www.fluffyslime.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Escrito pela empresa

Vi laver Danmarks bedste slim, vi forbedrer stadig vores produkter, og vi vil gerne have feedback fra vores kunder til at kunne nå frem til den bedste service og de endnu bedre produkter

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

3 de junho de 2025

Resposta da www.fluffyslime.dk

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for, at du synes det var nemt og overskueligt – præcis sådan vi gerne vil have det 💖
Håber du elsker din slime!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke herfra!

Jeg bestilte Slim d. 6. Maj. Pengene er trukket men jeg har ikke fået mine varer endnu.

Jeg har kontaktet FluffySlime via deres mail og får ingen respons. De trak pengene samme dag og der stod levering ville være 2-6 hverdage.

KØB ALDRIG HERFRA.

6 de maio de 2025

Resposta da www.fluffyslime.dk

Tusind tak for din besked – og først og fremmest undskyld for den uheldige oplevelse.

Vi er virkelig kede af, at din ordre blev forsinket, og at du ikke fik hurtigt svar på din henvendelse. Det er slet ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Dine penge er naturligvis blevet refunderet som aftalt, og vi håber, at du alligevel blev glad for din ordre, selvom den kom et par dage senere end forventet.

Vi fik tilføjet lidt ekstra gaver i din ordre.

Super god service

Super god service! Selvom der var en forglemmelse i den oprindelige pakke, blev den manglende vare leveret dagen efter sammen med en kompensation. Hurtige til at svare på mails.

29 de dezembro de 2024

Resposta da www.fluffyslime.dk

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Vi er glade for, at vi fik rettet op på fejlen hurtigt, vi gør hvad vi kan så hurtigt vi kan – og endnu mere glade for, at du er tilfreds med servicen 💌
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Amazing just how i expected!😃 Tho you…

Amazing just how i expected!😃 Tho you het a smaller portion compared to do the photos but really good.☺️

19 de julho de 2024

Dear Jennie
Thank you so much for your feedback! We’re thrilled to hear that the slime met your expectations and that you’re happy with it. 😃 We appreciate your note about the portion size and will take it into account as we continue to improve.

Mega godt…

Det er pakket mega fint ind og slimende er mega gode, vil helt sikkert købe derfra igen :)

2 de junho de 2024

Resposta da www.fluffyslime.dk

Hej Amalie,Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du kunne lide slimet. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊Vi er altid her, hvis du har brug for noget eller vil prøve flere af vores slime. Tak igen for din støtte

God slime til fair pris

Hjemmesiden har ikke særlig specifikke informationer om de individuelle produkter, men hvis man på forhånd ved noget om forskellige slimetyper og ved hvad man ønsker sig, så er det her en god webshop som sælger slimes i høj kvalitet til en fair pris. Det er ligesom de andre slimeshops, bare i Danmark, hvilket er dejligt da forsendelsen derfor er billig. Der følger endda en activatorspray med hvilket de andre shops plejer at have som tilkøb, så det er jeg meget glad for.

21 de abril de 2024

Resposta da www.fluffyslime.dk

Tak for de venlige ord. Vi er super glade for, at du kan lide vores side, og at du har taget dig tid til at skrive om os. Vi har nu tilføjet beskrivelser til vores slim. Det tog os lidt tid at finde ud af, hvordan vi bedst kunne beskrive vores slim med ord. Vi har også sendt en rabat kode til dit næste køb på -20%

Rigtig god kvalitet

Utrolig en forskel der er fra den her slim, til det jeg fik da jeg var knægt. Den her er 100 gange bedre. Børnene idag er godt nok forkælet

6 de julho de 2023

Resposta da www.fluffyslime.dk

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi elsker, at vores slime kan overgå barndommens minder – det er da den bedste ros, vi kan få! 😄
Og ja… børnene i dag har det ret godt, når det kommer til slime 😜

Vildt dejlig at se

Vildt dejlig at se, min datter leger med det slim, er flot lavet og billigt.

11 de junho de 2023

Resposta da www.fluffyslime.dk

Vi er glade for at du kan lide vores slim.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais