Vi 4 voksne havde en rigtig hyggelig…
Vi 4 voksne havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Ingen af os havde prøvet det før, så på nogle af banerne blev vi ret udfordret. Men det skal jo heller ikke være for nemt
Fodboldgolf er et sjovt hyggeligt spil, hvor alle kan være med, på tværs af alder, køn og øvrige forudsætninger. Vores bane har 18 huller med masser af sjove, svære og lette forhindringer, placeret rundt i en hyggelig granplantage, med masser af læ og små hyggekroge. Banen rundt er ca. 900 meter. Kom i et par almindelige sko. Fodboldstøvler er ikke tilladt. Vi har hvad du skal bruge af bolde, scoretavler og skrivetøj. Medbring gerne madkurv og eller drikkevarer, som kan nydes på vores hyggelige picnicområde. Du kan også købe kolde forfriskninger i vores boldrum, hvis du bliver tørstig under vejs. Eller du bare vil side og hygge. Vi har bolde og scorekort.
Oldrupvej 87, 8350, Hundslund, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hyggeligt sted! Plads til alle, men også udfordrende! 😄😄

Resposta da Fodboldgolf Fredenslyst
Vi afholdte polterabend på banen og det var helt genialt! Ikke for lange baner, sjove forhindringer, smuk natur og generelt en rigtig god oplevelse. Sæt gerne et par timer af og få en sjov eftermiddag

Resposta da Fodboldgolf Fredenslyst
Altid et besøg værd, banen er super sjov og udfordrende. Noget for alle aldre og niveauer 👍

Resposta da Fodboldgolf Fredenslyst
Enormt fed og udfordrende bane for en fodboldelsker som mig. Jeg tager uden tvivl en runde mere med drengene

Resposta da Fodboldgolf Fredenslyst
Super hyggelig bane 👌🏼 Jeg var ude til åbningen af Fodboldgolf Fredenslyst, og synes banen var super flot med mange spændende og sjove huller. Jeg skal helt sikkert have familien med forbi snart.

Resposta da Fodboldgolf Fredenslyst
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.