Vi upplevde att det var ett professionellt bemötande från början till slut. Fantastisk service och omtanke av Kjell som tog oss igenom planeringen av begravningen och allt runt omkring för att få vår... Ver mais
Fantastisk bemötande och omtänksam person som hade förståelse och ordnade allt som vi önskade trots att begravningen var så nära inpå. Rekommenderar varmt Fonus i Hallstahammar.
Bra guidning och hjälpsamma
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Box 33 (Storgatan 10), 73422, Hallstahammar, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Ett fantastiskt bemötande med mera... 10/av 10 som betyg.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Trevlig,omtänksamt motagande, med hjärtat på rätta stället

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Rekommenderar varmt Fonus i Hallstahammar.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Väldigt fint omhändertagande på alla plan, får sorgen att kännas lättare att bära när en får så bra och fin stöttning med allt det praktiska. Rekommenderas starkt, empatin och omtanken känns äkta rakt igenom och personalen finns med hela vägen i varje del av processen.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Trevligt bemötande vi hade en bra dialog
Vi blev varmt och bra omhändertagna av en mycket kunnig och professionell representant för ert företag
Fonus

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Vi fick ett väldigt fint bemötande av Liv. Hon höll kontakt under hela processen och såg till att allt gick som planerat.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Vi fick ta avsked av vår mamma i hemmiljö med familjen. Mycket fint och enligt mammas önskan.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Vi kände oss trygga, omhändertagna och bemötta med värme och omtanke.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Fint bemötande och bra planering av begravningen.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Vi var mycket nöjda med fonus i hallstahammar
De var mycket ödmjuka o hjälpsamma vid min pappas begravning
Från början till slut. Mvh Laila o Thomas holm

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Bra bemötande, omtanke och lyhörda till önskemål. Information och råd som var mycket bra.

Resposta da Fonus - Hallstahammar
Mottagandet och värmen från representanterna på kontoret i Hallstahammar.