Karolina Barton Food Coaching Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zmagałam się z łuszczycą od 50 lat, ale przez ostatnie trzy lata choroba stała się bardzo uciążliwa i żadne maści czy leczenie nie przynosiły ulgi. Zdecydowałam się na dietę carnivore i konsultacj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam🤍 Przyszłam do Karoliny z problemami hormonalnymi i niską energią. Po stosowaniu się do zaleceń znacznie poprawiły mi się wyniki badań i samopoczucie. Spotkania uświadomiły mi wiele... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warsztaty 'Zdrowe jelita - płaski brzuch' super! Karolina przesympatyczna osoba z ogromem wiedzy 🙂. Po odstawieniu węglowodanów prawie natychmiast czuje się zmniejszenie ilości wody w organizmie. Mim... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Warsztaty pokazały mi jak wiele błędów popełniałam. Zawsze lubiłam tłuszcz, więc teraz jadłam za dużo, jestem uzależniona od cukru i wspomagałam się erytrytolem. Rosoły długo gotujące. Kawa kuloodpo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Aconselhamento

Escrito pela empresa

Pomagam uzyskiwać lepsze zdrowie, samopoczucie i wygląd za pomocą swojego autorskiego Coachingu Żywieniowego.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Webinar "Piękna Skóra"

Jako osoba zmagająca się z AZS trafiłam do Karoliny z polecenia mojej mamy. Byłam trochę sceptycznie nastawiona, ale zupełnie niepotrzebnie! Webinar zawierał dużo treści i wiedzy, wyszłam bogatsza nie tylko o nowe sposoby radzenia sobie z chorobą, ale też o nadzieję, że tym razem serio może być lepiej.
Dziękuję!

24 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Karolina jest prześwietna w swoim fachu

Karolina jest świetna w swoim fachu, Bardzo szeroki zakres wiedzy .Bardzo pomocne uzyskałem wiadomości na temat żywienia mojej żony .
Moja żona zachorowała na alzheimera, to spadło na mnie grom, od razu nie potrafiłem się odnaleźć w roli kucharza. teraz jest o wiele łatwiej z zaleceniami Karoliny. Polecam Karolinę na konsultację, jeżeli borykasz się z jakąś chorobą , i w dodatku lekarz nie rokuje nadzieję na wyleczenie .
Porozmawiaj z Karoliną Bardzo ją polecam

13 de janeiro de 2024

Indywidualna konsultacja

Dzisiaj jestem po indywidualnej konsultacji z Karoliną. Jestem pod dużym wrażeniem profesjonalizmu i życzliwości. Jestem bardzo wdzięczna, ponieważ wielu dietetyków do których zwracałam się, nie umiało mi pomóc, a czasem nie chciało. Mam niewydolność nerek i jestem osobą dializowaną z szeregiem powikłań pokarmowych. Otrzymałam zalecenia, wykaz produktów, które mogę spożywać, suplementację i wsparcie. Reszta już zależy ode mnie. Dziękuję Karolino, że zgodziłaś się na konsultację, zobaczyłam światełko w tunelu. Pozdrawiam

26 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Konsultacja z Karoliną to po prostu…

Konsultacja z Karoliną to po prostu ogrom wsparcia, zrozumienia, empatii i profesjonalizmu. Karolina odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniła w czym problem i jakie błędy popełniałam. Niesamowita wiedza, którą pięknie przekazuję na konsultacjach czy na swoich social mediach. Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna. Dziękuję <3

24 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam współpracy z Karoliną

Nie polecam współpracy z Karoliną. Po ponad 3 miesięcznej współpracy skończyłem z zapaleniem przełyku z nadżerkami, za co Pani Karolina nie chciała wziąć odpowiedzialności. Polecam poszukać kogoś bardziej doświadczonego

23 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Panią Karolinę polecila mi moja…

Panią Karolinę polecila mi moja siostra,potrzebowałam odpowiedniej diety gdy dowiedziałam się,że mam helikobakterii i stan zapalny żołądka w trzech miejscach,
Pani Karolina szybko znalazła czas na konsultacje ze mną,podała dietę dzięki której nie byłam głodna a efekty mogłam zobaczyć już po 5 tygodniach jak dostałam powtórne wyniki,które są bardzo dobre,szczerze polecam Panią Karolinę nie tylko za profesjonalne podejście do klienta ale także za piękny uśmiech i szczera chęć pomocy innym🫂

22 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Karolina to wspaniała osoba i moim…

Karolina to wspaniała osoba i moim zdaniem jeden z najlepszych specjalistów w dziedzinie żywienia niskowęglowodanowego na rynku. Szybko znalazła przyczynę moich niepowodzeń z dietą carnivore i po wprowadzeniu jej zaleceń nareszcie to zadziałało! Jest konkretna, empatyczna i czuć, że wkłada serce w swoją pracę. Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na kogoś takiego jak ona. Polecam wszystkim chcącym zmienić swoje życie! 🙂😃

16 de outubro de 2024

Wiedza i wspaniałe efekty

Wiedza, którą zdobyłam od Karoliny to wiedza na całe życie, to wiedza, którą od razu wdrożyłam w życie mojemu synowi z CT1 oraz sobie samej, załamanej nerwowo sytuacja zdrowotną dziecka. Nie dość, że wyniki badań na carnivore polepszają się mojemu dziecku to ja sama czuję, że odżyłam psychicznie, czuję się lekko fizycznie i mentalnie. Jakby mgła mózgowa ze mnie zeszła i stany depresyjne nagle minęły. Dodatkowo lekarz u którego kontrolujemy zdrowie syna powiedział żeby zostać na carnivore bo efekty po prostu widać. Z całego serca dziękuję za to co robisz kochana Karolinko!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Karolina to fantastyczna osoba i…

Karolina to fantastyczna osoba i swietnie przekazuje wiedze, ktorej ma ogrom. Jest dobrze wyksztalcona i naprawde up-to-date jesli chodzi o badania naukowe. Mialam okazje uczestniczyc w ostatniej edycji Food Coaching+ i zdecydowanie polecam. Ponad dwa miesiace tej przygody pozwolily mi zaczac zdrowo zrzucac kilogramy i nawet juz lekko poprawic swoje wyniki badan krwi.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Program grupowy okazał się świetną…

Program grupowy okazał się świetną inwestycją. Karolina bardzo profesjonalnie i sumiennie wszystko wyjaśnia. Schudłam kilka kilogramów, mam lepsze samopoczucie a w grupie łatwiej trzymać dobre nawyki. Polecam.

Bo warto WIEDZIEĆ

Warto dołączyć do programu Karoliny nie tylko jeśli zmagasz się z poważnymi chorobami ale również, jeśli zależy Ci na wiedzy jak zdrowo odżywiać siebie, swoje dzieci, swoją rodzinę. Dlaczego dieta oparta na produktach odzwierzęcych jest zdrowa, jak działają mechanizmy w naszym organizmie.
Polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć więcej

Bardzo dobrze zbudowany program

Bardzo dobrze zbudowany program, z obszerną i stopniowo, we właściwym tempie dawkowaną wiedzą, opartą na niepodważalnych, akademickich badaniach. Choć wielu ludzi ma problem ze zrozumieniem fizjologii własnego organizmu, to w programie Karolina ma dar przekazywania wiedzy w sposób prosty i logiczny.
Jestem bardzo zadowolona, gdyż pozbyłam się wątpliwości odnośnie bezpieczeństwa diety ketogenicznej a nawet carnivor. Zdobyłam odpowiedzi na wiele nurtujących mnie pytań. I choć sama, z powodu niesprzyjającego czasu (problemy rodzinne i życiowe) , wróciłam tylko do cyklicznej diety ketogenicznej, potrzebowałam przejść przez ten program, by dostać nowe siły do walki o zdrowie. Na ten moment już zauważyłam wyraźne różnice w działaniu układu pokarmowego, gdy tylko trzymam się właściwego odżywiania, czyli brak przelewania, mniej kłuć pod prawym żebrem i lepsze wypróżnianie.
Teraz dopiero jestem gotowa zacząć wdrażać bardziej dietę carnivor, gdyż pewne sprawy życiowe zaczynają się układać i mam nadzieję, że znikną istniejące jeszcze problemy zdrowotne.
Dziękuję uroczej, radosnej, entuzjastycznej, mądrej i cierpliwej Karolinie i zachęcam do zaufania jej i jej wiedzy. :)

Program dla każdego!

Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad wzięciem udziału w programie, aby usystematyzować i poszerzyć wiedzę w zakresie odżywiania w stylu carnivore. Kto, jak nie Karolina jest specem w tym temacie :) w prosty i klarowny sposób przekazuje wiedzą, szczegółowo opisuje procesy, wyczerpująco odpowiada na pytania. Do tego jest przesympatyczną, pełną pozytywnej energii osobą, czym zaraża innych.
Przez te 8 tygodni nie byłam na czystym carnivore, zdarzały się dni, gdzie wmieszałam owoce jagodowe, jakieś warzywko, gorzką Czeko, ale mimo to już 2 cykle obyły się bez bólu i tabletek przeciwbólowych, co w minionych latach było niemożliwe. W pewnym momencie zdałam sobie sprawę, jak gładka stała się skóra na nogach i pośladkach - taki efekt byłam w stanie uzyskać jedynie po domowym peelingu kawowym! Dla niektórych carnivore może być monotonny, dla mnie jest to wręcz pozytyw, że nie trzeba spędzać w kuchni tyle czasu. Na pewno będę kontynuować (z małymi odstępstwami warzywnymi), bo warto! W przeciwieństwie do innych uczestników nie borykałam się z większymi problemami zdrowotnymi, ale mimo to uważam, że program będzie dobrą inwestycją dla każdego, kto chce pozostać zdrowym :) Dziękuję Karolinko i powodzenia! rób dalej to, w czym jesteś świetna! :)

100% super jakosci

Ogromna wiedza i doswiadczenie w temacie diety. Karolina jest bardzo skupiona na swoich podopiecznych i ich problemach, bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Polecam calym sercem

Kurs warty polecenia

Bardzo fajny kurs. Dużo rzetelnej i konkretnej wiedzy. Polecam wszystkim, którzy chcą zmienić swój styl życia.

Droga do zdrowia

Dołączyłam do programu ze względu na chorobę Hashimoto i powikłań z nią związanych. Przez te 8 tygodni w dużej części pozbyłam się mgły mózgowej i mam więcej energii, będę z pewnością dalej trzymać się diety carnivore, która jest prosta, łatwa i szybka w przygotowaniu posiłków. W programie jest wiele pysznych przepisów i ogrom wiedzy, która jest jak najbardziej warta inwestycji. Polecam z całego serca każdemu i idę dalej po swoje zdrowie. 😀

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Do kursu Karoliny trafilam ze wzgledu…na nietolerancje histaminy

Do kursu Karoliny trafilam ze wzgledu na nietolerancje histaminy, problemy trawienne ,bezssennosc ,mgla mozgowa ,brak sily.Po 8 tygodniach diety poprawil mi sie stan jelit ,duzo mniej wzdec.Inne dolegliwosci niestety nie minely.Polecam kurs u Karoliy jest wspaniala osoba bardzo empatyczna,cierpliwa, odpowiada na kazde zadane pytania ,to jest naprawde bardzo wspierajace.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais