Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Flowly er en dansk virksomhed med en klar mission: at give kvinder en naturlig og effektiv måde at håndtere menstruationssmerter på – uden piller, hormoner eller bivirkninger. Vores produkt, Flowly Relief, er udviklet specielt til at lindre kramper og smerter hurtigt og skånsomt. Ved hjælp af dokumenteret TENS-teknologi (Transkutan Elektrisk Nervestimulation) sender enheden blide impulser gennem huden, som hjælper med at blokere smertesignaler og samtidig frigive kroppens egne smertelindrende endorfiner. Resultatet er mærkbar lindring på få minutter. Flowly Relief er genopladelig, lydløs og diskret – designet til at kunne bruges overalt, uanset om du er hjemme, på arbejde, i skole eller på farten. Den er CE-mærket og baseret på teknologi, der i årtier har været anvendt inden for fysioterapi og smertebehandling. Hos Flowly tror vi på, at kvinder fortjener bedre løsninger til at håndtere deres cyklus. Derfor er Flowly skabt af kvinder, for kvinder – med fokus på frihed, tryghed og velvære i hverdagen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig imponeret!

Et produkt der rent faktisk virker på ens menstruationssmerter! Bruger det fast når mine smerter er rigtig slemme. Er virkelig imponeret over produktets batteriniveau, der virkelig kan holde længe mellem opladning. Dog synes jeg det er irriterende at produktet automatisk slukker hver 20. min, da det kan være besværligt at tænde hvis man har det på i skole eller på arbejde. Jeg anbefaler det alligevel til alle mine veninder, som har menstruationssmerter, da det er et virkelig godt behandlingssupplement.

19 de outubro de 2025

Resposta de Flowly

Tusind tak for din grundige anmeldelse 💕
Vi er så glade for at høre, at Flowly virkelig hjælper dig med dine smerter, og at du bruger det fast, når det er værst. Vi forstår godt, at autoslukningen efter 20 minutter kan være lidt upraktisk, især hvis man bruger Flowly i skole eller på arbejde, men den er der af sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder meget for os, at du stadig anbefaler Flowly til dine veninder, og vi bliver så glade, når vi hører, at produktet gør en forskel i hverdagen 🌸

God og hurtig virkning

Den begynder at virke super hurtigt, og det er en befrielse, når man har mange smerter.

17 de outubro de 2025

Resposta de Flowly

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du oplever hurtig lindring! 💛

Et produkt der virker

Jeg har været virkelig glad for at finde Flowly som et naturligt alternativ til piller mod menstruationssmerter. Produktet er diskret, nemt at bruge og – vigtigst af alt – det virker. En varm anbefaling herfra.

18 de setembro de 2025

Resposta de Flowly

Tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for Flowly 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En diskret hjælp i hverdagen!

Den har virkelig overrasket mig positivt!
Man kan selv justere intensiteten, så den passer til ens behov. Den giver en behagelig lindring og gør, at jeg kan komme igennem dagen uden at være ligeså låst fast af smerter, som jeg har været før.

15 de setembro de 2025

Resposta de Flowly

Tusind tak for din fine anmeldelse 💕
Hvor er det dejligt at høre, at Flowly har gjort en forskel for dig i hverdagen!
Bedste hilsner, Flowly

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais