Dette fungerer
Dette funket ikke, jeg bestilte både domene og FiveM server men ingenting funker. Er nå rettet opp

Resposta da Fjordhost
FjordHost er en norsk hostingleverandør som tilbyr webhotell, VPS-hosting og webutvikling med fokus på sikkerhet, ytelse og kundetilfredshet. Med høy oppetid, lynrask tilkobling og dedikert support sikrer FjordHost pålitelige og fremtidsrettede digitale løsninger. De tilbyr også personlig e-post, 1-klikk WordPress-installasjon og skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å styrke sin digitale tilstedeværelse.

Resposta da Fjordhost
Fikk satt opp en nettbutikk (shopify) med domene ++ veldig flink og profesjonell. Anbefales!

Resposta da Fjordhost
Bestilte fivem server her fra, fikk den levert veldig kjapt. Har også vært i kontakt med support via discord. Fornøyd med kjøpet! Stå på.

Resposta da Fjordhost
Sikkelig Bra og dere kan det dere driver med så sjukt brae ting og enkelt og finne fram

Resposta da Fjordhost
Vi i Sørlandet er veldig fornøyd med både hosting og support. En av de beste valgene vi har tatt. Ambefaler sterkt.
Hilsen 4u5d (Sørlandet Rollespill)
Veldig hyggelig eier, hjalp meg med å sette opp og sjekket om alt fungerte:) Vil absolutt anbefale denne måten å en serve på:)