Fantastisk service af "Selim" fra første besøg til gulvet var levererat og lagt. Min kone fandt butiken på nettet og vi behøvede ikke besøge eller kigge i nogen anden gulvebutik efter vore... Ver mais

A empresa respondeu
Dette er anden gang, vi bruger Floorshop, og vi har fået rigtig god hjælp begge gange. Vi har tidligere købt vinylgulv, og nu har vi købt fliser til vores badeværelse. Yasin har stor viden om pr... Ver mais
A empresa respondeu
Købte gulv hos Floorshop, og hele forløbet var virkelig i top! Rådgivningen i butikken var ekstraordinær, man kunne mærke, at de faktisk vidste, hvad de talte om og tog sig tid. Varerne kom præ... Ver mais
A empresa respondeu
Vi kommer igen. . . Vi fik virkelig en god betjening, vejledning og handel i odense-butikken. Vi har netop lagt nyt gulv som gerne skulle være slidstærkt og let at vedligeholde, hvilket havde stor be... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Vi leverer altid den bedst mulige kvalitet...
Roholmsvej 10A, 2620, Albertslund, Dinamarca

Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min kone fandt butiken på nettet og vi behøvede ikke besøge eller kigge i nogen anden gulvebutik efter vores første besøg i Albertslund Floorshop.
Hun er meget pedant og ikke nem at overtale, og ikke mig heller som arbejder i byggebranchen og desuden er sælger. Men Selim lykkedes på første besøg.
Vi var ikke den nemmeste kunde, fordi vi var nød at få et speciellt og flot golv med lav maxhøjde (til et varmegulv på betong).
Og det skal vara høj kvalitet til ret pris fordi vores budget ikke var så højt. (En forsikringsskade)
Men vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet eller udseende.
Det ska vare sildeben som kan fuldlimes direkt på betong.
Selim kunde hjælpe os at finde det flotteste gulv og give den beste pris (i hele Danmark) for at hjælpe os til vores projekt.
Det er virkelig god service at ikke kun tænke på penger uden at hjælpe en kunde med særlige behov.
Vi kan varmt rekommendera Floorshop till alle privat- og erhvervs kunder.
Tusind tak for all god service :)

Resposta de Floorshop
Fantastisk service, gode råd og god tid. Jeg kan varmt anbefale at købe gulve herfra. Kommer her igen næste gang jeg skal have et gulv.

Resposta de Floorshop
Vi købte gulv og fliser hos Floorshop og blev lovet 50m2 kunne være i en VW up. Det kunne knap nok være i en E-tron da vi hentede det og vejede +250kg. Fliserne manglede vi en pakke mere af og vi blev lovet at vi selv kunne hente dem på lager 14 dage efter. Da vi ankom 14 dage efter fik vi besked fra lageret at de intet vidste og at de ikke havde fliserne på lageret. Derudover skal du bruge din arbejdstid mellem 8-16 for at køre ud til lageret, da de ikke har åbent ellers. Ville være en god service lige at nævne det. Vi ringer til vores sælger og han lover guld og grønne skove om at han tager fat i producenten. Han ringer rundt og får sendt os en halv pakke fliser og vender retur når han har den sidste del af pakken. Sommer summarum er det nu 2 måneder senere. Vi har stadig kun modtaget en halv pakke fliser men betalt for en fuld pakke. Vi har heldigvis fundet et andet sted til vores renoveringsprojekt. Træls oplevelse. Det eneste positive var at sælger undskyldte for at lyve.
Varen passer til beskrivelsen - og lever helt op til forventningen. Kundesupport telefonisk fungerer hurtigt og rigtig godt. Varen kom superhurtigt, og blev leveret efter anvisning. - Ingen vrøvl - alt perfekt 👍👍👍

Resposta de Floorshop
Var sent ude med at få bestilt fliser men medarbejder Nuri var fantastisk til at hjælpe med en hurtig løsning - så god service og handlekraftige beslutninger med hensyn til nærmest umulig hurtig levering.
Så stor anbefaling

Resposta de Floorshop
Godt produkt til en ok pris.Får meget ros af vores gæster 😊

Resposta de Floorshop
Yasin har stor viden om produkterne og giver god rådgivning. Han gør en ekstra indsats for at finde de bedste løsninger og muligheder, så man bliver tilfreds.
Han er også meget hjælpsom i forhold til pris og gik langt for at sikre at vi fik en god samlet løsning.
De tilbyder produkter i god kvalitet, og vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

Resposta de Floorshop
God kunderservice og glad ekspedient.
God viden omkring gulve og de forskellige typer de sælger.
Det eneste der var træls var kun en på arbejde da vi besøgte dem og vi havde travlt.
Da vi var i tvivl omkring gulvet var det nemt løst over telefonen.

Resposta de Floorshop
Meget god service fra Nuri. Jeg havde mulighed for at ringe flere gange og få afklaret alle detajler, som han tog vider med producenten, hvis der var detaljer vi mangled. Klar og professionel rådgivning hele vejen igennem.
Tak!

Resposta de Floorshop
Meget professionel og tillidsfuld proces. Kan kun varmt anbefale floorshop. Kompetent rådgivning og Nuri var en meget behagelig rådgiver igennem processen. Vi kommer til at bruge dem igen i fremtiden.

Resposta de Floorshop
Selim fra Floorshop har ydet en professionel og imødekommende service gennem hele forløbet. Han var kompetent i sin rådgivning, lyttede til vores behov og hjalp os med at finde den helt rette løsning. Vi oplevede en effektiv og velstruktureret proces fra første henvendelse til endelig levering.
Vi har været meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale Floorshop til andre, der ønsker en tryg og professionel handel.

Resposta de Floorshop
God betjening og fornuftig pris. Nu mangker vi bare at få varerne leveret som aftalt.

Vi kommer igen. . .
Vi fik virkelig en god betjening, vejledning og handel i odense-butikken. Vi har netop lagt nyt gulv som gerne skulle være slidstærkt og let at vedligeholde, hvilket havde stor betydning for os. Det eneste (og meget lille minus) at man får rigtig mange informationer, for mange, som vi alligevel ikke forstod :D

Resposta de Floorshop
Jeg har købt gulv fra floorshoppen. Jeg er yderst tilfreds med deres rådgivning til at starte med. Man mærker tydeligt de brænder for det de laver. Giver en ærlig rådgivning.
Jeg fik gulvet sat op af dem også eller nogen de samarbejder med. Jeg er så glad for resultatet og de finder hurtigt løsningen, hvis fragten er forsinket grundet vejret. Så træder de til for at overholde deres aftaler.
Kæmpe anbefaling.

Resposta de Floorshop
Til hver en tid vil jeg med de varmeste anbefalinger anbefale floorshop.dk gulvshop. Vi fik en skarp pris og et lækkert produkt.
- selv når wc’et brænder og fragt mændene ikke kan komme ud og levere det grundet sne og is, rykker de for sagerne og finder en løsning så deres aftale bliver overholdt. Og det må man sige selim i den grad formåede. Kom god kunde service og kæmpe respekt for deres energi i og gøre deres kunder glade. 🙏 derfor anbefaler jeg deres shop.

Resposta de Floorshop
Fin kundeservice også da sneen drillere levering
God service og god vejledning, både inden køb og da jeg havde spørgsmål efterfølgende.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.