FLEVO Mobiel Avaliações 213

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste bezichtiging van de auto gelijk gekocht. Een mooie Porsche in goede staat en conditie. Snel een handshake en een week later weer opgehaald. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer ook. Perso... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stars Great experience buying a car from this dealership! The staff was professional and the process was very smooth, even for an export from the Netherlands to Bulgaria. The car is in excellent con... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze beste Jeroen, heeft ons mooi geholpen aan een leuk auto voor een strakke prijs. Daar bij mooi ontvangen bij het bedrijf zelf. En onder het genot van een drankje alle stappen onder nomen en alles... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vandaag gekeken voor een Seat Leon ….eigen auto een Renault Clio op in willen ruilen kreeg een handelsinruil prijs terwijl Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waars... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Oficina Mecânica

Wij zijn een autobedrijf waar wij auto's verkopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit doen wij al sinds 2004. Wij hebben 2 vestigingen die alleen gescheiden worden door ons occasionsterrein waar wij altijd meer dan 350 auto's op voorraad hebben staan. Elke dag staan onze 40 collega's weer klaar om uw verwachting als klant waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Naast het verkopen van auto's onderhouden en repareren wij auto's in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team FLEVO Mobiel

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

213 avaliações

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel Fijn geholpen met de zoektocht…

Heel Fijn geholpen met de zoektocht naar een Volkswagen. Wat is Dean een top medewerker

13 de dezembro de 2025

Beste,

Fijn om terug te lezen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dank voor de genomen moeite om deze review te plaatsen. Dat stellen wij zeer op prijs!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf ,hier kom ik zeker terug.

We hebben een andere auto gekocht bij dit bedrijf en 2 auto's ingeruild. We hadden een paar auto's gezien(hybride en benzine). Na een goed gesprek met verkoper Jeroen, die een goed advies heeft uitgebracht wat het beste bij onze situatie past zijn we overgegaan tot de koop. Top bedrijf, hier kom ik zeker terug voor de volgende.

30 de outubro de 2025

Beste Jan,

Wij zijn blij om te horen dat Jeroen u goed geholpen heeft. Wij zullen uw mooie recensie aan hem doorgeven!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen, voor nu wensen wij u veel plezier en veel veilige kilometers.

Hele fijne benadering

Hele fijne benadering! Eerlijke prijs! Meedenkend

22 de novembro de 2025

Beste Melliena,

Bedankt voor de 5 sterren review!

Uitstekend geholpen!

Super goed bedrijf! Uitstekend geholpen toen ik een auto wilde kopen, Amber was super behulpzaam

13 de novembro de 2025

Beste Leroy,

Hartelijk bedankt voor de review!

Volvo XC60 zonder/met standkachel

1 jaar geleden een mooie Volvo XC60 uit 2019 gekocht. In de advertentie stonden alle extra's, zoals ook een standkachel en waardoor deze wagen mijn 1e keuze was.
Na 2 weken bleek er helaas geen standkachel in te zitten.
Na wat telefoontjes met Nic werd er alles aan gedaan om alsnog een standkachel in de Volvo te krijgen.
Nic heeft woord gehouden en ik ben een hele blijde Volvo rijden met een naderhand ingebouwde orginele standkachel !!
Nic van Flevo Mobiel.....BEDANKT !!

10 de outubro de 2025

Beste Huup,

Wij zijn blij om te horen dat Nick u naar wens geholpen heeft. Wij zullen uw mooie recensie aan hem doorgeven!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartelijk dank voor de goede service

Hartelijk dank voor de goede service. Menigeen had mij laten hangen. Jullie hebben mijn gezin ontzettend goed geholpen. Nogmaals mijn dank.
Ik mag rustig zeggen dat jullie service ver boven de garage's uitsteekt welke we hier kennen.

15 de outubro de 2025

Beste Pierre,

Hartelijk dank voor uw mooie en warme woorden! Wij worden er erg blij van ons deze mooie review te lezen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Nul sterren!

Ik kocht in januari een auto bij Flevomobiel. Binnen zeven maanden bleek bij de APK dat er meerdere ernstige gebreken waren: versleten draagarmen, lekkende remleidingen, slechte banden, defecte stabilisatorstangen en een defecte radiateur. Dit zijn geen normale onderhoudspunten, maar duidelijke veiligheidsrisico’s die al bij de verkoop aanwezig leken te zijn.

Toen ik Flevomobiel hiermee confronteerde, wezen ze alle verantwoordelijkheid af. Ze stelden dat dit onder “onderhoud” valt en dat ik bij de koop een extra pakket had moeten nemen. Volgens mij klopt dit niet: ook zonder extra pakket geldt volgens artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek dat een auto moet voldoen aan de eigenschappen die nodig zijn voor normaal gebruik—veilig, betrouwbaar en zonder ernstige gebreken. Verschillende reviews van andere klanten laten zien dat zelfs wie wél een extra pakket heeft gekocht, vaak geen eerlijke compensatie ontvangt.

