Veja o que dizem as avaliações
Har brugt flex-A i mange år til servicering, hjulskift og andre ting som skulle laves på bilen. Jeg har været glad for deres mulighed for at tage bilen hurtigt og på dage der passer til mine,... Ver mais
Super hurtig service med punkteret dæk. Punkterede med min bil fredag eftermiddag. Flex a ordnede det samme fredag. Sådan 😁😁
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi åbnede vores første værksted i Birkerød på Toftebakken med Stig & Jesper som makkere i 2011. Derfra gik det hurtigt og virksomhedens lokaler blev for små, da flere ansatte kom til. Så vi flyttede vi større lokaler dog i samme gård. I 2013 købte vi Ballerup afdelingen på Energivej 25, som er blevet istandsat og gjort klar til vores kunder. I 2015 udvidede vi med salgsafdeling på Energivej 27 i Ballerup, hvilket også har gjort at vi udvidede ejerskabet med Bjørn, som dagligt styrer salgsafdelingen. Vores mål er glade og tilfredse kunder
Informações de contato
Estados Unidos
- flex-a.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hurtig hjælp med punkteret dæk
Super hurtig service med punkteret dæk.
Punkterede med min bil fredag eftermiddag.
Flex a ordnede det samme fredag.
Sådan 😁😁
Fik lavet service og hjulskift på min…
Fik lavet service og hjulskift på min bil
Yderst tilfreds med alt
Venlig og høflig betjening og fair priser
Jeg er nu kommet hos Flex-a i 10 år og…
Jeg er nu kommet hos Flex-a i 10 år og er altid blevet behandlet pænt. Der er sjældent lang ventetid undtagen i hjulskifte sæsoner og deres priser er gode. Jeg kan kun give min anbefaling til de dygtige og servicemindede medarbejdere.
Virkelig flinke medarbejdere og de…
Virkelig flinke medarbejdere og de leverede som aftalt. Kan klar anbefales
Nu har jeg vel i 3 års tid anvendt…
Nu har jeg vel i 3 års tid anvendt afdelingen i Ballerup. Jeg bliver altid mødt af imødekommende og glade personaler. Jeg er yderst tilfreds med deres professionelle tilgang til at løse de udfordringer der har været med min Peugeot 208
Havde bestilt et service og en…
Havde bestilt et service og en gennemgang af min bil , der har kørt 200K km . Det endte med olieskift og filtre , rensning af bagbremser (kendt problem på VAG-biler) . Så super tilfreds . Har været der før , og kommer gerne igen .
rigtig god service og behagelige…
rigtig god service og behagelige medarbejdere
Har brugt flex-A i mange år til…
Jeg har været glad for deres mulighed for at tage bilen hurtigt og på dage der passer til mine, ligeledes har jeg altid fået lånebil ved værkstedsbesøg eller muligheden for at vente på fx hjulskift så det har været nemt - altid været god dialog med indskrivningen og snakken med mekanikeren.
Alt i alt en god oplevelse til fornuftige priser.
Kan kun anbefale at der tages et…
Kan kun anbefale at der tages et alternativt tilbud efter tilbud fra Flex-A. For ca 3 uger siden var der problem med højre baghjuls bremse (Golf Sportsvan)
Bilen blev sidst på dagen transporteret til Flex-A i Ballerup. Allerede næste morgen kom tilbud på over kr. 25000,00. Stort set alt på undervogn og bremse system etc etc var galt - skulle repareres/udskiftes.
Har altid overholdt service eftersyn samt værkstedscheck (gennem Falck abonnement hos Flex-A i Birkerød) Bilen var til lovpligtig syn i juni - godkendt med stor smiley!
Efter anbefaling blev bilen transporteret til bil-værksted i Frederikssund. Efter grundig og gennemgribende undersøgelse, blev tilbuddet på under det halve !! af Flex-A tilbuddet. Værkstedet oplyste yderligere : "De (Flex-A) har sandelig været meget kreative og skulle score "
Kunne kun være enig.
