Flight Park - Parkering Gardermoen Avaliações 8.216

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Første gang jeg bruker dere. Det var lett og bestille, dere sto klare når jeg kom, det var smskontakt med dere hvor dere svarte så og si med en gang når jeg skrev at flyet var litt forsinket på hjemtu... Ver mais

A empresa respondeu

Sobre Flight Park - Parkering Gardermoen

Escrito pela empresa

Gardermoens enkleste parkering!

Slik fungerer det
Når du ankommer Gardermoen kjør opp foran avgangshallen og legg deg i venstre fil. Ta til venstre inn på korttidsparkeringen.

Der møter du vår kundebehandler som parkerer bilen trygt på Flight Parks døgnbemannede parkeringsområde. Se etter vår profilerte medarbeider eller vår blå firmabil.

Spørsmål og svar

Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester
Flight Park har egen vaskehall hvor vi håndvasker alle biler. I tillegg samarbeider vi med verksteder i nærområdet og kan tilby mange praktiske tjenester mens du er på reise.

Tjenestene bestilles på nett sammen med parkeringen. Du betaler når du henter bilen.

Bestill Online

Kom hjem til en god og varm og kjøreklar bil
Når du returnerer, henter du bilen samme sted som du leverte den. Vi følger med dersom flyet ditt er forsinket.

Du kan alltid kontakte oss på vår døgnbemannede telefon 400 58 161.
2WiuVPp.md.jpg

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Heia Flight Park

Jeg bestilte, fikk bekreftelse asap og kunne glede meg til ferie . Vi hadde avgang kl 06 og kunne ikke bruke buss og tog. Ble mottatt av blide medarbeidere både ved avlevering og henting av bil. Nydelig å sette seg inn i varm bil når det var minus 10 ute. Grei pris også. Fikk også god info om hvor levering og henting skulle skje.

17 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig betjening på flyplassen og per…

Hyggelig betjening på flyplassen og per telefon. Det skjedde en glipp angående en uforutsett gebyr, men selskapet ordnet opp med en gang. Skulle ønske andre parkeringsselskaper var like løsningsorienterte og imøtekommer kunder på denne måten!

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Vårt valg nr 1

Vårt valg nr 1 når det kommer til parkering på Gardermoen. Trivelige folk og god service. Deilig å slippe å leite etter parkering når man skal ut å fly, og herlig å få levert varm bil rett "utafor døra" når man kommer tilbake. Spesielt vinterstid.

10 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rask avlevering /levering

Rask avlevering /levering. Ren bil, men mistet nøkler til skiboks, og fordi baggasje var forsinket gikk dette ut over tiden vi skulle hente bilen (1t), og. I måtte da betale ytterligere parkering. Skulle gjerne fått en sms med påminnelse om å gi beskjed ved forsinkelser når man landet.

22 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flott opplegg

Flott opplegg - men virket som det var rygget i en brøytekant da store deler på bakparten var dekket med snø tom hengerfeste hadde hard snø på seg - men utrolig lettvint 🙂

23 de fevereiro de 2026

Enkelt

Enkelt med levering og henting bil, må være obs på at du kan gi beskjed om autotrekk kortidsparkering var urimelig lenge (fra du leverte bilen før de kjører den bort), så kan de trekke fra mellomlegget

1 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais