FloorFred Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Floorfred är stolen med ett lagom litat ryggstöd och skön sittdyna som gör att jag kan sitta på golvet länge utan att få ont i ryggen! I mitt yrke som förskollärare sitter jag en hel del på golve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja Infantil
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de artigos para reforma residencial
  4. Loja de Móveis Infantis

FloorFred är den ergonomiska golvstolen. Skandivavisk hållbar design. Ihopfällbar och lätt att ta med. Ta vara på småbarnsåren. Där en hel del händer just på golvet. Det behöver inte vara obekvämt att sitta på golvet! Få mer ork till lek och mysiga stunder tillsammans på golvet, utan att få ont i ryggen. För en bekväm vardag. Vår stol är speciellt utformad för att ge den perfekta sittställningen, och avlasta ländryggen helt. Vare sig du ammar, matar, läser eller leker tillsammans med ditt barn, så får ryggen det stödet den behöver. Ryggstödet är lite lätt bakåtlutat. Låst i ett läge, just pga att den har det optimala ergonomiska vinkeln. Lutar du dig mer bakåt tappar du stödet för ländryggen. Enkel att fälla ihop, och stuva undan vid behov. Stolarna kan lätt staplas på varandra. En stol för livet utan åldersbegränsning, användningsområdet är stort. Läs-stol, gaming-stol för äldre barn, meditationsstol, extrastol i vardagsrummet. Låt den gå i arv, vi är många som sitter på golvet av olika anledningar. Ergonomiska golvstolar är perfekta för att leka tillsammans med barnen på deras nivå. Ett ryggstöd gör att du sitter bekvämt och kan sitta längre stunder, utan att få ont. Du kan vara med precis där leken händer. För ditt barn är det stor skillnad om du sitter lite mer passivt lutad mot en vägg eller soffa, jämfört om du aktivt väljer att sitta bredvid i rummet. FloorFred är en designad möbel, med noggrant utvalda tyger av hög kvalitet. Den är smidig att flytta runt hemma mellan vardagsrum, barnrummet eller varhelst våra små vill hänga. Ergonomiska golvstolar förenklar och möjliggör mer lek på golvet. FloorFred är den självklara möbeln för alla familjer med barn

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

46 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slow to respond and ship

I placed my order on 23rd of March, received an order confirmation but then nothing for a week. I contacted them but received no answer, until I sent another mail. I was unable to get a hold of them through their phone number. The mail said they were a bit delayed with shipping but would ship my order the next day. No order shipped the next day, but I have now received confirmation that they have "created" the delivery at DHL, but the order is not at DHL yet.
I am disappointed with the slow execution of my order, but that would be way less disappointing if only they communicated to me, sent updates and told me they were behind on deliveries upon placing the order, instead of when I asked a whole week later. (They also write on their website they will inform of delays, which they did not do on their own account).
Some family has a Floorfred and I have tried it and it was very good, so I am sure the product is nice and I will be very happy with it, but for now the costumer service has been bad and disappointing, sadly.

23 de março de 2025

Hi Katrine,
We've had a lot of orders in march and been slightly behind on deliveries. We replied as soon as we saw your email, in our spam ( as emailed). Very sorry for the inconvenience caused.
How very unfortunate that you also couldn't get through on our phone. It's open almost 24/7.
That DHL gets delayed on pick ups is unfortunately out of our control. But still frustrating of course!

Glad that you like FloorFred and hope that you will like your FloorFred as much as your family.
I wish you all the best.

Warm Regards
Sofie

Fantastique.

Fantastique.
Bonne communication avec Sofie pour pouvoir avoir mes 2 Floorfred en Belgique.
Ils sont très pratiques, bien finis, belle matière et beau colori, je suis enchantée.
Ils sont si beaux, c'est presque dommage de ne pas avoir l'utilité d'en commander en plus, dans d'autres couleurs.

13 de fevereiro de 2025

Merci Beacoup Anne-Catherine!
Thank you so much for sharing these kind words, it means a lot💝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabb leverans och underbar stol

Supersnabb leverans och underbar stol! Har en egen och köpte nu till kompisar. En succé!

26 de novembro de 2023

Resposta da FloorFred

Tack Klara! Vilken underbar recension, gjorde min måndag:) Och vilken omtänksam present! Tack snälla för att du delar❤️🙏🏼
Sofie

Världens bästa service

Världens bästa service! Jag som nybliven trebarnsmor blev förtvivlad när mannen tvättat och krympt dynan till min älskade stol. Hörde av mig om råd till floorfred och fick bästa servicen och kunde köpa en dyna 🙌 Nu är det full lek (och amning) på golvet igen! Rekomenderas starkt!!!

28 de agosto de 2023

Älskar min FloorFred

FloorFred är en snygg, praktisk och skön stol för golvets alla aktiviteter. Jag älskar min grå FloorFred, passar stora som små!

27 de julho de 2023

Resposta da FloorFred

Så roligt att höra, tack snälla för fin recension Madeleine!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Floorfred är hur bra som helst

Floorfred är hur bra som helst! Liten och nätt och förvånansvärt bekväm att sitta i. Önskar jag köpt en för länge sen. Mammaryggen har nu mycket större chans att klara småbarnsåren.

