Fonus - Sollefteå Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Centrumplan 8, 88131 Sollefteå, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varmt tack till Brittis o Ingrid för allt stöd och vänliga bemötande i vår stora sorg. Begravningsceremonin blev precis så stämningsfull och fin som vi hade önskat. Stort tack till Fonus i Sollefte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bemötandet var varmt och trevligt. De tog hand om allt det praktiska på ett sätt som gjorde att vi kände oss trygga, och det märktes att de verkligen brydde sig om att vi skulle känna oss nöjda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fonus i Sollefteå tog väl hand om oss barn efter vår pappas tragiska bortgång. Vi kände oss trygga hela vägen och det fanns alltid tid att svara på alla de frågor som vi hade. Varma rekommendationer

Detalhes da empresa

1. Funerária

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

77 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1.734 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kände mig trygg

Kände mig trygg, lugnt o fint bemötande. Bra uppdatering!

2 de setembro de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Agneta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande och jag kände mig trygg. Kan varmt rekommendera.

29 de julho de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Mari, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Vänlig och kunnig personal

Vänlig och kunnig personal. Ett fint stöd i en svår situation, allt sköttes utomordentligt smidigt.

18 de agosto de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Maud, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Bra bemötande och hjälp

Engagerad person som hjälpte mig genom mitt jobbigaste ärende i livet. Tack.

13 de agosto de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Åsa, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En ljus och fin stund trots allt det vi…

En ljus och fin stund trots allt det vi skulle besluta.

12 de agosto de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Gunilla! Tack för ditt fina omdömen! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Trevlig personal.

Har varit där 2 gånger tidigare när jag begravde min mor och far så jag visste vilken trevlig och kunnig personal som arbetar där.

9 de julho de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Thomas, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Det fina bemötandet

Tillgängligheten, det fina bemötandet och den snabba återkopplingen vid frågor från oss anhöriga gjorde planeringen och genomförandet av begravningen smidig.

14 de julho de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Anna-Karin. Tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är så nöjd med oss, det värmer att läsa det du skriver.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Tryggt och avslappnat

Jag tror att det framgår av mitt förra inlägg. Kände mig trygg avslappnad i en vänlig och omtänksam omgivning, tack vare er fina personal!

8 de julho de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Tuva-Lena. Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, David på Fonus

Fantastisk personal

Fantastisk personal, överkomliga priser, otroligt fin o snabb kontakt. Alltid tillgängliga. Trevligt bemötande oavsett vad det gällde, vänliga, kunnande, hjälpsamma. Och åter tusen tack till ingrid Noren o Fonus Sollefteå. Rekommenderas varmt. En begravning av sin egen Mor är otroligt betungande o ledsamt. Fonus gjorde begravningen till en fin, lugn, frifull o otroligt vacker upplevelse i sorgen. Med vänlig hälsning, Leif Naustvik

14 de junho de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Leif, stort och varmt tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva. Vi är tacksamma för förtroendet och att vi kunde hjälpa till. Jag ska hälsa till Ingrid och Sollefteå kontoret. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Lugn miljö.

Lugn miljö och lätt att ta beslut.

23 de maio de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Inlyssnande

Inlyssnande. Tydlighet. Känns tryggt.

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Malin, stort tack för ditt omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Fantastiskt bemötande!

Framför allt det goda omtänksamma bemötandet!
Sammantaget kunde det inte varit bättre!

Resposta da Fonus - Sollefteå

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Bra service

Lugn och trygg personal som kan det de gör.

Hej, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fonus i Sollefteå tog väl hand om oss…

17 de março de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är jättenöjda så vi har inget mer…

Vi är jättenöjda så vi har inget mer att tillägga.

26 de fevereiro de 2024

Resposta da Fonus - Sollefteå

Hej Marie, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalen var otroligt tillmötesgående…

Personalen var otroligt tillmötesgående och förstod precis hur jag tänkt mig ceremonin.
Fick otroligt bra hjälp med alla val som ska göras.

23 de janeiro de 2024

Hej Stig,
Tack för ditt omdöme.
Vad fint att höra att ni är nöjda med oss.
Vänligen
Petter på Fonus

Varmt tack

Begravningsceremonin blev precis så stämningsfull och fin som vi hade önskat.
Stort tack till Fonus i Sollefteå.
Vi kan varmt rekommendera er.

31 de janeiro de 2024