Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De medewerkers van flanderijn, Luisteren naar de client,en kijken mee naar een gepaste oplossing. Mijn ervaring met de medewerkers van flanderijn is prima. We hebben duidelijke afspraken gema... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergoed geholpen telefonisch. Ik had nog een kleinere bedrag openstaan nadat ik al een aantal maanden een regeling had.Ik wilde het bedrag weten en dit werd mij meteen verteld. Deze kon ik meteen be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat is dit een slecht incassobureau. Totaal niet telefonisch bereikbaar (6x) gebeld. Telefoon jr wat op je zogenaamde beslag staat is niet eens herkent (088-2092595) Dit verhaal gaat al om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maandenlang bezig geweest met Ben om een oplossing te krijgen voor een geschil. Van Ben kreeg ik alleen toezeggingen maar geen enkele medewerking. Ben was nauwelijks bereikbaar en ik werd niet terugge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Flanderijn is een incasso-en gerechtsdeurwaardersorganisatie met 8 kantoren in Nederland en een kantoor in België. In de aanpak staat het minnelijk oplossen van betalingsachterstanden voorop. De nadruk ligt op het in contact komen met klanten die hun betalingsverplichtingen niet nakomen om hierna gezamenlijk te kijken welke oplossing het beste past. De opdrachtgevers van Flanderijn zijn o.a. banken, zorgverzekeraars, overheidsinstellingen, nutsbedrijven, woningverhuurders, kinderopvangbedrijven, e-commercebedrijven, advocaten en pensioenfondsen.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

465 avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Betrouwbaarheid

Veel begrip voor mijn situatie waarin ik verkeer.Erg behulpzaam bij het geven van een regeling voor schulden afbetalen.

10 de abril de 2026

De medewerkers van flanderijn,

De medewerkers van flanderijn,
Luisteren naar de client,en kijken mee naar een gepaste oplossing.
Mijn ervaring met de medewerkers van flanderijn is prima.
We hebben duidelijke afspraken gemaakt en daar houden zowel de client als flanderijn zich aan...
Met vragen kan men altijd contact opnemen met flanderijn.
U wordt netjes en doelgericht geholpen.
Houd u aan uw afspraak(regeling) .
Zij zijn de tussen persoon ,niet de veroorzaker ,en niet de eiser..
Behandel ze met respect.
U zult ervaren dat u goed wordt geholpen naar de oplossing voor uw probleem..

13 de abril de 2026

top !

ik ben zelfstandig ondernemer dat betekent dat het soms wel uitkomt en een enkele keer niet maar met een telefoontje was het probleem snel op gelost dan kreeg ik bij voor beeld een week ruimte en het gesprek was altijd vriendelijk dat betekend dat je niet met angst en beven kan bellen na het telefoontje was ik altijd opgelucht

9 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen duidelijke antwoorden

Volgens flanderijn een betaling gemist een dreig mail dat alles stop word gezet als je ze bel neem er een medewerker op en zeg dat momenteel heel druk is vraag om gegevens en zeg dat je zo snel mogelijk word gebeld.dat is niet gebeurt

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.