Har, inden dette opslag, skrevet til Flex-A om vores oplevelse - men de har naturligvis ikke reageret
Altid i møde kommende og god dialog…
Altid i møde kommende og god dialog omkring bilen og reparationer. Stor anbefaling herfra
Super god og ordenlig service
Super god og ordenlig service, fuld tilfreds.
Jeg har nu anvendt Flex-A i Ballerup i…
Jeg har nu anvendt Flex-A i Ballerup i snart 4 sæsoner til dækopbevaring og hjulskifte. De er altid flinke og hurtige. Booking online er også ligetil.
Thumbs up herfra.
Top og grundig service
Top service og grundighed af Ignacy. Fin gennemgang af vores bil og meget grundig rådgivning. Kan varmt anbefale ham og stedet💪🏼
Ekstreme priser på reservedele serveret med kedelig kaffe
Jeg vil på det varmeste anbefale dig at frekventere dette værksted, specielt hvis du gerne vil betale en ekstrem overpris for reservedele.
Eksempelvis betalte min bedre halvdel kr. 668,75 for 2 stk H12 12V 55W og 2 stk. 12V 5 W pærer uden arbejdsløn.
Søger man 30 sekunder på nettet, kan man f.eks. finde 4 Osram pærer til ialt 109,00 kr.
Hvorvidt disse vanvittige priser er grundet i, at ens Falck-abonnement dækker udskiftningen, det må stå hen i det uvisse.
Stor tak til drengene fra Flex a.
Stor tak til drengene fra Flex a.
Bilen begyndte og lyse i motorsaven og køre hen og de kikker på den og der er knækket et stik og 30 min efter kunne jeg køre der fra med nyt stik og ingen motorlampe der lyser.
Kan kun anbefale og god hurtig service
Jeg kom med min bil fordi den "hylede"…
Jeg kom med min bil fordi den "hylede" i venstre side,desværre skulle i have bilen en hel dag for at finde ud af hvor lyden kom fra.
Jeg gik til automester, han fiksere det på et øjeblik strammede en rem og så var den klar
Aldrig mere flex A
Nemt, hurtigt og billigt.
Havde booket tid til dækskift. Hurtig og professionel betjening, omhu og engagement fra mekanikerens side og en konkurrencedygtig pris.
Og dejlig kaffe mens jeg ventede.
Vil afgjort anbefale Flex-A til andre!
Reparation af ureafejl i Citroën C3…
Reparation af ureafejl i Citroën C3 hdi.
Min bil fik i slutningen af november 2020 fejlmeldingen: ”Risk of particlefilter clogging”. Altså tilstopning af partikelfilteret.
Jeg aftaler med Flex-A i Ballerup, som har haft bilen til service et par gange, hvor jeg har været godt tilfreds, at de skal reparere den.
Flex-A Ballerup 04.12.2020 udskiftede urea-dysen og sendte partikelfilteret til specialrens. Kr. 9.381,80.
Et halvt år efter kommer samme fejl igen.
Flex-A Ballerup 18.05.2021. Opgav at finde fejlen. Mente det var en softwarefejl. Havde ikke adskilt udstødningen. Ikke desto mindre havde værkføreren André en regning til mig på godt 1300 kr.
Jeg sagde til ham, at jeg godt kunne betale regningen, men så ville de aldrig se mig som kunde mere. Så krøllede Andre regningen sammen og sagde: ”Vi er jo en servicevirksomhed”.
Jeg kørte så til Citröen med min bil.
Citroën Stenløse 27.05.2021 og 04.06.2021 Adskiller udstødning, som er fyldt med krystaliseret urea. Har billede af det. Renser udstødning, da bilen skal køre til Jylland umiddelbart. Konstaterer, at ureadyse ikke virker. Fejlen er der stadig. Men jeg kører til Jylland på nedsat kraft. Tilbage i Citröen siger de, at det må være en reklamations-reparation hos Flex-A, så de synes jeg står mig ved at køre tilbage til Flex-A.