De communicatie met Flevomobiel vond ik bijzonder frustrerend. Er werd totaal niet meegedacht en toen ik mijn Nederlandse rechten benoemde, kreeg ik te horen dat ze “klaar met me waren” en dat ik ‘niets meer hoefde te verwachten’. Dit heb ik als intimiderend ervaren.

Flevomobiel adverteert met “kwalitatieve auto’s”, maar op basis van mijn ervaring en vele reviews blijkt dat dit vooral verkooppraatjes zijn. Zodra er iets mis is, verschuilt het bedrijf zich achter ‘het verzekeringspakket’ en ‘slijtage’ en probeert op elke manier onder de wettelijke verplichtingen uit te komen.

Volgens artikel 7:18 lid 2 BW wordt aangenomen dat gebreken die binnen zes maanden, en in de praktijk vaak ook ruim daarna, aan het licht komen, al bij aflevering aanwezig waren. Hun uitleg over “slijtage” klopt daarom niet.

Kortom: mijn ervaring met Flevomobiel laat zien dat het bedrijf problemen vaak afschuift, klanten onder druk zet en nauwelijks ruimte biedt voor een eerlijke afhandeling. Wie hier koopt, doet dat op eigen risico en kan te maken krijgen met onverwachte hoge kosten, veiligheidsrisico’s en frustraties.

2 de setembro de 2025

Beste Isa,

Wat vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als zo negatief heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende ervaring is geweest en dat vinden wij jammer.

Wij hebben destijds verschillende oplossingen aangeboden om tot een passende afhandeling te komen, maar helaas konden we daar samen geen overeenstemming over bereiken. Dat is voor beide partijen spijtig, want wij streven er altijd naar om klanten tevreden we te laten gaan.

We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Een zeer positieve ervaring

Een zeer positieve ervaring: Van de zomer heb ik een Renault Vel Satis gekocht. Na de levering kwamen een aantal aandachtspunten aan het licht. Contact opgenomen met de verkoper en doorverwezen naar de after sales manager. Zowel de punten die vanuit de verkoop als ook die los daarvan stonden zijn door het bedrijf correct opgepakt en verholpen. Mooi dat zo’n stukje service nog bestaat!! Van nu weer lekker genieten van m’n Vel Satis.
Peter

11 de outubro de 2025

Beste Peter,

Wat ontzettend fijn om jouw review te lezen, dank je wel voor je mooie woorden! Het is voor ons heel belangrijk dat onze klanten zich gehoord en goed geholpen voelen, dus het doet ons echt goed om te weten dat je tevreden bent met hoe alles is opgepakt. Wij zijn blij dat je nu met zoveel plezier kunt genieten van je Renault Vel Satis! Wij hopen u uiteraard in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flevo Mobiel is hét adres voor een betrouwbare occassion !

Bij Flevo Mobiel, verkoopadviseur John-Edwin Paassen, afspraak gehad voor een proefrit Ford Transit Custom. De auto stond klaar. Met een heerlijk bakkie koffie alle gegevens rondom aankoop van deze (geweldige) Ford besproken. De aflevering van de Ford was snel geregeld. De service, aandacht voor detail en adviezen van John-Edwin Paassen, zijn geweldig. Flevo Mobiel is een waardevol en professioneel bedrijf voor Dronten e.o.

3 de setembro de 2025

Beste Rudolf,

Hartelijk dank voor jullie fijne review! Wat leuk om te horen dat John-Edwin jullie zo goed heeft kunnen begeleiden bij de aankoop van de auto. Wij wensen u veel plezier en veel veilige kilometers toe.

Fijne nieuwe auto

Fijne, mooie auto gekocht! Hele fijne service en werd goed meegedacht over allerlei opties voor ons. Top geregeld!

9 de outubro de 2025

Beste Merel,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u in de toekomst graag weer bij ons te mogen verwelkomen. Mocht u ooit vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Flevo mobiel

Flevo mobiel
Ik heb hier 2 maanden geleden mijn Audi a3 gekocht ik ben net 18 geworden , het was best een dure auto vandaar dat ik er vanuit ging dat het allemaal oké was
Ik rijd er nu net een week mee en ik moest even voor de apk dacht ik
Blijkt dat ongeveer alle onderdelen aan vervanging toe waren uiteindelijk nog 2800 euro voor de apk
Conclusie ze kijken de auto niet goed na voor ze hem verkopen zeer slecht bedrijf koop hier nooit je auto!

9 de outubro de 2025

Beste Markus,

Jammer om te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij doen ons uiterste best om elke klant zo goed mogelijk te helpen en vinden het vervelend dat dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

FLEVO Mobiel

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij dit bedrijf een Renault Clio…

Ik heb bij dit bedrijf een Renault Clio estate gekocht achteraf bleek de radio antenne er niet bij te zitten ik heb dat toen zo gelaten maar mijn auto staat nu bij de garage voor onderhoud de monteur wil nu de veringen vervangen en nu ontbreekt ook het velgen slot sleutel ik heb vervolgens flevomobiel gebeld voor een oplossing en het antwoord was zoek het maar uit! Dit was voor mij de eerste en de laatste keer dat ik hier een auto heb gekocht Deze garage is waardeloos ik raad iedereen af om hier een aankoop te doen.