21 de março de 2023

Resposta da FloorFred

Den här typen av recensioner betyder allt för oss, vad roligt att höra Stina!! Stort tack för din recension💝

I love their products

I love their products. In fact, anything can bring me closer to my children. I found Floor Fred to be on the same level with the kids.

20 de março de 2023

Resposta da FloorFred

Thank you for your kind words Morteza!

Vilken klockren produkt

Vilken klockren produkt. Tänk att jag nu kan sitta både mjukt och bekvämt på golvet och leka med barnbarnen. Och så bra för mammor som ammar att kunna sitta bekvämt på golvet och på det sättet vara nära även det äldre syskonet. Önskar den hade funnits när mina var små. Hade varit guld värt!

3 de março de 2023

Resposta da FloorFred

Vilken fin läsning:) Stort tack för din recension Kerstin!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Floorfred, stolen som gör att jag slipper ryggont!

I mitt yrke som förskollärare sitter jag en hel del på golvet, något som ofta ger mig ont i ryggen/ryggslutet. Floorfred är helt perfekt, att få ett stöd för ryggen hjälper otroligt mycket, har väldigt sällan ont i ryggen och kan sitta på golvet långa perioder nu!

Att beställa och få hem Floorfred gick smidigt och väldigt fort!
Finns i många jättefina färger, man vill nästan ha en av varje 😉

11 de fevereiro de 2023

Resposta da FloorFred

Tack snälla Jennie för en så fin recension! Inget gör oss gladare än när FloorFred gör skillnad i vardagen, underbart att höra! Tack för att du delar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt kundbemötande och service.

Köpte vår fantastiska stol våren 2020 och den har använts flitigt av oss föräldrar och vår dotter. Tog kontakt med Floorfred via instagram när vår stol började krångla lite. Fick svar inom 24h och har därefter fått hjälp med att få utskickat nya delar till stolen och till slut skickade vi in hela stolen för felsökning och de ordnade helt nya ramar som nu fungerar felfritt.

Är tagen av det fina kundbemötandet och den otroligt höga nivån av service som Floorfred erbjudit.

Kan inte rekommendera denna stol nog!

Tack för att ni räddat våra ryggar med stolen och extra stort tack för att Ni visar vad utmärkt kundomhändertagande och kundservice är.

25 de janeiro de 2023

Resposta da FloorFred

Vilken otroligt fin recension, stort tack för den Nazli❤️

Större sittdyna

Det tycker det borde finnas en lite större modell. Min rumpa var lite utanför sittdynan och det vart ”obehagligt”. I övrigt väldigt fin stol.

9 de janeiro de 2023

Resposta da FloorFred

Kul att du tycker stolen är fin och var nöjd med service för retur💜 Tråkigt att du upplevde dynan för liten såklart, vi tar med oss din feedback tack!

Rekommenderas!

Jag hade möjligheten att vinna en FloorFredstol och är supernöjd. Detta är en produkt jag inte visste fanns innan tävlingen dök upp men som är så användbar till olika ändamål. För egen del använder jag den när jag sitter med mina små barn på golvet och kan vara mycket mer flexibel än tidigare då jag antingen fick ont i ryggen eller lutade mig mot större möbler som inte går att flytta. Stolen känns gedigen och av bra kvalité. Jag rekommenderar både den och företaget, som varit mkt trevliga när vi haft kontakt.

1 de janeiro de 2023

Resposta da FloorFred

Stort tack Isabelle för så fin och utförlig recension! Och Grattis igen:)!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alla är över 15 år borde prova att…

Alla är över 15 år borde prova att sitta på golvet med en Floorfred! Skillnaden!
🌺

17 de janeiro de 2023

Resposta da FloorFred

Eller hur:)? Så bra att den gör skillnad! Stort tack för din tid att du delar recension!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter och trevligt bemötande

Jag är väldigt nöjd med mina produkter från Floorfred och dessutom väldigt nöjd med bemötandet av Sofie på företaget. När jag fick hem min andra stol fick jag även en gullig lapp med personligt meddelande vilket uppskattas mer än vad man kan tro! Tusen tack!

15 de dezembro de 2022

Resposta da FloorFred

Tack själv Lisa, så roligt att höra! Hoppas att du blir lika nöjd med din andra stol:) Och stort tack för så fin recension. Varma hälsningar Sofie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både jag och mitt barn älskar att sitta…

Både jag och mitt barn älskar att sitta i stolen.
Jag kan inte tänka mig ett skönare sätt att sitta och leka med min son på golvet. Har blivit att jag sitter hellre på den än i soffan.

30 de novembro de 2022

Resposta da FloorFred

Ett sånt fint omdöme🥹Tack snälla för det! Och stort tack för att du tog dig tid att dela en recension💝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätteskön och snygg stol!

Jätteskön och snygg stol!! Har verkligen förenklat umgänget på golvet med vårt barn! Nu slipper vi värk i kroppen av att sitta obekvämt! Rekommenderas 😊👍

19 de novembro de 2022

Resposta da FloorFred

Vad underbart att höra Petra! Tack snälla för din fina recension, och att du tog dig tid att dela!