Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3-daagse commerciële training: 3 dagen volle bak tips, trucs, achtergrondinformatie, theorie en praktijk. Het was fijn samenwerken met Ivo en de laatste dag met de actrice Renate.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs heb ik een doeltreffende commerciële training van FocusXL mogen volgen. FocusXL heeft mijn commerciële expertise naar een hoger niveau gebracht. Met name het enthousiasme van Ivo heeft eraan b... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de treinamento
  2. Instituição Educacional
  3. Escola de treinamento

FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

147 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Perfect!!

Enorm handige tips en Margaret geeft de training op een natuurlijke manier waardoor er meer inzicht en duidelijkheid komt in je patronen.

13 de outubro de 2025

Resposta da FocusXL

Dank je wel Karima! Heel fijn om te lezen. Veel plezier met je inzichten en graag tot een volgende keer. Groetjes Team FXL

Leuke leerzame training

Ashmay als trainer gehad. Was erg leerzaam en ze vertelde alles heel enthousiast. Top!

8 de outubro de 2025

Fijn te horen Anna! Dank je wel voor je review, groetjes FXL

Leidinggevende training bij Ashmay

Ik heb bij Ashmay een training voor leidinggeven gevolgd. Zij heeft mij hier heel netjes en duidelijk geholpen om mijn nieuwe rol als leidinggevende beter te kunnen vervullen. Ik mocht ook altijd vragen stellen en we hebben samen een aantal situaties kunnen oefenen. Dit alles heeft mij zeer veel geholpen, bedankt Ashmay!

16 de junho de 2025

Super om te horen Rob! Groetjes team FXL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ela en Margaret van FocusXL Super goed gedaan!

Ela en Margaret van FocusXL hebben een fantastische timemanagement cursus gegeven! Inhoudelijk heel sterk en veel tools en kennis wat ik kan meenemen in mijn werk en dagelijks leven

Resposta da FocusXL

Hi Rutger! Wat top om te horen. Dank je wel voor je review en graag tot een volgende keer. Team FXL

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijke uitleg:

Duidelijke uitleg, fijne rustige stem en aandacht voor iedereen zn vragen.

Resposta da FocusXL

Hi Loes, wat fijn om te horen en dank je wel voor je berichtje. Groetjes Team FXL

Goed opgezette training

Goed opgezette training. Duidelijk gethematiseerd. Trainster hebben verstand van zaken en geven goede voorbeelden bijbrengen theoretische stof.

Resposta da FocusXL

Wat tof om te horen Edward! Dank je wel voor je review en veel plezier met het toepassen. Team FXL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie training die je inzicht geeft in…

Goeie training die je inzicht geeft in de dagelijkse punten waar je tegenaan loopt.
Helpt je om de lastige situaties om te zetten met weerlegbare acties.

22 de setembro de 2025

Resposta da FocusXL

Dank je wel Jeroen, echt top te horen! Graag tot een volgende keer. Groet, team FXL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg leuke en leerzame training!

Erg leuke en leerzame training!
Ela dankjewel voor de leuke dag!

Bedankt!

9 de julho de 2025

Hi Joey! Wat leuk te horen en dank je wel! Groetjes team FXL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een leuke en leerzame dag

Het was een leuke en leerzame dag.
Alles was goed voorbereid en duidelijk uitgelegd en genoeg les materiaal.

9 de julho de 2025

Dank je wel Don. Fijn te horen. Groetjes team FXL

Timemanagement-training

Timemanagement-training. Door anders te leren kijken naar tijdsbesteding en prioriteiten, heb ik handvatten gekregen om efficiënter te werken zonder constant afgeleid te raken. Vooral het idee van je hoofd leegmaken en bewust keuzes maken in je planning was leerzaam. Was een leuke training, de tijd vloog voorbij.

19 de junho de 2025

Resposta da FocusXL

Dank je wel voor je mooie review Ilse. Het was leuk je in de training te zien! Groetjes team FXL

Een leerzame dag

Een leerzame en leuke dag vol met praktische tips/tools.

10 de junho de 2025

Fijn te horen Marjolein, dank je wel voor de review! Team FXL

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader! Rust en controle.

Deze timemanagementcursus heeft me echt geholpen om meer gedaan te krijgen zonder stress. Duidelijke tips, praktische tools en fijne uitleg van Edward Preger. Dankzij wat aanpassingen in Outlook heb ik meer overzicht en controle over mijn dagtaken. Aanrader voor iedereen die meer tijd en rust wil winnen! Leuke combinatie tussen theorie en praktijk.

22 de maio de 2025

Wat top om te horen Lennart, dank je wel voor je review! Groetjes team FXL

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.