjelp av opplysningene i din anmeldelse. Derfor kan vi ikke bekrefte kjøpet eller undersøke saken nærmere.

Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å kontakte oss direkte med ordrenummeret ditt eller e-postadressen som ble brukt ved kjøpet, slik at vi kan undersøke saken grundig. Vi er opptatt av åpenhet og å løse alle reelle bekymringer fra kunder så raskt og rettferdig som mulig.

Vi vil også presisere at vi står inne for kvaliteten på produktene våre og ikke gir uriktige opplysninger om det vi selger. Hvis noe har gått galt, ønsker vi absolutt å få muligheten til å vurdere saken og rette opp i det.

Ta kontakt med kundeservice med opplysningene dine, slik at vi kan hjelpe deg videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og gode produkter

God service og gode produkter, kan kun anbefales

Resposta de Fjällbris

Tak for din venlige tilbagemelding! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores produkter. Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din støtte. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Service

Great service and help

9 de abril de 2026

Hei Arild!

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god opplevelse med vår service og kundestøtte. Det betyr mye for oss, og vi er alltid her hvis du trenger noe i fremtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr unna, på grensen til svindel.

Styr unna. Droppshipping selskap som selger varer fra Temu til dobbel/trippel/kvadruppel pris. Forholder seg overhodet ikke til norske forbruker lover, og er 100% useriøse. Varen kommer altså direkte fra Kina, og ved retur må du sende pakken til Kina, og i motsetning til Temu, hvor retur er gratis, koster det skjorta å sende varene.

8 de abril de 2026

Resposta de Fjällbris

Vi er virkelig lei oss for å høre om opplevelsen din og setter pris på at du tar deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi tar bekymringer som din på største alvor. Vårt mål er å være åpne om våre innkjøps-, pris- og returregler. Vi forstår hvor frustrerende uventede returkostnader og lange fraktavstander kan være.

Vær oppmerksom på at vi for tiden gjennomgår våre retningslinjer og prosesser for å sikre større klarhet og samsvar med gjeldende forbrukerlovgivning, inkludert den i Norge. Din tilbakemelding er verdifull for å hjelpe oss med å forbedre oss.

Vi ønsker også å få muligheten til å rette opp i dette. Hvis du er åpen for det, ber vi deg kontakte vår kundeservice med opplysninger om bestillingen din, slik at vi kan se nærmere på saken din og utforske mulige løsninger.

Takk igjen for din ærlige tilbakemelding.

Inga klagomål på produkt

Inga som helst klagomål på service och produkt.

Lite väl tjatiga i att uppmana att man ska recensera dem på Trustpilot.

26 de março de 2026

Resposta de Fjällbris

Tack för din ärliga feedback – vi uppskattar den verkligen! Det gläder oss att höra att du hade en smidig upplevelse med både vår service och vår produkt. Vi tar också till oss din synpunkt angående omdömesförfrågningarna och kommer att beakta den för att se till att allt fortsätter att vara bekvämt och respektfullt för alla.

Fjallbris-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais