FLEVO Mobiel Avaliações 213

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste bezichtiging van de auto gelijk gekocht. Een mooie Porsche in goede staat en conditie. Snel een handshake en een week later weer opgehaald. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer ook. Perso... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stars Great experience buying a car from this dealership! The staff was professional and the process was very smooth, even for an export from the Netherlands to Bulgaria. The car is in excellent con... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze beste Jeroen, heeft ons mooi geholpen aan een leuk auto voor een strakke prijs. Daar bij mooi ontvangen bij het bedrijf zelf. En onder het genot van een drankje alle stappen onder nomen en alles... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vandaag gekeken voor een Seat Leon ….eigen auto een Renault Clio op in willen ruilen kreeg een handelsinruil prijs terwijl Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waars... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Oficina Mecânica

Wij zijn een autobedrijf waar wij auto's verkopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit doen wij al sinds 2004. Wij hebben 2 vestigingen die alleen gescheiden worden door ons occasionsterrein waar wij altijd meer dan 350 auto's op voorraad hebben staan. Elke dag staan onze 40 collega's weer klaar om uw verwachting als klant waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Naast het verkopen van auto's onderhouden en repareren wij auto's in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team FLEVO Mobiel

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

213 avaliações

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

NA PROBLEEM GEWELDIGE SERVICEWij hadden een Citroën c3 gekocht die…

Wij hadden een Citroën c3 gekocht die ook op aardgas zou lopen.
Bij thuiskomst 2 uur rijden, bleek het gas niet te werken.
Flevomobiel heeft er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen, maar er waren geen onderdelen meer voor.
Wij wilden zelf wel de auto houden.
Dus zijn ze hem op komen halen en hebben ze hem omgebouwd naar benzine.
En weer thuis gebracht.
WAT EEN GEWELDIGE EN EERLIJKE SERVICE

24 de maio de 2022

Goedendag,

Wat fijn om te lezen dat onze aanpak u zo goed is bevallen. Daar doen we het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel rijplezier met de Citroen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden terugkerende klanten.

Inmiddels onze vierde (gebruikte) auto gekocht en dat zegt denk ik al genoeg. Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen (ook als je op zoek bent naar een auto in het lage segment). De auto's zijn steeds betrouwbaar gebleken. Eventuele problemen/noodzakelijke reparaties worden snel en tegen een schappelijke prijs verholpen zonder dat je het idee hebt 'belazerd' te worden. Toen bleek dat de stekker van onze fietsendrager niet aansloot op onze 'nieuwe' auto kregen we er gratis een nieuwe bij. Dit soort fijne, kleine dingetjes maakt ook dat we steeds terug komen. Kortom, wij zijn zeer tevredennklanten! Herbert & Renata

14 de maio de 2022

Dag Herbert en Renata,

Dank voor jullie mooie review en voor het delen van jullie ervaringen bij ons. Een 2de, 3de of zelfs 4de auto bij ons kopen is het mooiste compliment wat een klant is kan geven.

Super service

In januari hier een tweedehands auto gekocht. Goede verkoper, no nonsens, goede prijzen en een echt goede prijs voor mijn in te ruilen auto. Nadat ik de auto heb afgehaald blijkt dat er een aantal zaken niet naar verwachting zijn (kan voorkomen bij een 10 jaar oude auto): achterruitverwarming werkt niet, box trilt en nog wat kleine dingen. Hiervoor gebeld en alles is onder garantie gerepareerd. Zelfs gratis leen auto gekregen.

Dus : super tevreden. Hier kun je met een gerust hart een tweede hands auto kopen

19 de março de 2022

Goedendag,

Super bedankt voor deze mooie review. Wij blijven ons best doen om dit soort ervaringen te creëren bij onze klanten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag een auto gekocht bij Flevo…

Vandaag een auto gekocht bij Flevo Mobiel. We zijn geholpen door Clint (verkoopadviseur) een aardige, hulpvriendelijke man. Zeker een aanrader voor wie een mooie, goed gebruikte auto zoekt ben je op het goeie adres. Flevo Mobiel!

1 de março de 2022

Goedendag,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het feit dat er voor 1000 euro garantie…

Het feit dat er voor 1000 euro garantie bijgekocht dient te worden, (doe je dat niet, ben je helemaal aan de goden overgeleverd), zelfs voor een auto van 20k, zorgt er al voor dat ik direct afhaak. Belachelijk.

27 de fevereiro de 2022

Goedendag,

Heel erg jammer dat onze werkwijze u niet bevallen is. Wij proberen met onze vaste lage prijzen de auto's met concurrerende prijzen tov de markt aan te bieden. Daarnaast bieden wij inderdaad de mogelijkheid om een zekerheidspakket bij te kopen voor extra zekerheid. Het is zeker niet zo dat u ''aan de goden'' bent overgeleverd als u geen pakket bijkoopt. Zoals u in meerdere reviews kunt lezen helpen wij onze klanten ook als er geen pakket is afgenomen. Uiteraard vervelend dat u dat niet goed is uitgelegd tijdens het bezoek aan ons.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi bedrijf en vriendelijk personeel

Mooi bedrijf en vriendelijk personeel. Heb samen met mijn jongste dochter proefrit in V70 en V90 gemaakt. De audio was overgenomen voordat ik er erg in had 😄. Is uiteindelijk de V90 geworden.
Met verkoper Jeroen de status van de auto doorgenomen. Was fijn dat hier rustig de tijd voor is genomen. Ik heb gekozen voor afleverpakket de luxe. Blij met deze keuze. Naast garantie zijn er direct wat zaken die tijdens de apk naar boven kwamen verholpen, die je anders achteraf zelf vrij snel had moeten laten vervangen. Meerwaarde hiervan heeft zich bij mij uitbetaald.
Twee weken later de auto opgehaald. Nick heeft mij hierbij geholpen en aan het einde van vrijdagmiddag in alle rust uitgelegd hoe het systeem werkt. Ik was nog niet bekent met alle nieuwe technologie en het touchscreen.
Auto rijdt heerlijk en hoop op nog veel rijplezier.
Sander

21 de janeiro de 2022

Betrouwbaar, komt afspraken na

Het is prettig zaken doen met Flevomobiel, je wordt netjes geholpen. De Kia die wij kochten bleek een paar onvolkomenheden te hebben die keurig werden opgelost, zonder enige vorm van discussie. Flevomobiel komt stipt de beloften na, petje af :-)
Jaap en Monique, Assendelft

8 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verborgen defecten

We waren verrast door het grote aantal auto's en het zag er spik en spam uit. Echter toen we eenmaal de aankoop hadden gedaan kregen we te horen dat we wel tot 2 weken konden wachten voor die mee kon. Dit terwijl er gezegd werd dat er alleen nog een keuring zou komen. Volgende dag helaas al ellende en gelijk een foto gemaakt (aantoonbaar door de detail gegevens van de foto). De olie was er boven en dit zou niet door een defect zijn. Echter enkele weken later spoot de olie tegen de motorkap en doet de verwarming het niet meer. Dit word een dure grap voor een dure auto verkocht met een verborgen defect. Ze doen natuurlijk alsof ze hier niks vanaf weten en bieden ondanks geen garantie toch aan om "mee te denken" en de auto ter controle te brengen. Wij hebben hier helaas geen enkel vertrouwen in en zijn niet van plan nog een keer geld uit te geven aan deze oplichters bende.

(Wij hadden een Renault Mégane station gekocht uit 2012)

4 de dezembro de 2021

Volvo V60 D6 aangeschaft bij Flevo Mobiel

Volvo V60 D6 aangeschaft bij Flevo Mobiel

*Belangrijk Detail*
Ik heb de auto gekocht zonder garantie echter werd mijn verteld dat mocht ik nog problemen zou ervaren ik altijd mocht contacten om te kijken of ze wat voor mijn konden betekenen.

Tijdens de proefrit merkte ik dat de auto wat trok in het stuur naar rechts maar daar maakte ik me niet zo druk om want dit kan komen door van alles. Zelfs een zachte band kan dit veroorzaken.
Verder verliep de proefrit vlekkeloos ik heb zon half uur tot een uur gereden, gekeken enzovoort waarbij de auto mijn erg goed beviel (op het trekkende stuur na).

Voor terugkomst toch besloten deze auto te kopen en te bekijken wat we konden regelen. Bij terugkomst netjes de groene platen eraf gehaald en werd weer vriendelijk ontvangen door de verkoper. Na wat onderhandeld te hebben zijn we overeen gekomen dat Flevo Mobiel niets zou doen aan het trekken van de auto maar zouden zij mij nog een laadkabel voor thuis erbij zouden leveren (van circa 200euro). "Ter info dit was mijn eigen voorstel omdat ik de auto direct wou meenemen"

Alles geregeld, Auto meegenomen en na 2 dagen merkte ik dat de auto rond 3000rpm wat inhield en stotterde. Tijdens het uitlezen van de auto bleek dat de 2de turbo niet functioneerde wat dus het stotteren en inhouden was. Echter ben ik technisch specialist motorvoertuigen van beroep dus ben ik zelf op onderzoek uitgegaan (ik heb de auto tenslotte ook gekocht zonder garantie). Na "preventief" diverse filters ed vervangen te hebben bleef het inhouden nog aanwezig dus ben ik verder gaan zoeken en bleek er een regelventiel van 70euro defect te zijn.
Dit ventieltje besteld en vervangen hierna was de auto ineens veranderd van een luxe vlotte auto naar een luxe snelle auto!

Dit probleem verteld en onderbouwd met informatie en uitdraai van de foutcodes aan Flevo Mobiel en toen kreeg ik het voorstel dat zij mij 100euro wouden overmaken als tegemoetkoming voor het geleden ongemak. Hier was ik uiteraard zeer enthousiast over aangezien ik deze auto gekocht had zonder garantie!

Inmiddels heb ik de aangeschafte auto circa 1,5 maand en hij bevalt mijn prima!

Zou ik volgende keer weer zaken doen met Flevo Mobiel ?
Jazeker, Ook zou ik familieleden/vrienden aanbevelen hier te gaan kijken mochten zij een auto zoeken.

21 de setembro de 2021

Vertrouwd gevoel

3 jaar geleden een auto gekocht bij Flevomobiel, afgelopen week de 2e. Weer een heel goede ervaring, vriendelijk geholpen en personeel heeft op een nuchtere manier veel verstand van zaken. Het voelt heel vertrouwd om hier een auto te kopen. J.O. Tjabringa - Heerde

15 de setembro de 2021

Prachtig mooie Volvo gekocht

Prachtig mooie Volvo gekocht. We zijn uitstekend geholpen door Jeroen van Loon. Service is altijd uitstekend, als er iets is hoef je maar te bellen en het wordt ook opgelost.
Verschillende auto's gekocht en altijd heel goed geholpen!

21 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gave Honda hybride gekocht !

Wij hebben 2 weken geleden onze eerste Honda jazz hybride gekocht bij deze garage, en nog geen 1 minuut spijt gehad,
Clint had alle tijd, ondanks de hitte bleef hij relax en niets was hem te veel.
Auto op de brug nou dan regelen we dat toch.
Hij legde ons alles netjes uit over de auto.
Dus mensen heb je twijfels bij deze garage dat is niet nodig, ze verbeelden zich niets praten op een normaal niveau, ( de meeste dealers lopen van die ballen rond, met een ingeslikte aardappel)
Ze zijn eerlijk over de auto die je koopt, delen alle info die bij hem bekend is.
Clint het duurde ff maar hier is ie, super tevreden klanten thanks ...

25 de junho de 2021

aanschaf bmw

Na een fijne proefrit en een helder, duidelijk en fijn contact met Nick over gegaan tot de aankoop van onze bmw, het is een fijne toegankelijke garage met vriendelijke medewerkers waar alle tijd voor de klant genomen word maar bovenal en niet onbelangrijk er hangt een fijne ongedwongen sfeer.

25 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring bij Flevomobiel was…

Mijn ervaring bij Flevomobiel was uitstekend, ik had al vlot contact, duidelijke uitleg over alle mogelijke opties en binnen een week mijn prachtige auto voor de deur! Nick Schaap heeft mij perfect geholpen. Aanrader!

