Zeer tevreden over Linc & partners, altijd behulpzaam en klaar voor eender welke vraag! Zojuist rr bespreking gehad met Hasan en Fatih
Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past? Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel.... Ver mais
Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met... Ver mais
Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.
Graaf de Theuxlaan 8, 3550, Heusden-Zolder, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Erdem beyin ilgisinden çok memnun kaldım başarılarının devamını dilerim

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Hun hebben mij drek geholpen met mijn probleem en klantvriendelijkheid was er enorm.

Çok saygili yardim sever
Pırıl pırıl gençlerimizi böyle başarili görmektrn gurur duydum
Siddetle tavsiye ederim

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
İk kan het zeker zeggen dat het beste boekhouder is. Altijd goed geholpen en de visie verder zetten voor een groeiende gezonde onderneming.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Top Service en altijd goed uitgelegd.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik ben ontzettend tevreden met mijn boekhoudkantoor Linc, zowel in Beringen als in Heusden.
Ze staan altijd klaar voor hun klanten. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn administratie, financiën of andere zaken. Ze nemen veel werk uit handen en plannen zelfs zelf afspraken in om te praten over groeistrategieën en de toekomst van je onderneming.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze hun klanten niet gewoon als klanten zien, maar als mensen die deel uitmaken van hun verhaal. Die persoonlijke aanpak maakt echt het verschil.
Ik ben heel blij dat ik voor Linc heb gekozen.
Bedankt voor alles! 🙏🚀

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ze hebben me geholpen om te begrijpen welke stappen ik moet ondernemen om een zaak optestarten

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Soms heb je gesprekken die blijven hangen. Gesprekken die nieuwe inzichten geven, je blik verruimen en je net dat extra vertrouwen geven om verder te gaan. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle eyeopeners en tips die ik heb gekregen.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leven en zaken.. Ondertussen nu Advies Expert/accountant van mijn groeiende kredietmakelaar bedrijf 💶 Altijd de persoon geweest waar ik naartoe kan voor AL mijn vragen. Zeker ZEKER EEN AANRADER maar niet met z’n allen aub we hebben hem nodig 😌

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Snelle service, transparant en altijd bereikbaar (zelfs op zaterdag en zondag)!
Zeker een aanrader voor beginnende ondernemers of bedrijven die hun bestaande dossiers willen overzetten.
Ook leuk hoe Fatih tips geeft over ondernemen op zijn socials de laatste weken :)

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Altijd behulpzaam, heel vriendelijke mensen. En doen hun werk gewoon correct en op tijd wat belangrijk is voor een ondernemer!

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Not your average accountant. Denken mee, super behulpzaam.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Schrik om zelfstandig te zijn? Niet met deze boekhoudkantoor.
Net een medevennoot die meedenkt en focust op groei.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Super, ingelichte gesprek gehad over de stand en groeii van mijn business. Klaar voor de volgende stappen!

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Fiduciaire Linc isn’t your usual accountant. It’s my sparring partner in acquisitions, planning our growth for our company. Happy to work with the full team.

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Onderbouwde uiteenzetting, nuttig voor het ondernemen.
Professionele aanpak, duidelijk iemand die zijn vak kent.
Nogmaals bedankt!
Coşkun Beṣ

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Een zeer goede uiteenzetting over boekhouding, zelfstandigenstatuut en ondernemerschap.
Fatih ging in op vragen van het publiek en gaf gerichte tips en adviezen!
İk kijk uit naar meer bijscholingen en uiteenzettingen van Fatih!

Resposta da Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.