Karolina Barton Food Coaching Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zmagałam się z łuszczycą od 50 lat, ale przez ostatnie trzy lata choroba stała się bardzo uciążliwa i żadne maści czy leczenie nie przynosiły ulgi. Zdecydowałam się na dietę carnivore i konsultacj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam🤍 Przyszłam do Karoliny z problemami hormonalnymi i niską energią. Po stosowaniu się do zaleceń znacznie poprawiły mi się wyniki badań i samopoczucie. Spotkania uświadomiły mi wiele... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warsztaty 'Zdrowe jelita - płaski brzuch' super! Karolina przesympatyczna osoba z ogromem wiedzy 🙂. Po odstawieniu węglowodanów prawie natychmiast czuje się zmniejszenie ilości wody w organizmie. Mim... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warsztaty pokazały mi jak wiele błędów popełniałam. Zawsze lubiłam tłuszcz, więc teraz jadłam za dużo, jestem uzależniona od cukru i wspomagałam się erytrytolem. Rosoły długo gotujące. Kawa kuloodpo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Aconselhamento

Escrito pela empresa

Pomagam uzyskiwać lepsze zdrowie, samopoczucie i wygląd za pomocą swojego autorskiego Coachingu Żywieniowego.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Profesjonalne szkolenie.

Profesjonalne szkolenie. Na całość doskonałej opinii złożyło się się kilka faktów.
Wzorowa organizacja (termin sobotni, terminowe powiadomienia, linki do wykładów, sposób komunikacji), fachowa wiedza przekazana w przyjazny ale skondensowany sposób, powtórki z informacji przesyłanych między wykładami, cykl pytań i odpowiedzi. Nastawienie na pacjenta i rozwiązywanie ich specyficznych problemów. Dzięki temu uzyskałem odpowiedź na kilka swoich wątpliwości. zajęcia prowadziłaś spokojnie z pełnym zrozumieniem i empatią. Nie próbowałaś gasić i skracać wypowiedzi kursantom. Tworzysz grupy trochę elitarne bo dla wielu pacjentów ceny są zaporowe, więc jak przypuszczam możesz nie osiągnąć takiej oglądalności na jaką Twoja wiedza zasługuje. Ale rozumiem że z czegoś trzeba żyć.
Takim zgrzytem była zmiana terminu niektórych wykładów.
Oceniam Cię bardzo wysoko. Bardzo chętnie powtórzę takie szkolenie za jakiś czas dla utrwalenia wiedzy.

26 de dezembro de 2023

Gorąco polecam !

Gorąco polecam !! Słuchałam 12 kg oraz pozbyłam się egzemy ! Nigdy w życiu nie czułam się lepiej. Karolina to super nauczyciel przekazywała wiedzę w najlepszy możliwy sposób. Polecam ❤️

24 de dezembro de 2023

Witam serdecznie

Witam serdecznie. Polecam pracę z Karoliną. Ma niesamowitą wiedzę doświadczenie potrafi pracować z ludźmi i być dla ludzi. Piękna młoda fantastyczna osoba bardzo pozytywna potrafi wysłuchać każdego wszystko dogłębnie wytłumaczyć i swój cenny czas poświęcić dla drugiej osoby. Jedzeniem potrafi wyleczyć różne dolegliwości. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące starych nawyków.Pimaga ludziom odzyskać zdrowie metaboliczne i wiarę w samego Siebie. Serdecznie polecam pracę z grupie Karoliny, oferuje naprawdę cenną wiedzę. Oby było więcej takich ludzi Kochanych jak Karolina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega super doswiadczenie jakim bylo…

Mega super doswiadczenie jakim bylo udzial w programie. Karolina przekazala mnostwo wiedzy do ktorej napewno bede chetnie wracac. Wszystko zrozumiale i przekazane w prosty sposob. Sprobowalam odrzywiania na ktore wczesnie w zyciu bym nie wpadla ze tak mozna jesc i sie najesc. Malo tego nie trzeba liczyc kalorii (waga kuchenna poszla w odstawke). Dzieki zasadom carnivore pozbylam sie dolegliwosci brzusznych, wzmonily sie wlosy, skora i paznokcie. Samopoczucie jest o wiele lepsze, nie ma spadkow energii, ani popoludniowych drzemek. Wszystko sie reguluje i regeneruje. Dalej kontynuuje taki sposob odrzywiania, czekam na dalsze postepy bo naprawde jest roznica.

18 de dezembro de 2023

Program Food Coaching

Dołączenie do programu Food Coaching to jedna z moich najlepszych decyzji :) Ze względów zdrowotnych jakiś czas temu zainteresowałam się żywieniem Keto/LC, jednak przejście na Carnivore budziło we mnie wiele wątpliwości. Dzięki Karolinie pozbyłam się obiekcji wobec tego stylu żywienia. Podobało mi się również poruszanie wątków spoza diety. To pozwoliło mi zrobić krok wstecz i ruszyć na nowo w stylu życia Carnivore. Karolina w sposób klarowny dzieli się swoją wiedzą, a jeśli czegoś nie wie, to nie udaje, że wie. Serdecznie polecam Karoline, bardzo pozytywna osoba :)

18 de dezembro de 2023

Gorąco polecam !!!!

