FLEVO Mobiel Avaliações 213

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste bezichtiging van de auto gelijk gekocht. Een mooie Porsche in goede staat en conditie. Snel een handshake en een week later weer opgehaald. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer ook. Perso... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stars Great experience buying a car from this dealership! The staff was professional and the process was very smooth, even for an export from the Netherlands to Bulgaria. The car is in excellent con... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze beste Jeroen, heeft ons mooi geholpen aan een leuk auto voor een strakke prijs. Daar bij mooi ontvangen bij het bedrijf zelf. En onder het genot van een drankje alle stappen onder nomen en alles... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vandaag gekeken voor een Seat Leon ….eigen auto een Renault Clio op in willen ruilen kreeg een handelsinruil prijs terwijl Verkoper ook nog een proefrit gemaakt heeft en aangaf dat de koppeling waars... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Oficina Mecânica

Wij zijn een autobedrijf waar wij auto's verkopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit doen wij al sinds 2004. Wij hebben 2 vestigingen die alleen gescheiden worden door ons occasionsterrein waar wij altijd meer dan 350 auto's op voorraad hebben staan. Elke dag staan onze 40 collega's weer klaar om uw verwachting als klant waar te maken en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Naast het verkopen van auto's onderhouden en repareren wij auto's in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team FLEVO Mobiel

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

213 avaliações

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op als je een auto hier koopt!

Wij hebben hier in maart een auto gekocht van meer dan 37 duizend euro. We hebben nog een extra garantie pakket erbij gekocht (de hoogste) zodat zeker alles goed was. Na een aantal weken bleken de 2 achterste banden totaal kapot te zijn van binnen waardoor we klapband kregen. daarna hebben we in 2 weken tijd 2 keer de turboslang kapot gehad, daarna nog dat de olie uit het niks van goed naar kritiek laag was gegaan. dan snap je wel dat je geen vertrouwen meer in een auto krijgt en ook niet in het bedrijf als ze weinig tot niks willen doen, terwijl we nog zelfs het extra garantiepakket hebben gekocht. Daar naar toe gebracht zodat ze hem konden nakijken maar je snapt het wel, natuurlijk kunnen ze opeens niks vinden. Geen vervangend vervoer konden ze regelen waardoor we nog extra kosten moesten maken om de auto daar te krijgen. Dan zelf de reparaties te hebben betaald, zeggen ze dat ze wel een turbo slang willen betalen, maar ook dit doen ze niet. dan zeggen dat ze dit hebben gedaan maar dan vraag ik wanneer en kunnen ze geen antwoord geven, want dit is ook niet gedaan. Dus ze geven nul kommo nul vertrouwen.

7 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben vorige week woensdag 7…

Wij hebben vorige week woensdag 7 augustus onze nieuwere auto opgehaald. De zaterdag ervoor super fijn geholpen door verkoper Edwin. Al eerder eens hier gekocht en zeer tevreden, ook weer deze keer. Erg blij mee.

7 de agosto de 2024

Dag Astrid,

Bedankt voor deze mooie woorden, Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met de nieuwe auto!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een ongeluk was mijn auto totall…

Na een ongeluk was mijn auto totall loss. Hier een auto gekocht en situatie uitgelegd dat auto met spoed nodig is. De medewerker heeft gezorgd dat de auto met spoed rijklaar is gemaakt en ik deze nog deze week wellicht kan ophalen.

Complimenten voor de klantgerichtheid

13 de agosto de 2024

Goedendag,

Bedankt voor deze leuke review! Mooi om te horen dat u zo een fijne ervaring heeft gehad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik heb een ford transit custom gekocht…

ik heb een ford transit custom gekocht bij dit bedrijf het was een zeer goede ervaring werd goed en vriendelijk geholpen door de verkoper ook een zeer net bedrijf na de koop van de ford en 1 dag gereden te hebben ging de abs pomp kapot net voor dat we op vakantie wilden gaan ik had gebeld en nick van flevomobiel heeft meteen ons geholpen door de bus op te halen en te maken onder garantie en we konden alsnog op vakantie dankzij nick en de monteurs van flevomobiel echt een top bedrijf vriendelijk en ook als het wat tegen zit lossen ze de problemen op geweldig mijn volgende auto koop ik zeker weer hier bij dit bedrijf

18 de julho de 2024

Dag Dave,

Leuk om terug te lezen dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kennis gemaakt met Jeroen van Flevo…

Kennis gemaakt met Jeroen van Flevo mobielen. Nette gastvrije verkoper! Wij kwamen hier voor een Mercedes sprinterbus. Prima jonge auto waar nog een paar kleine onderhoudswerkzaamheden aan verricht moesten worden. Helaas konden we het niet eens worden! Neemt niet weg dat dit een gastvrij bedrijf is met veel keus waar je goed ontvangen wordt. Marcel bos. Marbo

5 de junho de 2024

Dag Marcel,

Bedankt voor de sterren!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Degelijke zaak met relaxte vibe

Mooie autos, degelijke pijzen en goede service. Kort geleden een auto gekocht. Auto is piekfijn afgeleverd.

Relaxte verkoopadviseurs met kennis van de voertuigen die zij aanbieden. Niet het doel om zo veel mogelijk te verkopen, maar te verkopen wat het beste bij de klant past. Zeer fijne ervaring. Volgende auto zal zeker hier weer gekocht worden.

20 de abril de 2024

Dag Paulina,

Bedankt voor de mooie woorden, goed om te lezen dat u zo een fijne ervaring bij ons heeft gehad!

Goed bedrijf!

Super bedrijf met aardige mensen die er werken! Geen opdringerig gedoe maar je krijgt lekker de tijd om je te oriënteren. Met plezier een auto hier gekocht bij verkoper Chris.

26 de abril de 2024

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review en de 5 sterren!

Mooie auto gekocht

Mooie auto gekocht , ging allemaal heel soepel.Vriendelijke verkoper

12 de abril de 2024

Resposta da FLEVO Mobiel

Bedankt voor de leuke review!

Hartelijk en klantvriendelijk

Hartelijk en warm ontvangen bij Flevo mobiel, ook voor kleine reparaties of vragen staan ze voor je klaar. Mooi en klant vriendelijk bedrijf!

10 de abril de 2024

Goedendag,

Onwijs bedankt voor de review! Wij stellen het zeer op prijs.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Delivery time - please be aware about it

Be aware on how they will treat you after having your money...

My story starts when right after my test drive I decided to buy the car and I was informed that it would take 1 week and half to have everything ready and get the car.

Surprise, Surprise... you pay everything, they transfer the car to your name and stay with it to deliver to you on their convenience with the excuse that you're in a big line to get your car as their garage is full...

Honestly, the way they communicate is also very strange for me as a customer...it seems they don't really care and it's your "obligation" to wait.

I didn't even get my car and feels like I was trapped ... crossing fingers to not be another victim as I've seen here many complaints about the quality of the car after the delivery. Let's register here to ensure and I will for sure use the rights I have to escalate this further.

8 de abril de 2024

Dag Diego,

Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad bij ons maar bedankt voor de feedback! Aan de hand van uw review hebben wij interne processen aangepast om deze ervaringen in de toekomst te voorkomen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een proefrit een vraag over de…

Na een proefrit een vraag over de onderhoudshistory van de auto. De auto wordt klaargemaakt en hij krijgt een onderhoudsbeurt, klinkt goed.
Nog een vraag, wat is onderhoudsbeurt.? Olie en als het nodig is olie filter.
Euhm wat :))))))

Niet te vertrouwen, auto verkopen en zo min mogelijk onkosten maken. Snap ik wel maar filter van €10?
En een hele arrogante verkoper
ik zou niemand aanraden om hier een auto te kopen. ik voelde me opgelicht! ik heb nu meer kosten dan de waarde van de auto! dus mensen pas op!!!!

6 de março de 2024

Dag Ken,

Wat ontzettend jammer om deze review te lezen. Dit is absoluut niet waar wij voor staan en wij willen graag met u in gesprek om te kijken waar het mis is gegaan. Helaas hebben wij op uw naam geen informatie kunnen vinden binnen onze systemen. Zou u ons willen bellen op 0321-337296 en dan vragen naar Gerben van Gaalen of mailen naar gerben@flevomobiel.nl.

Wij hopen van u te horen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag een auto ingeruild.Geweldig…

Vandaag een auto ingeruild. Geweldig personeel nemen alle tijd voor je een super fijn en eerlijk autobedrijf zo kom je ze vandaag de dag bijna niet meer tegen. We komen er al jaren geen ander auto verkoopbedrijf voor ons. Het heeft ons altijd de perfecte service geleverd al met al raden wij iedereen aan om een bezoekje te brengen.

1 de março de 2024

Goedendag,

Wat fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben! Dat is waar wij ons elke dag weer voor inzetten. Ook zijn wij enorm blij met een trouwe klant zoals u. Het is voor ons elke keer weer een genoegen om u te mogen helpen bij een andere auto. Geniet ervan!

In 1 woord Geweldig!

Wederom zijn we vandaag weer onwijs goed geholpen. Men denkt serieus met je mee, bespreekt de mogelijkheden en je mag een uitgebreide proefrit maken. Het is niet dat je met 5 minuten terug moet zijn nee test hem goed kijk of dit is wat je zoekt en of hij voldoet. Verder hebben ze een enorm groot aanbod voor ieders budget en smaak. Ik raad iedereen aan om naar Flevo Mobiel te gaan. En wij zelf komen voor de volgende auto zeker weer terug! Ga zo door.

29 de fevereiro de 2024

Goedendag,

Bedankt voor de mooie woorden en de moeite om de review te schrijven! Wij stellen dat zeer op prijs. Geniet van de nieuwe auto en graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een prachtige Mercedes Benz B klasse…

Een prachtige Mercedes Benz B klasse gekocht. Super mooie auto en heel blij mee. Auto zou in principe vanwege drukte en aantal zieke medewerkers pas over 2 weken afgeleverd kunnen worden. Maar omdat we zonder auto zaten en in goed overleg konden we de auto al met een week ophalen. Dankjewel voor de goede service en klantvriendelijkheid.

7 de fevereiro de 2024

Dag Marcel,

Wat onwijs leuk om deze review te lezen. Hier worden wij erg blij van! Veel mooie en veilige kilometers gewenst namens team FLEVO Mobiel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij kochten een prachtige Renault…

Wij kochten een prachtige Renault trafic. En werden erg vriendelijk ontvangen door Jeroen “ verkoper” ook voor onze oude Vito kregen we een eerlijke inruilprijs, bij de Renault bleek maar 1 originele sleutel, maar we mochten er 1 bij laten maken op kosten van Flevo mobiel. Al met al erg tevreden. Groet G.Petter

5 de fevereiro de 2024

Dag Gert,

Dank voor de mooie review! Fijn om te zien dat wij u naar volle tevredenheid konden helpen. Geniet van de fantastische Renault!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Let op mensen, trap er niet in!

Proefrit gemaakt met en interesse in een C-Max hybride. Tijdens de proefrit een vreemd zoemend geluid, komend van achteren en bovendien bleek de auto in geen 40.000 km een beurt te hebben gehad. Het verhaal van een verkoper bij een eerder bezoek dat alle auto’s grondig worden nagekeken voor ze te koop worden aangeboden is dus lariekoek.
De verkoper en ik reden vervolgens een stukje met de C-Max en volgens de verkoper werd het vreemde geluid veroorzaakt door gecupte achterbanden.
De inruilprijs voor mijn oude auto was een dag eerder per mail overeengekomen met een andere verkoper
Met mijn (wél) perfect onderhouden en (onlangs gekeurde + grote beurt) auto moest nog wel even een “rondje worden gereden” door de verkoper.
Bij terugkomst werd onze auto de garage in gereden en ging de deur dicht. Waarschijnlijk om de auto nog verder te beoordelen. Niet netjes om dit zonder overleg te doen overigens.
Vóór zijn proefrit had ik de verkoper gemeld dat er een storingsmelding in de boordcomputer stond en dat de auto de volgende dag naar de garage zou gaan om de auto uit te laten lezen en de storing op te laten lossen. (achteraf bleek er overigens niets aan de hand te zijn met de auto)
Vervolgens ging de verkoper aan het rekenen en draaide zijn rekenmachine om met in het venster het nog bij te betalen bedrag. Dit was 350 euro hoger dan het verschil tussen de aangeboden C-Max en de inruilprijs van mijn oude auto. Toen ik vroeg hoe dat kwam vertelde de verkoper dat dit kwam door het bijgerekende “zekerheidspakket”
Voor 349,- koop je een maand garantie op de bewegende delen van motor en versnellingsbak en wordt de auto dan apk gekeurd.
Die gecupte achterbanden zouden dan vervangen worden voor “andere”
En voor nog eens 350 euro kreeg de auto nog een beurt voor aflevering.
De auto was inmiddels 700 euro duurder geworden, alleen maar om de auto te laten keuren en 2 banden te vervangen.
Commentaar van de verkoper op mijn belofte onze auto voor inruil nog na te laten kijken en te repareren: “als dat dan maar ook gebeurt en niet alleen de melding laten verwijderen” Pardon??? Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten zullen we maar denken.
Dan voor wat betreft de fantastische (zeer beperkte) “garantie” van maar liefst één hele maand.
Flevomobiel is vast op de hoogte van het feit dat we in Nederland de zogeheten wettelijke garantie kennen. Voor auto's is die garantieperiode verhoogd van 6 masnden naar een heel jaar.
Deze garantie is ter bescherming van de consument in het leven geroepen. Als je een auto aanschaft mag je er als koper vanuitgaan dat de auto veilig is en vior een bepaalde periode gebruikt kan worden waar deze voor bedoeld is: veilig autorijden. Dus ook inclusief APK en volledig functioneel voor zover dat noodzakelijk is. Een autobedrijf of handelaar kan deze garantie wettelijk NIET afkopen, zélfs niet als dit vermeld wordt in de koopovereenkomst in termen als "geen garantie", "handelsactie", "zo meenemen", "zoals gezien en bereden" of iets dergelijks.
N I E T !
Waarom dan een "zekerheidspakket" verkopen aan de klant als deze al een jaar wettelijke garantie heeft? Dit is pure misleiding. Een aanvullende garantie zou kunnen.
En dan de zogenaamde "handelsactie": auto's die te koop staan met korting op basis van zo meenemen zonder garantie. NIET toegestaan dus! Ook deze auto's hebben wettelijk een jaar garantie.
De auto's die Flevomobiel verkoopt worden voornamelijk ingekocht van merkdealers die de auto's zelf niet willen verkopen. Vaak vertonen deze auto's gebreken, hoge kilometerstanden of andere redenen. Deze auto's worden doorgestoten aan de autohandel.
De verkoper vertelde overigens zekf dat de auto's zo ingekocht worden, zonder dat de staat van onderhoud wordt gecontroleerd. Gewoon netjes wassen en oppoetsen en te koop aanbieden.
Dus ík als klant moet mijn auto perfect onderhouden en recente apk inleveren, waarbij evt gebreken nog hersteld dienen te worden en ik als klant openlijk wordt gewantrouwd en Flevomobiel zou een ongekeurde en niet goed onderhouden auto mogen afleveren tegen een forse meerprijs, waarbij het zogenaamde zekerheidspakket een flinke wassen neus blijkt te zijn?
Inmiddels hebben we elders een andere auto gekocht, gewoon met een jaar bovag garantie, grote afleverbeurt en nieuwe APK. Voor ons geen Flevomobiel meer.

30 de janeiro de 2024

Dag John,

Wat ontzettend jammer om deze review te lezen. Wij hebben u meermaals proberen telefonisch te bereiken op het bij ons bekende telefoonnummer maar u helaas niet te pakken gekregen. Omdat wij onze service willen blijven verbeteren en leren van onze fouten, komen wij erg graag met u in contact. Zou u ons willen terugbellen naar 0321 - 337 296 en dan vragen naar Gerben van Gaalen? Wij hopen spoedig van u te mogen horen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na contact via Mp naar een Fiat Punto…

Na contact via Mp naar een Fiat Punto gaan kijken.
Ik had een Fiat Panda uit 2005 met 2 ton km in te ruilen. Ik vroeg of hij wat kon met een inruil van 300 euro. De Panda rijdt nog goed maar de dimlichten doen het niet (stekker Panda euvel). De Panda heeft aardig wat deuken. Heb dit niet gezegd omdat ik bij mijn gevraagde inruilbedrag van 300 ervan uit ging dat hij deze regelrecht naar de sloop zou brengen zoals zoveel handelaren doen. Hij heeft ook geen enkele vraag over de staat gevraagd.
Zonder vragen ging hij via de chat akkoord.
Toen we vertrokken (anderhalf uur rijden) heb ik hem nog even gebeld en gevraagd of de 300 zeker was.
Toen zei hij dat het niet zeker was en de auto moest zien. Als de motor goed zou zijn dan zou het wel goed komen maar geen garantie. Hij dacht dat het om een aantal apk puntjes ging...En dan zeker voor 300 inruilen?
Ik zei dat de motor prima was want we zouden met de Panda komen...
Toen we er bijna waren werden we al ongeduldig gebeld omdat ze vroeg naar huis wilden. We waren gewoon ruim binnen de openingstijden.
Toen hij de Panda zag zei hij dat hij daarvoor geen 300 euro ging geven. Verweet me dat ik niet had gezegd dat er deuken in zaten. Ik vroeg waarom hij dat niet aan mij had gevraagd.
Onze allereerste indruk was dat het onvriendelijke, ongeduldige heren waren.
Proefrit was alleen met hem erbij mogelijk en in de buurt. Snelweg was niet mogelijk. Hij had nl. al eens bekeuringen gehad van mensen die een proefrit maakten. Vertrouwen is niet zijn sterkste kant.
Verder zeurde hij dat wij makkelijk denken en dat wij niet weten hoeveel hij aan de belasting ed. kwijt was.
We hebben de koop uiteraard niet gedaan hoewel wij bereid waren de 1300 te betalen en de Panda weer mee te nemen maar de hele ontvangst en houding stond ons zéér tegen.
Hij had waarschijnlijk gehoopt de Panda nog voor 1000 - 1400 euro te kunnen verkopen (daar staan ze nog steeds voor met dat bouwjaar en km stand) en gedacht dat wij achterlijk waren en een nette Panda voor 300 zouden inruilen.

