Meget dårlig returservice - pas på med at handle med Flexxi!
Meget dårlig returservice – stadig ingen refundering til trods for at virksomheden lover, at dette kan ske uden problemer!
Jeg er meget skuffet over min oplevelse med Flexxi. Jeg kontaktede virksomheden angående returnering af Flexxeren, da den ikke levede op til mine forventninger og efter min mening er af meget ringe kvalitet, men der gik +20 dage, før jeg overhovedet fik svar.
Efterfølgende har jeg fulgt deres vejledning og sendt varen retur, men pakken ligger nu på 4. dagen i pakkeshoppen, fordi Flexxi tilsyneladende hverken vil modtage den ved aflevering på adressen, eller vil afhente den i pakkeshoppen. Det betyder, at returneringen ikke er færdigbehandlet, og jeg fortsat ikke har fået mine penge tilbage.
Det er ikke rimeligt, at kunden skal vente så længe på svar og derefter risikere at stå uden refundering, fordi virksomheden ikke vil modtage eller afhente returpakke.
Både deres kundeservice og håndtering af returneringer er under al kritik, og jeg anbefaler, at man nøje overvejer om man vil handle med Flexxi - jeg vil ihvertfald ikke!