27 de maio de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nooit meer....

Nog steeds een hele nare bijsmaak over de aankoop die ik deed bij dit bedrijf. Ik kocht een auto waarbij na een aantal kleine autoritten, er zo'n grote reparatie nodig was dat de auto als total-loss beschouwd kon worden (schade-post: ruim 5.000 euro, vastgesteld door een merkdealer). Na betaling van de helft aan reparatiekosten met tweedehands-onderdelen kon ik een andere auto kiezen. Deze auto heb ik na een jaar ingeruild omdat het geen alternatief bleek te zijn voor de auto van mijn eerste keuze. Toen bleek bij verkoop ook deze auto nauwelijks waarde te vertegenwoordigen, de afschrijving in een jaar tijd bedroeg 80%....(4400euro). Ik ben een leek, maar blijf zitten met het gevoel dat bekend was dat er een hele grote schade zat in de eerste auto die ik aanschafte. De aankoopprijs zat precies onder de grens van garantie.

18 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb bij flevo mobiel een auto…

Heb bij flevo mobiel een auto aangeschaft. Bij thuiskomst ging het accu lampje branden. Ik woon ongeveer 2 uur rijden van het bedrijf dus even terug om het te laten nakijken is dus een hele dag werk. Eerst even laten doormeten bij kwikfit. Deze konden de dynamo en accu doormeten en de waardes bleken goed. Na een week, en het aan en uit van het acculampje, toch maar naar de lokale opel-dealer gegaan om te kijken wat hun bevindingen zouden zijn . Uitkomst is een storing in de dynamo met het advies deze te vervangen. Ondanks ik de auto zonder garantie had aangeschaft, contact opgenomen met Flevo mobiel met het bovestaande verhaal. Een dag later kreeg ik meteen reactie dat ze kosteloos een nieuwe dynamo zouden monteren in hun eigen garage of een deel zouden vergoeden als ik het bij mijn lokale garage zou laten maken. Ik ben een paar dagen later, op afspraak, naar flevo mobiel gereden en ze hebben de dynamo vervangen. Omdat de reparatie langer duurde dan verwacht, vulden ze ook nog eens de brandstoftank helemaal af . Echt een service die ik nog niet vaak ben tegen gekomen. Als het weer tijd is om deze auto te vervangen zal ik zeker weer bij flevo mobiel gaan kijken ondanks deze voor mij op 2 uur rijden verwijdersd ligt. De zekerheid dat als er problemen aan de aangeschafte wagen zijn, deze naar tyevredenheid worden opgelost is voor mij veel waard.

6 de abril de 2021

Goede prijs en service

Heb zomer 2020 een drie jaar oude volvo v70 D3 bij Flevomobiel gekocht met garantie en beurt. Nette auto (uit de lease). De prijs was scherp en ik mocht een uitgebreide proefrit (met check bij door mij uitgekozen volvo specialist) maken.

Na een maand ongeveer begon de motor te stotteren / in noodloop te gaan. In overleg met flevomobiel ben 2x bij de volvo specialist geweest. Het probleem leek in eerste instantie opgelost. Maar toen bleek dat de motor erg veel olie verbruikte. Dit is een bekend probleem bij dit type motor, vooral als er korte stukjes / rustig mee gereden is. Flevomobiel heeft geprobeerd het eerst op te lossen met kleine ingrepen. Helaas bleek dat er meer mis was. Toen heeft men besloten om het grondig aan te pakken. De motor is uiteindelijk grotendeels gereviseerd (nieuwe zuigers, kleppen) door flevomobiel in samenwerking met revisiebedrijf. Geen half werk.. Ben zeer tevreden over deze grondige aanpak en de service!

11 de fevereiro de 2021

Bedankt Flevo mobiel

Bedankt Flevo mobiel, echt een super service! Een aantal weken geleden heb ik een hyundai Tucson gekocht, waar ik heel blij mee ben. Hele goede service gehad door Harmen tijdens de koop. Ik zou een ieder aanraden om bij Flevo mobiel te kopen. Bedankt Harmen en Damian.

30 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.