29 de setembro de 2025

Beste Tijani,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Wij vinden het bijzonder jammer om na vier jaar na aanschaf van de auto deze feedback te ontvangen. Bij FLEVO Mobiel doen we altijd ons uiterste best om onze klanten te ondersteunen en problemen op te lossen waar we mee geconfronteerd worden. Het is absoluut niet onze werkwijze om klanten simpelweg af te wimpelen met de woorden "zoek het maar uit". Integendeel, wij streven er altijd naar om een passende oplossing aan te bieden en mee te denken in het belang van de klant.
In uw specifieke situatie hebben wij geprobeerd een aanbieding te doen en zo goed mogelijk met u samen te werken. Helaas kunnen we in dit geval niet veel meer voor u betekenen, maar we willen benadrukken dat we altijd openstaan voor verdere communicatie en willen helpen waar mogelijk.
We begrijpen dat dit vervelend voor u is en willen u nogmaals bedanken voor uw feedback. Dit helpt ons te blijven verbeteren. Mocht er in de toekomst iets zijn waar we u mee kunnen ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

erg fijn geholpen mijn vragen werden…

erg fijn geholpen mijn vragen werden goed beantwoord, vriendelijke mensen en snelle aflevering. Fijn geholpen door Amber

25 de setembro de 2025

Beste,

Bedankt voor de mooie review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst met uw nieuwe aanwinst.

Just a perfect day at FLEVO Mobiel

I had absolutely great experince when buying a car at FLEVO mobiel. Everything went so smoothly in absolutely professional, friendly, cooperative way so I would definitely come again next time 👍

Luckily I have met with Melissa who took care of every paper work process and gave me all information needed. Beside the professionality it was a real fun to talk to Her so I felt really welcome and valued 🚘

28 de agosto de 2025

Dear Johny,

Thank you so much for your great review! It's great to hear that Melissa was able to guide you so well through the car purchase process. We believe it's important to take your time and genuinely think along with you, so it's wonderful that you found that to be the case. We hope you enjoy driving your new car!

Kind regards,

Experiența plăcută

Am platit avans la mașină cu trei săptămâni înainte de ridicare. Mi-au spus că mașina este verificată înainte de vânzare și așa a fost. Am condus până în România( aproximativ 2000 de km) fara nici o problemă. Oameni serioși. Recomand.

3 de setembro de 2025

Dragă,

Vă mulțumim pentru recenzia de 5 stele! Bucurați-vă de mașina dumneavoastră.

Cu stimă,

Beste,

Dank voor de 5-sterren review! Geniet van uw auto.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vandaag gekeken voor een Seat Leon…

Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waarschijnlijk op zijn eind was…..hij zat te laag namelijk …beste verkoper dat kan je zo niet beoordelen koppeling stelt zich automatisch….al met al dus niet jammer en een niet geïnteresseerde verkoper

8 de setembro de 2025

Beste Oscar,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat uw bezoek aan onze showroom niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen dat het altijd teleurstellend is wanneer de inruilprijs lager uitvalt dan gehoopt.
Tijdens de proefrit is er een opmerking gemaakt over de koppeling, puur als observatie, en zeker niet bedoeld als definitieve diagnose. Onze excuses als dit anders is overgekomen, dat was niet de bedoeling.
Het is nooit onze bedoeling om ongeïnteresseerd over te komen. Wij streven er juist naar om iedere klant met aandacht en eerlijk advies te helpen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met het verkoopteam.
Mocht u openstaan voor een vervolggesprek of verdere toelichting, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via gerben@flevomobiel.nl, we staan u graag te woord.

Top garage.

Top garage.
Vriendelijk behandeld en ze nemen de tijd voor je.
5 sterren van mij.

4 de setembro de 2025

Beste Hellen,

Leuk om te lezen dat wij u een goede ervaring geboden hebben! Hier doen wij elke dag weer ons best voor. Geniet van de auto!

Niets is wat het lijkt!

Een dag van te voren gemaild om een proefrit aan te vragen auto stond de volgende dag keurig gewassen klaar.....proefrit was een fiasco er was niet te schakelen met de versnellingsbak op een gegeven moment begon de auto enorm te stinken motorkap open veel rook eruit dus snel weer terug. Amber gaf het over aan een collega en die bevestigde dat er iets met de koppeling ( druklager ) niet in orde was. Maar volgens de werkplaats was het een aanlopende rem die zo rookte.. wat een onzin een aanlopende voelt echt heel anders aan en daar kwam de rook zeker niet vandaan wel makkelijker te verhelpen. koppeling is gewoon versleten. slecht slecht.

27 de agosto de 2025

Beste R. Knoop,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat uw proefrit zo is verlopen, dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Wij willen allereerst onze excuses aanbieden voor het ongemak en de teleurstelling. Uw opmerkingen over de versnellingsbak, de rookontwikkeling en de uitleg die u van verschillende collega’s heeft ontvangen, nemen wij zeer serieus.
We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen, en we willen graag kijken of we iets kunnen doen om uw vertrouwen terug te winnen.

Gerben van Gaalen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.