Floriculture Holland Avaliações 11

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

De steeds groter wordende vraag naar voedsel en de noodzaak om onze uitstoot drastisch te verlagen vraagt om innovatieve oplossingen. Om de voedselproductie effectief te verhogen en negatieve milieueffecten zoveel mogelijk te beperken bieden wij tal van innovatieve producten die geschikt zijn voor de stadslandbouw, urban farming, urban gardening. Stadslandbouw is de productie van voedsel in en om de stad. Bijvoorbeeld in stadsboerderijen, volkstuinen en schooltuintjes. Deze vorm van landbouw heeft ook vaak andere doeleinden dan voedselproductie, zoals educatie, zorg, zelfvoorziening en recreatie. De producten die wij aanbieden worden zo milieuvriendelijk mogelijk van recyclebare grondstoffen geproduceerd op Europese bodem. Onze producten zijn voorzien van het bekende Europese veiligheidskeurmerk en voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen.

Informações de contato

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

11 avaliações

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Reeds op 19 juli een bestelling gedaan…

Reeds op 19 juli een bestelling gedaan voor een insectenbom. We zijn 5 augustus nog steeds niets ontvangen. De plaag breidt zich steeds verder uit.
Na een mail dat het product niet binnen en dat het woensdag geleverd wordt, nog steeds niets ontvangen.
Wanneer je belt, antwoordapparaat.
Waarschijnlijk hebben ze het telefoonnummer genoteerd en nemen niet op.
Ik wil mijn geld terug, oplichters...

5 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I received the wrong items

I received the wrong items: I ordered the low flexitrays 80x80 and they've sent the high ones of 10cm high. I tried contacting them 3 times via online webform to return within the 14 days return policy but no answer. Do not shop here!

21 de abril de 2025
logotipo da Floriculture Holland

Resposta de Floriculture Holland

Dear customer, thank you for your message. Can you email us on info@floriculture-holland.com. We tried to contact you but your email is not working, due to technical issues our webform is not coming through at the moment. We would like to solve the issue. Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf en op geen…

Waardeloos bedrijf en op geen mogelijkheid contact mee te krijgen! Geld weg… lamp nooit ontvangen.
Op 25-04 3 kweeklampen besteld, bedrag boven de €200,-
Zonder enige info te krijgen over dat er iets verstuurd is worden er 2 lampen bij een van de buren geleverd. Lamp 3 ontbreekt tot op de dag van vandaag!!
Gemaild, contactformulier ingevuld, verschillende telefoonnummers gebeld, maar krijg met geen mogelijkheid contact, nog reactie op de mails.
Schandalig

25 de abril de 2024

bestelling niet gekregen

Op 24/07/2024 plaats ik een bestelling twv 211€.
Geld gaat mooi van mijn rekening en krijg bevestigingsmail maar dat is ook al.
Op vandaag 11/09/2024 nog steeds niks ontvangen en op herhaaldelijke mails wordt niet gereageerd, telefonisch krijg ik ook geen contact.

11 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf

Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf. Het geeft zichzelf waarschijnlijk uit voor Horticulture-holland en bij afrekenen bij paypal opeens in Floriculture-Holland. Ben 83 Euro kwijt. Telefoon word nooit beantwoord en geen email bericht noch orderbevestiging. Op FB is er ook al dezelfde klacht van iemand anders. Pas op.

10 de agosto de 2024
logotipo da Floriculture Holland

Resposta de Floriculture Holland

Beste,

Allereerst excuses voor het onstane ongemak.

Door de zomervakanties zijn we momenteel wat onderbezet. Uw betaling is gestorneerd, aangezien het door u bestelde product tijdelijk is uitverkocht en pas over 2 a 3 weken weer leverbaar is.

Wel vind ik het vreemd om te horen dat u geen orderbevestiging per email heeft ontvangen. Dit gaan wij dan ook even voor u na. Wanneer de nieuwe voorraad duogrows weer binnen zijn, zullen wij u even een e-mail sturen.

Nogmaals excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijk groet,

Floriculture Holland

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.