Mine besøg hos Citröen koster kr. 2.790,62
Flex-A Ballerup 10.06.2021 Udskifter dyse på garanti, men partikelfilteret kan nu ikke renses, siger de. Flex-A vil ikke betale udskiftning til et brugt partikelfilter, det må kunden betale kr. 3.125,00
Værkføreren Andre har nu forladt Flex-A, og det er Jesper, som jeg forstår er indehaveren, der står for kundekontakten.
I august 2021 kontakter jeg Flex-A for at spørge, om de vil tjekke, at de har lavet bilen, så det ikke gentager sig, altså at der afsættes krystaliseret urea i udstødningen. De kigger på det og Flex-A Jesper mener, at det må være OK. Jeg klager over at have fået så stor en ekstraudgift ved reklamations-reparationen på knap 6000 kr. Jesper er uvenlig og siger ”Farvel, kan du have det godt”
Samlet udgift for kunden indtil nu på kr. 15297,42.
Den 21.11.2021 kommer samme fejlmelding igen ”Risk of particlefilter clogging”.
Jeg kontakter Flex-A og får en tid 26.11.2021 for at de skal kigge i udstødningen, om der igen er krystaliseret urea.
Nu var der en anden værkfører i skranken. Jeg fik ikke navnet. Jeg oplevede ham uvenlig. Fornemmede, at nu ville de ikke have mere med mig at gøre.
Jeg bad ham om at adskille udstødningen imellem dysen og partikelfilteret, fordi urea nok først krystaliserede, når det var kommet videre i udstødningen og ikke lige på dysen. Jeg ville gerne se, hvordan det så ud. Men det måtte jeg ikke, sagde han. De ville ikke have folk i værkstedet pga corona. Men de kunne tage et billede og vise mig.
Han går så ned i værkstedet, og da han kommer op, siger han, at det ser fint ud. Jeg spørger så om de har adskilt udstødningen imellem dysen og filteret. Det har de ikke, de har bare pillet dysen ud, og der er ikke noget krystaliseret urea på den.
Jeg siger til ham, at jeg jo havde bedt om, at de adskilte udstødningen imellem dysen og filteret. Hvor han så siger, at jeg må betale for en halv arbejdstime, hvis jeg vil have dette. Jeg får ham til sidst overtalt til at adskille udstødningen, som jeg har bedt om. Han går ned i værkstedet og da han kommer op igen, siger han at der er noget krystaliseret urea i røret, men den er ikke lukket. Jeg beder om at se billedet af det. Men det har de glemt at tage. Og nu er bilen samlet og sat udenfor for anden gang.
Jeg måtte ikke komme ned i værkstedet pga corona, men nu har vi udvekslet bilnøglen hånd til hånd 4 gange og været tæt på hinanden. De kunne vel bare have trådt lidt væk og ladet mig komme hen og se, hvordan udstødningen så ud.
Værkføreren sagde, at de ikke kunne gøre mere for min bil. Han sad og kikkede ind i sin computerskærm og klikkede voldsomt med musen, imens han talte med mig.
Han foreslog, at jeg skrev til indehaveren Jesper på jh... , som står på firmaets web-side.
Jeg skrev til Jesper, men han har aldrig svaret mig.
Jeg kørte så igen til Citröen i Stenløse. Her konstaterede de, at der ikke var krystaliseret urea i udstødningen, men at det brugte partikelfilter, som jeg havde fået sat i et halvt år tidligere, skulle renses.
Dette kostede godt kr. 5.000 kr.
Så nu har min samlede udgift for reparation af en urea-fejl rundet kr. 20.000.
Det har været et meget frustrerende forløb, og jeg kan ikke anbefale Flex-A til nogen mere. Når tingene går godt er det fint, men når der opstår problemer, har jeg oplevet, at de bliver ubehagelige.
Så fra nu af er det Citröen Stenløse, dem kan jeg anbefale på det varmeste.
Vikingeskibet 🛶
Med Simon Som Kaptajn, kan det ikke gå galt 👏🇩🇰
Imødekommende og professionelle
Fantastisk service. Stor anbefaling til værkstedet ude i Ballerup og et stort tak til Simon for hjælp og kyndig rådgivning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.