Z radością ukończyłam ośmiotygodniowy kurs na temat diety carnivore i ketodiety! Karolina podzieliła się głęboką wiedzą na temat wpływu składników odżywczych na nasz organizm. Zdecydowanie polecam ten kurs każdemu, kto pragnie zdobyć dogłębną wiedzę na temat wpływu żywienia na nasze ciało. Dzięki temu nauczyłam się wielu cennych informacji i jestem zachwycona poziomem wiedzy, który zyskałam. #zdroweodżywianie #dieta #ketodieta #carnivore

Karolina prowadzi kurs fantastycznie

Karolina prowadzi kurs fantastycznie! Wykłady są bardzo konkretne, dużo treści podanych w bardzo przystępny i jasny sposób. Odpowiada na wszystkie pytania kursantów, a ponadto zaraża pozytywną energią, uśmiechem, optymizmem. Mimo młodego wieku ma duże doświadczenie, jeśli chodzi o diety próby leczenia AZS. Każdemu zainteresowanemu dietą carnivore mogę śmiało polecić kurs u Karoliny.

Kurs odżywiania

Hejka,
robiłam 8-tygodniowy, grupowy kurs odżywiania Carnivore u Karoliny.
Nigdy jeszcze nie uczestniczyłam w takim czy podobnym kursie także ani nie miałam porównania ani wielkich oczekiwań. Na początku miałam obawy że przez liczbę uczestników będzie to kurs mało osobisty. Jakże było moje zdziwienie że Karolina znalazła dla każdego czas. Przez cały kurs można było skontaktować się z Karoliną na grupie, prywatnie czy podczas tygodniowych spotkań. Ani razu nie miałam wrażenia że Karolina jest znudzona czy podrażniona nawet powtarzającymi się pytaniami😊👍. W tygodniowych spotkaniach przedstawiała nam Karolina krok po kroku jak wprowadzać dietę Carnivore w swoje życie bacząc na indywidualność każdego uczestnika kursu. Oprócz tygodniowych spotkań kontaktowała się Karolina z nami w ciągu tygodnia i podsyłała extra materiały. Przez 8 tygodni zdążyła nam Karolina przekazać ogrom wiedzy. Pod koniec kursu mam pewność że naprawdę dobrze jestem przygotowana aby sobie poradzić z dalszym wdrażaniem diety Carnivore w moje życie. Schudłam w sumie 15kg, czuję się rewelacyjnie i wiem że to dopiero początek mojeju drogi.
Dziękuję serdecznie za fantastyczny czas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Świetny program dla osób które szukają…

Świetny program dla osób które szukają wiedzy i motywacji aby zmienić swoje życie na zdrowsze, bardziej komfortowe. Karolina uczy o Carnivore bez ściemy, nie ma cudów, ciesze się ze wzięłam udział w szkoleniu mam większa świadomość i wybór jak chce się czuć i wiem ze można żyć bez ciągłego zmęczenia. Karolina nie zrobiła pracy za mnie, sobie zawdzięczam całą prace jaką w to włożyłam ale bez wiedzy którą przekazuje Karolina nie byłabym w tym miejscu co jestem. Dziękuje. Absolutnie polecam kurs, który dla mnie jest inwestycją w lepsze życie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeśli traficie do Karoliny to jesteście…

Jeśli traficie do Karoliny to jesteście w bardzo dobrym miejscu. Miło, mądrze, kompetentnie. Świetnie tłumaczy jak działają mechanizmy, które wpływają na to, że chorujemy i tyjemy. Tu dowiesz się jak zadbać i przywrócić do normy swój metabolizm. Bardzo Ci dziękuję Karolina.

Foodcoaching

Karolina to fantastyczna osoba. Ma ogromną wiedzę i pomoże we wszystkim. Jak wchodzić na Karniwora lub keto to tylko z Karolinką ❤️❤️❤️

2 de novembro de 2023

Karolina Bartoń to gwarancja zdrowia

Karolina Bartoń to NIE TYLKO absolutna profesjonalistka! To osoba pełna pasji i życia, która nie oferuje przysłowiowego "kota w worku". Ona sama jest najlepszym przykładem na skuteczność tego, co oferuje innym. Zaraża entuzjazmem i optymizmem, wykazując jednocześnie maksimum zrozumienia dla indywidualnej sytuacji każdego klienta!
Jest kompetentna, zawsze przygotowana, serdeczna, mega konkretna.
Na jej warsztatach ŻADNE, ale naprawdę absolutnie ŻADNE pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi.
Wracam do życia i zdrowia dzięki Karolinie Bartoń ❤️
To najlepsza moja
inwestycja w zdrowie!
Dziękuję ❤️❤️❤️

Bardzo polecam!

Profesjonalne podejście, uśmiech na twarzy i ogromna dawka motywacji po każdym spotkaniu! Po 8 tygodniach diety keto czuję znaczną poprawę samopoczucia, poprawiła mi się cera, potrafię bardziej się skupić na nauce czy pracy. Szczerze polecam!!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais