Tog vårt ärende hela vägen till domstol. Kan varmt rekommendera denna tjänst. Efter avgörandet kom utbetalningen omgående till kontot efter avdrag för provisionen enligt avtal. Kommer definitivt anlit... Ver mais

Mycket bra. Dom ger alltid uppdateringar och återkopplingar när något sker i ärendet. Och vi fick ut våra pengar pga försening. Allt gick smidigt och snabbt. Supernöjd . Rekommenderar verkligen 😍
Managed to get compensation of abt 50% for all our expenses related to a delayed flight, minus the agency fee. I think its a very decent result considering 3 years of completely fruitless attempts of... Ver mais
Flightright har funkat jättebra. Jag har fått löpande information om läget hela tiden och utbetalningen gick snabbt när fallet väl var klart (det tog lång tid, flera månader, men Flightright gav inte... Ver mais

Fyra år senare, ingen aning om hur, lyckades flightright få ut våra pengar från SAS. Jag försökte från början med SAS nekade och nekade med falska uppgifter som väder - alla andra plan gick…
Enkel process med flightright och de meddelade hela tiden.
Toppen bra!
Fick bra stöd och hjälp för att få ersättning för min kraftigt försenad flygresa. Tacksam för all hjälp från flightright, hade aldrig fått pengar tillbaka annars!
Det gick så fort och smidigt med er!
Tack så mycket!
Mycket bra, jag bara skickade in bokningsbekräftelse, kvitto och boardingkort så skötte dom resten. Det tog lång tid men det berodde främst på flygbolaget.
Everything went as they promised, 5 stars ⭐️, recommended.
Flightright helped me get €250 from Lufthansa when my flight was canceled, even though Lufthansa didn’t want to pay at first.
Utan hjälp så har jag blivit utan ersättning. Blev nekad ersättning av flygbolaget först.
Result-driven, fast, friendly, good communication and achieved great results
Supersmidigt, jag hade inte fått någon ersättning utan Flightrights hjälp
Juni 2025 kommer det massor med euro från en inställd flight januari 2022 med SAS. Då skickade vi in till SAS som avslog vår begäran . Då vände vi oss till flightright och nu 3,5 år sedan kommer vår ersättning på 800 euro (avser två personer) minus deras arvode. Jag hade aldrig orkat jobba med detta i 3,5 år utan tackar flightright för ett fantastiskt bra jobb och att ni har löpande informerat mig om vad som händer.
Härligt och nu förtjänar högsta betyg.
Mitt flyg från Umeå till Malmö blev försenat dagen jag skulle ner för att gifta mig. SAS bokade om oss till nästa dag och vi fick sova över i Stockholm, men när jag kontaktade dem för ersättning vägrade de och skyllde på vädret och ATC.
I ett sista försök vände jag mig till Flightright och det fungerade. Efter cirka tre månader fick vi tillbaka 595 euro för 5 personer. Det var inte hela summan enligt EU261, men det var pengar vi annars aldrig hade fått.
Värt väntan.
Så glad att det finns ett företag som står upp för ens rättigheter och driver en process framåt över lång tid, i detta fall 2år, för att sedan även vinna mitt fall de åtagit sig. Skulle använda er igen om så behövs!
Det var andra gången jag vände mig till flightright. 1:a gången gick snabbt men andra gången tog det nästan 1,5 år…aldrig att jag trodde vi skulle lyckas men ni gav inte upp o vann till slut. Verkligen grymt jobbat o ni kommer alltid vara mitt första val om jag hamnar där igen med försenat flyg.
Tog tid, närmre 10 månader innan jag fick ersättning av Swiss. Men hade jag inte anlitat Flightright hade det inte blivit några pengar alls.
Vi är jätte nöjd med er service och för att ni kunde hjälpa oss. Ni fanns med oss hela vägen och uppdaterade oss om hela processen. Vi är jätte tacksamma!
Tack.
Bra service men man behöver ha tålamod, inbetalningen kom efter två och ett halvt år. De svarar snabbt på frågor. Fick skicka in uppgifterna om flygresan flera gånger.
Snabb och enkel hantering!
Utmärkt kommunikation från dag ett!
Proffsigt!
Snabb och bra service och det blev en bra summa tillbaka, även om Flightright tar en stor avgift för att utföra jobbet. Jag slipper all korrespondens och jobb med flygbolaget.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.