Tip; ook al verkoop je geen (dure) auto dan kun je nog vriendelijk en professioneel reageren Lesje klantvriendelijkheid zou hier wel op zijn plaats zijn.
Voelden ons echt agressief bejegend.

Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven maar dit was gewoon een hele enge, negatieve ervaring.

12 de janeiro de 2024

Beste heer/mevrouw,

Wij hebben uw review gelezen en vinden het uiteraard vervelend dat u deze ervaring heeft gehad! Wij herkennen alleen de omschreven situatie niet. Wij hebben op dit moment geen Fiat Punto te koop staan en hebben in ons taxatiesysteem ook geen Fiat Panda getaxeerd welke voldoet aan de omschreven auto in uw review. Als er iets niet goed gaat binnen ons bedrijf willen wij er graag van leren maar kan het zijn dat deze review niet over FLEVO Mobiel gaat?

Mocht het toch gaan over ons bedrijf dan zou ik graag met u in contact komen om deze situatie te bespreken want dit is niet hoe we met klanten om willen gaan.

Ik ben te bereiken op 06-51704719 of via gerben@flevomobiel.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen jaar een Kia RIO gekocht bij…

Afgelopen jaar een Kia RIO gekocht bij Flevo Mobiel. Helaas bij thuiskomst bleken de parkeersensoren en de kachelaanjager defect te zijn. Contact opgenomen met Flevo mobiel en zij hebben mij netjes te woord gestaan. Ik mocht weer langs komen om de auto op hun kisten te laten repareren en ik heb daarbij vervangend vervoer gekregen tijdens de dagen dat mijn auto gerepareerd werd. Fijne en duidelijke communicatie met meerdere personen gehad. Ik zou hier mijn volgende auto ook weer kopen!

19 de dezembro de 2023

Goedendag,

Goed om te lezen dat wij u naar volle tevredenheid konden helpen! Dat is waar wij voor staan. Heel veel rijplezier met de Kia gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op 28-10-2023 een Renault Megane Cabrio…

Op 28-10-2023 een Renault Megane Cabrio 1.4 TCE bij Flevomobiel gekocht. De inruil voor mijn oude Megane Cabrio vond ik wel aan de lage kant, ik kreeg de uitleg dat dit handelsprijzen betreft. Ik kon hem op het laatst gelukkig nog particulier verkopen. Daarentegen wel een scherpe prijs voor mijn huidige auto betaald. Vriendelijke mensen en verkoper met verstand van zaken, alle tijd voor een proefrit gehad. Heb al verschillende mensen in mijn netwerk een aanbeveling gedaan hier een kijkje te gaan nemen.
De garage waar ik mijn auto in onderhoud heb zeiden dat de auto in een zeer nette staat is. Erg blij mee!

28 de outubro de 2023

Dag Erik,

Wat gaaf om deze review te lezen! Dat doet ons erg goed. Bedankt voor de aanbevelingen en de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb afgelopen mei een renault megane…

Ik heb afgelopen mei een renault megane 1.5 dci gtline gekocht ik ben goed geholpen door de verkoper het enige was dat.de airco niet werkte ik heb toen.gebeld ik kon met de auto terugkomen en kreeg een leen auto mee na 2 dagen was de airco gemaakt en tot heden geen problemen mee gehad ik heb in oktober onderhoud gepleegd bij mijn garage en de monteur vertelde.mij dat de auto die ik gekocht heb in zeer goede staat is dus alle.reviews die worden geschreven over flevo mobiel dat ze slechte auto.s verkopen daar ben ik het.niet.mee eens deze firma doet er alles aan om het.probleem voor.de.klant.op te.lossen

20 de junho de 2023

Dag Rayhi,

Wauw, wat een geweldige review! Onze dank hiervoor. Geniet van de Renault en wees een volgende keer weer van harte welkom.

FLEVO Mobiel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.